Romantican docek 2008 za Bosanca
-
basta sljezove boje
sa 10 000 ljudi, apsolutno romanticnojedna wrote:u nocom sadu, na centralnom doceku, pjeva zdravko colic. to bi moglo biti romanticno.
@pokretac teme
sve zavisi od toga sto ti i tvoja djevojka podrazumjevate pod romantikom, pusti otok, pjescana plaza, ispod palme na obali mora ...
- chuchumbamayumbe
More je tito, pa pricajte sta hocete.
Ako nisu pare problem, Dubrovnik je uvijek aktuelan, shetnja, lagano, stari grad, folovi-golovi, vino, jakuzzi...i tu one obicno i popuste.
Ako nisu pare problem, Dubrovnik je uvijek aktuelan, shetnja, lagano, stari grad, folovi-golovi, vino, jakuzzi...i tu one obicno i popuste.
-
basta sljezove boje
sta ce ti hotel, sator, bolan, to je romantika 
-
Blue room
#10 Nova Godina u Dubrovniku
Dubrovnik je odlicna ideja
) . Hotel Pera Palas koji je grom gromova, (jedan od najboljih hotela na jadranu) ima neki dobar popust a hotel Palas ima fantastican Spa i Welnes centar , pogled na more i zaista je kao i sam grad romantican.Vise informacija imas na stranici hotela. Ako ti bude preskupo uvijek mozes naci privatni smjestaj .
sretno
sretno
-
Blue room
#11 Nova Godina u Dubrovniku
Dubrovnik je odlicna ideja
) . Hotel Pera Palas koji je grom gromova, (jedan od najboljih hotela na jadranu) ima neki dobar popust a hotel Palas ima fantastican Spa i Welnes centar , pogled na more i zaista je kao i sam grad romantican.Vise informacija imas na stranici hotela. Ako ti bude preskupo uvijek mozes naci privatni smjestaj .
sretno
sretno
- JohnnyS
U Dubrovniku ti je ove godine na programu Nina Badrić i Oliver (na Stradunu), a Luka Nižetić, Baruni, Jacques Houdek i Ivana Kindl na Babinom kuku (da, tako se zove dio Grada). Hotel Pallace nudi Lanu Jurčević, aili i astronomske cijene.
S obzirom da živim u Dubrovniku, nemam pojma kako se cijene soba kreću (ta šta će mi
), ali mislim da bi hoteli Lero, Splendid ili Ivka bili prihvatljivi, a relativno su kvalitetni. Svi hoteli s Babinog kuka su OK osim Presidenta koji je preskup.
Moja ekipa je unajmila kafanu, pa ako hoćeš bujrum, cijena za tebe i malu je 400 kuna, meza i piće uključeni u cijenu
Zadnji dan uplate 26.12.
Ako ima još pitanja pucaj
S obzirom da živim u Dubrovniku, nemam pojma kako se cijene soba kreću (ta šta će mi
Moja ekipa je unajmila kafanu, pa ako hoćeš bujrum, cijena za tebe i malu je 400 kuna, meza i piće uključeni u cijenu
- DaysleepeR
Prijatelju dragi, ovo ti je potpuno bespotrebna opaska, nismo mi sa marsa paliJohnnyS wrote:U Dubrovniku ti je ove godine na programu Nina Badrić i Oliver (na Stradunu), a Luka Nižetić, Baruni, Jacques Houdek i Ivana Kindl na Babinom kuku (da, tako se zove dio Grada). Hotel Pallace nudi Lanu Jurčević, aili i astronomske cijene.
S obzirom da živim u Dubrovniku, nemam pojma kako se cijene soba kreću (ta šta će mi), ali mislim da bi hoteli Lero, Splendid ili Ivka bili prihvatljivi, a relativno su kvalitetni. Svi hoteli s Babinog kuka su OK osim Presidenta koji je preskup.
Moja ekipa je unajmila kafanu, pa ako hoćeš bujrum, cijena za tebe i malu je 400 kuna, meza i piće uključeni u cijenuZadnji dan uplate 26.12.
- JohnnyS
Ispričavam se svima koji su se našli uvrijeđenim...DaysleepeR wrote:Prijatelju dragi, ovo ti je potpuno bespotrebna opaska, nismo mi sa marsa paliJohnnyS wrote:U Dubrovniku ti je ove godine na programu Nina Badrić i Oliver (na Stradunu), a Luka Nižetić, Baruni, Jacques Houdek i Ivana Kindl na Babinom kuku (da, tako se zove dio Grada). Hotel Pallace nudi Lanu Jurčević, aili i astronomske cijene.
S obzirom da živim u Dubrovniku, nemam pojma kako se cijene soba kreću (ta šta će mi), ali mislim da bi hoteli Lero, Splendid ili Ivka bili prihvatljivi, a relativno su kvalitetni. Svi hoteli s Babinog kuka su OK osim Presidenta koji je preskup.
Moja ekipa je unajmila kafanu, pa ako hoćeš bujrum, cijena za tebe i malu je 400 kuna, meza i piće uključeni u cijenuZadnji dan uplate 26.12.
- Dirty Harry
Ja konto neko hoće da dočeka Bosanca s foruma .... 
- chuchumbamayumbe
Sta ti bi Daysleeperu ba, sto napade dobronamjernog covjeka? Laki je malo nervozan?DaysleepeR wrote:Prijatelju dragi, ovo ti je potpuno bespotrebna opaska, nismo mi sa marsa paliJohnnyS wrote:U Dubrovniku ti je ove godine na programu Nina Badrić i Oliver (na Stradunu), a Luka Nižetić, Baruni, Jacques Houdek i Ivana Kindl na Babinom kuku (da, tako se zove dio Grada). Hotel Pallace nudi Lanu Jurčević, aili i astronomske cijene.
- chinese_water
Dubrovnik je bio dobar do neke 1999. a od tad?
Samo napuhane cijene za apsolutno nista!
Bolje ti je idi u fabriku robota Bugojno
:D
Samo napuhane cijene za apsolutno nista!
Bolje ti je idi u fabriku robota Bugojno
- DaysleepeR
Nisam ga napao nego sam mu rekao na najprijateljskiji moguci nacin ono sto mi je zasmetalo.chuchumbamayumbe wrote:Sta ti bi Daysleeperu ba, sto napade dobronamjernog covjeka? Laki je malo nervozan?DaysleepeR wrote:Prijatelju dragi, ovo ti je potpuno bespotrebna opaska, nismo mi sa marsa paliJohnnyS wrote:U Dubrovniku ti je ove godine na programu Nina Badrić i Oliver (na Stradunu), a Luka Nižetić, Baruni, Jacques Houdek i Ivana Kindl na Babinom kuku (da, tako se zove dio Grada). Hotel Pallace nudi Lanu Jurčević, aili i astronomske cijene.
Kao covjek koji je prakticno odrastao na Babinom Kuku i tamo naucio plivati, roniti, itd. kao veliki broj djece iz ovog grada, bas mi je bezveze nevedena opaska kao da mi zivimo u Poljskoj pa nikad nismo bili ista drzava.
- spreca
Moj ti je savjet samo na tavan na sijeno ili slamu i toce tvoja draga da zpamti dok je ziva samo nemoj te da palite svijece izgre ce sve
Izvini malo sale ali ipak ako hoces malo izvan BiH Prag je zakon al ga jebe EU trba viza.
Izvini malo sale ali ipak ako hoces malo izvan BiH Prag je zakon al ga jebe EU trba viza.