Romantika i Sharm
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aminchev2
#1 Romantika i Sharm
Dame, ispricajte nam nesta naj romanticnije sto vam se desilo.
Dzentlemeni... ispricajte nesta sto smatrate da je bilo jako romanticno
Evo, ja prva
bio nam je prvi izlazak - mada smo se vec dugo znali
nije mi rekao nit gdje idemo nit sta nego samo da sidjem iz zgrade jer me ceka vani. i tako ja u farmericama i nekoj majici izadjem iz stana misleci nista nece biti posebno.
ulazim ja u auto i pitam "eh. kud idemo" kaze "zazmuri i vidjet ces"
i tako, sjedimo mi u autu i vozikamo se jedno 45 minuta i on kaze od jednom "eh. sad mozes oci otvoriti"
kad mi ono negdje kod neke prelijepe kuce Bogu iza nogu, mrak, zvijezde se vide. izlazimo iz auta, i on mene za ruku. kad on postavio vani sto sa vecerom i svijecama.
on je otisao u svoj golf club par dana prije toga da to aranzira.
hihihihi
TO je romantika.
Dzentlemeni... ispricajte nesta sto smatrate da je bilo jako romanticno
Evo, ja prva
bio nam je prvi izlazak - mada smo se vec dugo znali
nije mi rekao nit gdje idemo nit sta nego samo da sidjem iz zgrade jer me ceka vani. i tako ja u farmericama i nekoj majici izadjem iz stana misleci nista nece biti posebno.
ulazim ja u auto i pitam "eh. kud idemo" kaze "zazmuri i vidjet ces"
i tako, sjedimo mi u autu i vozikamo se jedno 45 minuta i on kaze od jednom "eh. sad mozes oci otvoriti"
kad mi ono negdje kod neke prelijepe kuce Bogu iza nogu, mrak, zvijezde se vide. izlazimo iz auta, i on mene za ruku. kad on postavio vani sto sa vecerom i svijecama.
on je otisao u svoj golf club par dana prije toga da to aranzira.
hihihihi
TO je romantika.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
laze ba
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
mislio sam na ono da nisi virilaaminchev2 wrote:a jesi ti pesimistakarabaja-x wrote:laze ba
prva mi "ljubav" bila
bilo mi 17
ccc
sve se svede na "laze"
-
basta sljezove boje
sto bi lagala. Hoce muskarci svasta napraviti ne bi li smuvali komad. Ne napisa aminche je li na kraju on ... je li mu prosla fora ... je li poentirao?karabaja-x wrote:laze ba
- karabaja-x
pogledaj iznad basto, opet letisbasta sljezove boje wrote:sto bi lagala. Hoce muskarci svasta napraviti ne bi li smuvali komad. Ne napisa aminche je li na kraju on ... je li mu prosla fora ... je li poentirao?karabaja-x wrote:laze ba
-
basta sljezove boje
mene zanima kolika mu je godisnja clanarina, znam neke gdje je nekoliko hiljada eura godisnje pa da vidim da nema neki jeftinijidanas wrote:mene vise ipak zanima kojem golf klubu pripada
ona rece "svoj golf klub" znaci decko je clan
- karabaja-x
samo nastavi tako
-
aminchev2
babo milijonerbasta sljezove boje wrote:mene zanima kolika mu je godisnja clanarina, znam neke gdje je nekoliko hiljada eura godisnje pa da vidim da nema neki jeftinijidanas wrote:mene vise ipak zanima kojem golf klubu pripada![]()
ima i toga da se ovdje ulovi
ko je ono htio se seliti u wild wild west?
-
basta sljezove boje
je li mislis na ovokarabaja-x wrote: pogledaj iznad basto, opet letis
izgleda da je ona zvijezde i golf klub "krvavo" platila ... prvi joj bioprva mi "ljubav" bila
-
aminchev2
eh da je tako lahko se docepati ove tople dinje, zivot bi mozda bio jednostavnijibasta sljezove boje wrote:je li mislis na ovokarabaja-x wrote: pogledaj iznad basto, opet letis
izgleda da je ona zvijezde i golf klub "krvavo" platila ... prvi joj bioprva mi "ljubav" bila
you slut.
- karabaja-x
sta drugo reci nego cccccbasta sljezove boje wrote:je li mislis na ovokarabaja-x wrote: pogledaj iznad basto, opet letis
-
aminchev2
ima imakarabaja-x wrote:sta drugo reci nego cccccbasta sljezove boje wrote:je li mislis na ovokarabaja-x wrote: pogledaj iznad basto, opet letis
IMA
basta je slut.
-
basta sljezove boje
aminche, ja ti cestitam, jos ako se hoce zeniti, puna saka bradeaminchev2 wrote:babo milijonerbasta sljezove boje wrote:mene zanima kolika mu je godisnja clanarina, znam neke gdje je nekoliko hiljada eura godisnje pa da vidim da nema neki jeftinijidanas wrote:mene vise ipak zanima kojem golf klubu pripada![]()
-
aminchev2
uf kad je to davno bilobasta sljezove boje wrote:aminche, ja ti cestitam, jos ako se hoce zeniti, puna saka bradeaminchev2 wrote:babo milijonerbasta sljezove boje wrote: mene zanima kolika mu je godisnja clanarina, znam neke gdje je nekoliko hiljada eura godisnje pa da vidim da nema neki jeftiniji![]()
fraj je toliko glup, da je tocak koji se samo kotrlja pametniji od njega.
stas' kad sam tad samo izgled ganjala...
-
basta sljezove boje
ako je lijep, glup i bogat je definitivno moj tip 
-
basta sljezove boje
ja sam tvoju pricu zamislila u nekoj toplijom zemlji, Florida, California, Fort Lauderdale, Malibu ... a ti u Kanadi cvokoces 45 minuta od zime u autu zatvorenih ocijuaminchev2 wrote:HAHAHAHAHAHbasta sljezove boje wrote:ako je lijep, glup i bogat je definitivno moj tip
znaci selis se u kanadu
:p
moze li se tu kod vas vidjeti na nebu polarna svjetlost, aurora borealis?
-
aminchev2
u januarubasta sljezove boje wrote:ja sam tvoju pricu zamislila u nekoj toplijom zemlji, Florida, California, Fort Lauderdale, Malibu ... a ti u Kanadi cvokoces 45 minuta od zime u autu zatvorenih ocijuaminchev2 wrote:HAHAHAHAHAHbasta sljezove boje wrote:ako je lijep, glup i bogat je definitivno moj tip
znaci selis se u kanadu
:p![]()
moze li se tu kod vas vidjeti na nebu polarna svjetlost, aurora borealis?
moze moze SVE!
prodajem kanadu jako jeftino
- Op3r4t0r
Toliko o tome koliko si i ti pametnaaminchev2 wrote:uf kad je to davno bilobasta sljezove boje wrote:aminche, ja ti cestitam, jos ako se hoce zeniti, puna saka bradeaminchev2 wrote: babo milijoner
fraj je toliko glup, da je tocak koji se samo kotrlja pametniji od njega.
stas' kad sam tad samo izgled ganjala...