Takodje me interesuju PRIRODNE LJEPOTE- lokacije i slike po mogucnosti.
Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
-
Vatres
#1 Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Npr. medeni mjesec. Jedna od destinacija je Sarajevo. Poznajem Sarajevo veoma dobro, mada smo godinama vani...Mnogo toga se promijenilo, a interesuju nas romanticna mjesta, lokali, i onako stvari koje netreba propustiti. 
Last edited by Vatres on 18/11/2009 15:40, edited 1 time in total.
-
Vatres
#2 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Il neznate il stedite na rijecima. Dosadno mi je ba sve ideje su prihvatljive
- Dori
#3 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Hmmm.....sto se restorana tice rekla bi "Vinoteka", "Tavola", "Marocco"....na kafu ili nesto drugo bi otisla bi u "Ribicu", a sad za ostala "mjesta" ukusi su razliciti.....sto je nekom romanticno, nekome moze biti skroz bezveze. Sve zavisi sta volite...
- jazzer
#4 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Zar se na medenom mjesecu uopste ima vremena za romanticna mjesta, kafice i sl..??
Ja mislio da se soba napusta samo kada se ide po pivu i cigare
.
Nista, do mene je
.
Ja mislio da se soba napusta samo kada se ide po pivu i cigare
Nista, do mene je
- TarikSA
#5 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Mala Basta definitivno, odmah preko puta Velike Baste....meni je fenomenalno, nigdje drugo i ne idem iskren da budem... 
-
Gospoda Ministarka
#6 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:18, edited 1 time in total.
-
duboka_misao
- jedna tamo
#8 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
meni su romantične planine Bjelašnica, Igman, Jahorina...jeste da nisi u gradu ali nekako baš je opušteno romantično, može se šetati dugo, čist zrak bez buke galame....
-
Vatres
#9 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Hvala na odgovoruDena wrote:Hmmm.....sto se restorana tice rekla bi "Vinoteka", "Tavola", "Marocco"....na kafu ili nesto drugo bi otisla bi u "Ribicu", a sad za ostala "mjesta" ukusi su razliciti.....sto je nekom romanticno, nekome moze biti skroz bezveze. Sve zavisi sta volite...
-
Vatres
#10 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Haha pa bicemo dva mjeseca..Dosadilo bi biti samo u sobi toliko vremena haha. Bicemo prvo mjesec na moru, a onda mjesec onako..lutanja..Ipak hvala na inputu
-
Vatres
#11 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
jedna tamo wrote:meni su romantične planine Bjelašnica, Igman, Jahorina...jeste da nisi u gradu ali nekako baš je opušteno romantično, može se šetati dugo, čist zrak bez buke galame....
To zvuci super. Nije mi toliko do grada bas, ali kad sam tu u medjuvremenu mora se malo izaci negdje. Osim vodopada skakavac..dali ima jos nekih u okruzenju sarajeva?
-
VjecitiStudent
#12 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Na Bjelasnicu, Igman, Jahorinu, ne idi, tamo ces naci samo cumeze i smece.Vatres wrote:jedna tamo wrote:meni su romantične planine Bjelašnica, Igman, Jahorina...jeste da nisi u gradu ali nekako baš je opušteno romantično, može se šetati dugo, čist zrak bez buke galame....
To zvuci super. Nije mi toliko do grada bas, ali kad sam tu u medjuvremenu mora se malo izaci negdje. Osim vodopada skakavac..dali ima jos nekih u okruzenju sarajeva?
Osim ako snijeg ne padne i prekrije sav nas jad gore.
- Dori
#13 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Za Igman se slazem.....na Bjelasnici ima Picolo Mondo koji je odlican (u svakoj sezoniVjecitiStudent wrote:Na Bjelasnicu, Igman, Jahorinu, ne idi, tamo ces naci samo cumeze i smece.Vatres wrote:jedna tamo wrote:meni su romantične planine Bjelašnica, Igman, Jahorina...jeste da nisi u gradu ali nekako baš je opušteno romantično, može se šetati dugo, čist zrak bez buke galame....
