Romanticni vikend...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mostarac

Post by mostarac »

rekao sam ja da se o ukusima ne raspravlja, a u kuhinju nisam imao prilike uci :D
Iz tog razloga necemo se dalje prepirati, ali Rondo je peksinluk zesci i ja sam tao sjeo jednom i vise nikad i masno su naplatili ono sto mozes dobiti svugdje i u mnogo boljem ambijentu
U Radobolju sjedaju mostarske guzonje, a cijene su prilicno normala, pa mislim da bi tamo trebalo biti najbolje valjda, mada je meni Carting najcesce mjesto gdje odlazim. Steta sto je zimi Radobolja nekako skucena i tamna, ali je zato ljeti cudo :)
anais_nin

Post by anais_nin »

mostarac wrote:rekao sam ja da se o ukusima ne raspravlja, a u kuhinju nisam imao prilike uci :D
Iz tog razloga necemo se dalje prepirati, ali Rondo je peksinluk zesci i ja sam tao sjeo jednom i vise nikad i masno su naplatili ono sto mozes dobiti svugdje i u mnogo boljem ambijentu
U Radobolju sjedaju mostarske guzonje, a cijene su prilicno normala, pa mislim da bi tamo trebalo biti najbolje valjda, mada je meni Carting najcesce mjesto gdje odlazim. Steta sto je zimi Radobolja nekako skucena i tamna, ali je zato ljeti cudo :)
Radobolja je gotivna pravo :D i ne idu samo guzonje :D idu i stara (i starija) mostarska raja :D kod gazde se cesto nadje stogod domace sakriveno u shanku :D al' ovde je tema razgovora ROMANTIKA U PARU :D Radobolja je "napij se i najedi s rajom u super ambijentu" :D s tim sto hronicno pate od zaposljavanja nemoguce sporog osoblja :D Tako da kad ides tamo na rucak ili veceru, osim ako sjedis s gazdom za stolom, dodji sit jer ces se nacekati (a muskadija posebno zna biti neUrozna kad je gladna :D).....
mostarac

Post by mostarac »

ma popravili su to bona ili si ti bas peh :D
Mene vazda brzo usluze.
Sto se tice toga romanticnog, romantika i jest napij se i najedi u super ambijentu, tj. nabodi nesto konkretno na viljusku :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mostarac wrote:ma popravili su to bona ili si ti bas peh :D
Mene vazda brzo usluze.
Sto se tice toga romanticnog, romantika i jest napij se i najedi u super ambijentu, tj. nabodi nesto konkretno na viljusku :D
ja sam sUglasnik, ali nije cura od d2 :D
mostarac

Post by mostarac »

anais_nin wrote:
mostarac wrote:ma popravili su to bona ili si ti bas peh :D
Mene vazda brzo usluze.
ja sam sUglasnik, ali nije cura od d2 :D
pa nek je promjeni ako sa njom ne moze bit rahat :D

zamisli grozote da ti je cura vegetarijanac :roll: :roll: :roll: :D
Izvedes je na livadu na romanticni rucak :lol: :lol: :lol:

bas je lep ovaj svet
onde potok ovde cvet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jest jova zmaj bio romantican :D
River_isle

Post by River_isle »

ne mora biti romanticno :lol: al dajte savjet gdje pobjeci iz grada na jedan dan

hvala :)
Koshpa

Post by Koshpa »

River_isle wrote:ne mora biti romanticno :lol: al dajte savjet gdje pobjeci iz grada na jedan dan

hvala :)
Na jahorinu :D jos ako nisi nikad bila tamo :P :P :P :D

:kiss:
Post Reply