to uz pratnju roditelja se podrazumijeva da su roditelji u objektu za vrijeme dok je dijete u igraoni , a ne da odu na rakijicu u neku drugu kafanu.van Basten wrote:gledam nekakvu ponudu za sunnyland na jednom od portala za kupovinu i upade mi u oči slijedeća rečenica...
" Djeca mlađa od 3 godine ne mogu biti u igraonici, a starija od 3 obavezno uz pratnju roditelja" ?????
jel' to fakat tako? da dijete manje od 3 god ne može nikako ući u igraonu a starije samo "za ručicu"? ili je lapsus neki? neki info iz prve ruke od nekog ko je bio već?
Roller coaster na Trebevicu!!!
-
gurabija78
#101 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
- van Basten
#102 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
a ovo za mlađe od 3 god? ne mogu ni kad bi roditelj ušao s njima?gurabija78 wrote:to uz pratnju roditelja se podrazumijeva da su roditelji u objektu za vrijeme dok je dijete u igraoni , a ne da odu na rakijicu u neku drugu kafanu.van Basten wrote:gledam nekakvu ponudu za sunnyland na jednom od portala za kupovinu i upade mi u oči slijedeća rečenica...
" Djeca mlađa od 3 godine ne mogu biti u igraonici, a starija od 3 obavezno uz pratnju roditelja" ?????
jel' to fakat tako? da dijete manje od 3 god ne može nikako ući u igraonu a starije samo "za ručicu"? ili je lapsus neki? neki info iz prve ruke od nekog ko je bio već?
-
gurabija78
#103 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
ne vjerujem da je problem, ja sam sa svojom bandom isao gore na proslavu djecijeg rodjendana, bilo je djece u igraoni od godinu-dvije, naravno sa roditeljima.van Basten wrote: a ovo za mlađe od 3 god? ne mogu ni kad bi roditelj ušao s njima?
- Logovan
#104 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
gurabija78 wrote:ne vjerujem da je problem, ja sam sa svojom bandom isao gore na proslavu djecijeg rodjendana, bilo je djece u igraoni od godinu-dvije, naravno sa roditeljima.van Basten wrote: a ovo za mlađe od 3 god? ne mogu ni kad bi roditelj ušao s njima?
-
gurabija78
#105 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
banda jašta, udruženi zločinački poduhvat sedmogodišnjakaLogovan wrote:gurabija78 wrote:ne vjerujem da je problem, ja sam sa svojom bandom isao gore na proslavu djecijeg rodjendana, bilo je djece u igraoni od godinu-dvije, naravno sa roditeljima.van Basten wrote: a ovo za mlađe od 3 god? ne mogu ni kad bi roditelj ušao s njima?![]()
-
Ali_G
#106 Roller coaster na Trebevicu!!!
Mi smo vodili bebce godina i po, nisu nam pravili problem. Naravno moras biti sa njim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
sarajevo_14
#107 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Logovan wrote:gurabija78 wrote:ne vjerujem da je problem, ja sam sa svojom bandom isao gore na proslavu djecijeg rodjendana, bilo je djece u igraoni od godinu-dvije, naravno sa roditeljima.van Basten wrote: a ovo za mlađe od 3 god? ne mogu ni kad bi roditelj ušao s njima?![]()
-
ing-ecc
#108 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Gledam juce tarlahaju na onom dvosjedu na minus nekoliko, jbt kakav li je to nagon
minus o'zdo minus o'zgo
A red se ufatio tako da ni za pola sata ne mozes na red. Istina bilo je malo i zubatog Sunca
(a Sarajeva nidje
)
A red se ufatio tako da ni za pola sata ne mozes na red. Istina bilo je malo i zubatog Sunca