shana_majka wrote:Nemoj vishe...rasplak'o si meexliberal wrote:@exliberal , ma fin si ti ... DZUBRE jedno, k'o da @dunbara pishe umjesto tebe.
"ljiljane" sa Zuci... (jesil' ono i na Treskavici bio ) "ti si nash ponos k'o zastava.."
jesam shana majka bio sam...i na zuci i na treskavici ( ako znas gdje su nikoline stijene)....jesam shana gledao kako ljudi bjeze, jesam shana gledao kako se mnogi patrioti preko noci sklanjaju u stab a guraju sirotinju da ginu, jesam shana prezivio rat i ranjavanje na zuci, jel to problem shana...jel problem sto sam iznosio neke stvari koje sam prezivio a koje se neuklapaju u svijetlo ratovanje armije rbih....jesam li zbog toga djubre....ako sam neka sam . ...drago mi je ...a ti i ostale velike internet patriote mozete taj patriotizam nastavit prodavati nekom drugom...
u potpisu DJUBRE.
Tu svoju "finocu" i "namazanost" , "ratne price" mozesh prosipat... al' znash kome![]()
Koliko poznajesh Zuc , vidjelo se na onoj temi (ne moze se sve procitat/cut od drugih, neshto se mora prezivit).
Neko internet patriota, a neko internet ratnik, kako se kome riza prosula .
Fatash ovdje ovu omladinu na "socijalu", srbin borac armije bih, ranjen, ovo/ono..koje si ti DZUBRE
Nema problema ti imas svoje misljenje ja svoje, ja znam sta sam ja prezivio a sta si ti to je tvoj problem.Nemam namjeru vise raspravljat sa tobom. Ovo je tema u vezi knjige a ne nase licno prepucavanj....i usput posto sam "namazan" necu te nazivat nikakvim imenima...ipak sam ja Djubre ili Dzubre ...kako god ti volja. kraj diskusije