Rolling Stones
Moderator: _BataZiv_0809
- Chopper_Horrace
#1 Rolling Stones
Odoh na koncert u BG, za neki sat, pa reko samo da pozdravim:):)

- Chopper_Horrace
Odlicno bi....Nisu normalni, sto su stariji sve su zivlji.
Gledao sam ih prije 12 godina i nisu bili upola yivahni ko sada...
Gledao sam ih prije 12 godina i nisu bili upola yivahni ko sada...
-
Homer_Simpson
Joj,ev ja se tek sad probudio
PREdobro! Boli glava!
PREdobro! Boli glava!
-
debela
ovako je pocelo
http://www.youtube.com/watch?v=NLG8J2gM ... ed&search=
a ovako zavrsilo
http://www.youtube.com/watch?v=0Qw0wG1nUu4
http://www.youtube.com/watch?v=NLG8J2gM ... ed&search=
a ovako zavrsilo
http://www.youtube.com/watch?v=0Qw0wG1nUu4
-
svarognsa
Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.
Extra provod u putu, koncert za pricanje unucima. Ozvucenje, bina, svirka 5+. Sve smo imali free of charge, jedino sto je na koncertu voda bila preskupa pa smo bili prinudjeni da pijemo pivu koja je bila oko 4 KM casa.
Pozdrav ljudima iz GRAS-ovog dvospratnog busa.
[/img]
Extra provod u putu, koncert za pricanje unucima. Ozvucenje, bina, svirka 5+. Sve smo imali free of charge, jedino sto je na koncertu voda bila preskupa pa smo bili prinudjeni da pijemo pivu koja je bila oko 4 KM casa.
[/img]
- TheWatcher
mozda si ti na nekom drugom a konto da si otisao u Bgzloglas wrote:Ne znam na kojem ste koncertu vi bili. Ja sam isto bio na koncertu Stonesa u Beogradu, ali osim pirotehnike nisam se baš naslušao kvalitetne svirke. Meni je baš bilo bez veze.
- triton
a sta je to bilo free of charge osim stajanja po pet minuta i pisanja po potocima,svarognsa wrote:Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.
![]()
![]()
[/img]
da nisam pojeo dvije kifle u 7 ujutro izvrno bi se do koncerta
- van Basten
Jah, teška životasvarognsa wrote:Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.
![]()
![]()
[/img]
-
svarognsa
Samo pisem moje iskustvo.a sta je to bilo free of charge osim stajanja po pet minuta i pisanja po potocima,
Ne znam sta si ti ocekivao i sta si dobio, ali mi smo imali besplatan prevoz, karte, majice, vodu, sokove, keks, čips, ... i sto je najvaznije vesele ljude u autobusu.
Odmarali smo svakih 90 minuta (Kladanj, Tuzla, Ugljevik, i dva puta u Srbiji) tako da se vala moglo i u WC ko covjek otici.
Jedino jos da su nas vodili na jagnjetinu i oprali noge kad smo se vracali.
Vecina ljudi koji su krenuli i znali koliko vozi autobus od SA do BG su ponijeli barem sendvič sa sobom.
Ne znam odakle si ti isao i sa kojim busom, mozda je bilo drugacije.
- Chopper_Horrace
U kojem si ti busu bio/la?svarognsa wrote:Samo pisem moje iskustvo.a sta je to bilo free of charge osim stajanja po pet minuta i pisanja po potocima,
Ne znam sta si ti ocekivao i sta si dobio, ali mi smo imali besplatan prevoz, karte, majice, vodu, sokove, keks, čips, ... i sto je najvaznije vesele ljude u autobusu.
Odmarali smo svakih 90 minuta (Kladanj, Tuzla, Ugljevik, i dva puta u Srbiji) tako da se vala moglo i u WC ko covjek otici.
Jedino jos da su nas vodili na jagnjetinu i oprali noge kad smo se vracali.
![]()
Vecina ljudi koji su krenuli i znali koliko vozi autobus od SA do BG su ponijeli barem sendvič sa sobom.
Ne znam odakle si ti isao i sa kojim busom, mozda je bilo drugacije.
Ja u trici...Ludo bilo...i pomalo zaboravno
- Edin H.
Dobar komentartriton wrote:a sta je to bilo free of charge osim stajanja po pet minuta i pisanja po potocima,svarognsa wrote:Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.
![]()
![]()
[/img]
-
svarognsa
U jedinici, ekipa na spratu u prvim redovima. To je onaj bus sto vas je uz nase mahanje prestizao na autoputu.U kojem si ti busu bio/la?
Ja u trici...Ludo bilo...i pomalo zaboravno Roll
Pogled sa visine na ostale smrtnike na putu je dozivljaj za sebe.
Zlatan (Sumaher) nas vratio na zeljeznicku u pola osam u nedjelju, tako da sam vec u 8:00 bio u dubokom snu.
Drago mi je da je i kod vas bilo dobro.