Osim ako snijeg ne padne i prekrije sav nas jad gore.
Vucko (http://www.bb-vucko.com/) ima odlicne vikend aranzmane, mada je i Termag (http://www.termaghotel.com/) predivan....(wellness i spa aranzmani) a i bez toga, sama setnja+hrana tamo je
A moze se i vikendica rentati, ako ne zelite u hotel
- Pitar s Kariba
#14 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Zmajevac, Vrelo Bosne 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
-
VjecitiStudent
#16 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Bjelasnica sada ...Dena wrote:Za Igman se slazem.....na Bjelasnici ima Picolo Mondo koji je odlican (u svakoj sezoniVjecitiStudent wrote:Na Bjelasnicu, Igman, Jahorinu, ne idi, tamo ces naci samo cumeze i smece.Vatres wrote:
Osim ako snijeg ne padne i prekrije sav nas jad gore.), a Jahorina je predivna u svako doba!
...
Zar nije romanticno?
- Dori
#17 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Ma znam.....ali bice bolje.....nadam seVjecitiStudent wrote:
Bjelasnica sada ...
Zar nije romanticno?
Kad smo vec kod toga drug mi je spominjao neki super restoran u Dejčićima sa odlicnom čorbom.
Zna li iko za to mjesto, gdje, sta, isplati li se otići?
- Neelix
#18 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Otidji u piceriju "Romanca" u Nedzaricima (Aleja Bosne srebrene). Ugodjaj je bas za parove, a i pica je fantasticna 
-
Vatres
#19 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Hvala vam na doprinosu.
A za to smece...sta ces to ti je nasa Bosanska kultura. Ode jednom i kao da niko nikad vise netreba tu doci.
Slike su dobar doprinos...lakse se odluciti kad vidis svidja li ti se nesto ili ne. Imam 6 mjeseci da isplaniram sve
Planiramo paragliding tendem let...samo neznam s koje bi lokacije bilo najbolje. Igman, Trebevic, ili Mrkovici (Brdo iznad Pionirske doline) Jeli iko od vas letio prije...neznam sta da mislim o ovome.
Mislim da bi s Trebevica ipak bio po najbolji pogled.
A za to smece...sta ces to ti je nasa Bosanska kultura. Ode jednom i kao da niko nikad vise netreba tu doci.
Slike su dobar doprinos...lakse se odluciti kad vidis svidja li ti se nesto ili ne. Imam 6 mjeseci da isplaniram sve
Planiramo paragliding tendem let...samo neznam s koje bi lokacije bilo najbolje. Igman, Trebevic, ili Mrkovici (Brdo iznad Pionirske doline) Jeli iko od vas letio prije...neznam sta da mislim o ovome.
- Jara
#20 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Vidi ovo:Vatres wrote:Hvala vam na doprinosu.
http://www.paraglidingbih.org/
Sretno!
-
Vatres
#21 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Hvala..ako poginem..Jara je kriv
- Jara
#22 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
Glooho bilo!Vatres wrote:
Hvala..ako poginem..Jara je kriv![]()
Ako te hastra, šetajte po Wilsonovom...apsolutno romantično!
( ja mislila ozbiljno pitaš
-
Vatres
#23 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
[/quote]
[/quote]
Glooho bilo!
)[/quote]
Malo se zezam. Ali bio sam ozbiljan s pitanjem
Joj Willsonovo haha fino je...Vrelo bosne...znas sta je cool ono s konji prikolica..ALI da ne smrde onako u pm ..pa bas ono te sje*e..lafo romantika al jedva dises haha
Glooho bilo!
Malo se zezam. Ali bio sam ozbiljan s pitanjem
Joj Willsonovo haha fino je...Vrelo bosne...znas sta je cool ono s konji prikolica..ALI da ne smrde onako u pm ..pa bas ono te sje*e..lafo romantika al jedva dises haha
-
mobbarley
#24 Re: Romanticna mjesta i restorani u Sarajevu?
hahahhahahahahahPitar s Kariba wrote:Zmajevac, Vrelo Bosne