Rolling Stones

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Chopper_Horrace

#1 Rolling Stones

Post by Chopper_Horrace »

Odoh na koncert u BG, za neki sat, pa reko samo da pozdravim:):) :-) :-) :-)
Snajper

Post by Snajper »

i kako bilo?
Chopper_Horrace

Odlicno bi....Nisu normalni, sto su stariji sve su zivlji.
Gledao sam ih prije 12 godina i nisu bili upola yivahni ko sada...
Homer_Simpson

Post by Homer_Simpson »

Joj,ev ja se tek sad probudio :zzzz:

PREdobro! Boli glava! :-)
debela

Post by debela »

zloglas

Post by zloglas »

Ne znam na kojem ste koncertu vi bili. Ja sam isto bio na koncertu Stonesa u Beogradu, ali osim pirotehnike nisam se baš naslušao kvalitetne svirke. Meni je baš bilo bez veze.
debela

Post by debela »

Chopper_Horrace

Image
svarognsa

Post by svarognsa »

Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.

:-)

Extra provod u putu, koncert za pricanje unucima. Ozvucenje, bina, svirka 5+. Sve smo imali free of charge, jedino sto je na koncertu voda bila preskupa pa smo bili prinudjeni da pijemo pivu koja je bila oko 4 KM casa.

:lol:

Pozdrav ljudima iz GRAS-ovog dvospratnog busa.
[/img]
TheWatcher

Post by TheWatcher »

zloglas wrote:Ne znam na kojem ste koncertu vi bili. Ja sam isto bio na koncertu Stonesa u Beogradu, ali osim pirotehnike nisam se baš naslušao kvalitetne svirke. Meni je baš bilo bez veze.
mozda si ti na nekom drugom a konto da si otisao u Bg :lol: :lol: :lol:
svarognsa

Post by svarognsa »

:lol: :-D :-) :) :lol: :P

Mozda covjek ne voli stonse ...
triton

Post by triton »

svarognsa wrote:Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.

Extra provod u putu, koncert za pricanje unucima. Ozvucenje, bina, svirka 5+. Sve smo imali free of charge, jedino sto je na koncertu voda bila preskupa pa smo bili prinudjeni da pijemo pivu koja je bila oko 4 KM casa.

[/img]
a sta je to bilo free of charge osim stajanja po pet minuta i pisanja po potocima,
da nisam pojeo dvije kifle u 7 ujutro izvrno bi se do koncerta :x
van Basten

Post by van Basten »

svarognsa wrote:Ma bilo je predobro. Isao sam sa m:tel karavanom, ekipa u busu ukljucujuci i sofera i vodica je bila luda 100%. Cetiri autobusa su isla iz Sarajeva.

[/img]
Jah, teška života :lol:
svarognsa

Post by svarognsa »

a sta je to bilo free of charge osim stajanja po pet minuta i pisanja po potocima,
da nisam pojeo dvije kifle u 7 ujutro izvrno bi se do koncerta
Samo pisem moje iskustvo.

Ne znam sta si ti ocekivao i sta si dobio, ali mi smo imali besplatan prevoz, karte, majice, vodu, sokove, keks, čips, ... i sto je najvaznije vesele ljude u autobusu.

Odmarali smo svakih 90 minuta (Kladanj, Tuzla, Ugljevik, i dva puta u Srbiji) tako da se vala moglo i u WC ko covjek otici.

Jedino jos da su nas vodili na jagnjetinu i oprali noge kad smo se vracali.
8-)
Vecina ljudi koji su krenuli i znali koliko vozi autobus od SA do BG su ponijeli barem sendvič sa sobom.

Ne znam odakle si ti isao i sa kojim busom, mozda je bilo drugacije. :-?
Chopper_Horrace

svarognsa wrote:
da nisam pojeo dvije kifle u 7 ujutro izvrno bi se do koncerta
Samo pisem moje iskustvo.

Ne znam sta si ti ocekivao i sta si dobio, ali mi smo imali besplatan prevoz, karte, majice, vodu, sokove, keks, čips, ... i sto je najvaznije vesele ljude u autobusu.

Odmarali smo svakih 90 minuta (Kladanj, Tuzla, Ugljevik, i dva puta u Srbiji) tako da se vala moglo i u WC ko covjek otici.

Jedino jos da su nas vodili na jagnjetinu i oprali noge kad smo se vracali.
8-)
Vecina ljudi koji su krenuli i znali koliko vozi autobus od SA do BG su ponijeli barem sendvič sa sobom.

Ne znam odakle si ti isao i sa kojim busom, mozda je bilo drugacije. :-?
U kojem si ti busu bio/la?
Ja u trici...Ludo bilo...i pomalo zaboravno :-)
Edin H.

Post by Edin H. »

triton wrote:

[/img]
da nisam pojeo dvije kifle u 7 ujutro izvrno bi se do koncerta :x
Dobar komentar :lol: :lol: :lol: :lol:
svarognsa

Post by svarognsa »

U kojem si ti busu bio/la?
Ja u trici...Ludo bilo...i pomalo zaboravno Roll
U jedinici, ekipa na spratu u prvim redovima. To je onaj bus sto vas je uz nase mahanje prestizao na autoputu. :P 8-)

Pogled sa visine na ostale smrtnike na putu je dozivljaj za sebe. 8-) Samo je rizik kad se prolazi ispod nadvoznjaka. :D

Zlatan (Sumaher) nas vratio na zeljeznicku u pola osam u nedjelju, tako da sam vec u 8:00 bio u dubokom snu. :zzzz:

Drago mi je da je i kod vas bilo dobro.
Post Reply