Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema sanse. Ne znam za tebe, ali ja, Sejk I Leo neprestano pratimo ovu lijepu igru od vremena rahmetli Big Billa i Donnie Budgea.
ps: ako ne znas ko su ovi pitaj sejka slobodno :
Ja sam još pod utiskom o uvodnom postu teme, kako je detaljno i stručno postavljač teme dočarao šta nas sve očekuje u narednih 20-tak dana
Ovo radosni kad vidi...
Damir u prvom kolu na Joao Sousa. Pristojan protivnik i nesto bolja opcija kakve je sve mogao dobiti medju nosiocima.
Portugalac ima 27 godina, klasicni je zemljas a zaradio je skoro 3 miliona na Tour-u sto valja respektovati, posebno ovogodisnje rezultate koji su ga vinuli u najbolji ranking karijere (28), poput cetvrtfinala Mutua Madrida gdje je Rafi otkinuo set i slicno. Igra na visokom nivou, ali Damir je vec pokazao da moze s takvima. Vec drugo kolo bi moglo biti muke-Gulbis-Seppi! Dzumhur Mahalo, idemo ponoviti trece kolo RG!
Na "papiru" najteži raspored ima Rafa ali ako uzmemo u obzir da je u pitanju RnG teško da ga ko može iznenaditi do 1/2
Mislim da od prve četvorice do 1/2 može kiksnuti samo Vavrinka(nekako mi djeluje neubjedljivo u dosadašnjem dijelu sezone na šljaci),ostali teško
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tipsa-Raonić
Troicki-Dimitrov
Đere-kvalifikant
Lajović-Kudla
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ivanović-Dodin
Janković-T.Marija
Jovanovski-Radvanjska
Na "papiru" najteži raspored ima Rafa ali ako uzmemo u obzir da je u pitanju RnG teško da ga ko može iznenaditi do 1/2
Mislim da od prve četvorice do 1/2 može kiksnuti samo Vavrinka(nekako mi djeluje neubjedljivo u dosadašnjem dijelu sezone na šljaci),ostali teško
Tipsa-Raonić
Troicki-Dimitrov
Đere-kvalifikant
Lajović-Kudla
Ivanović-Dodin
Janković-T.Marija
Jovanovski-Radvanjska
Tipsa-Raonić
Troicki-Dimitrov
Đere-kvalifikant
Lajović-Kudla
Ivanović-Dodin
Janković-T.Marija
Jovanovski-Radvanjska
Tipsa-Raonić
Troicki-Dimitrov
Đere-kvalifikant
Lajović-Kudla
Ivanović-Dodin
Janković-T.Marija
Jovanovski-Radvanjska
Ima l' kakvih muslimana, sve sami Srbi?!
Pretpostavljam da si mislio na Bošnjake,čtaj temu,šeki prezentovao put Džumhura
Uostalom koga intetresuje neka komentariše,koga ne neka preskoči i neka prati koga mu volja
Tipsa-Raonić
Troicki-Dimitrov
Đere-kvalifikant
Lajović-Kudla
Ivanović-Dodin
Janković-T.Marija
Jovanovski-Radvanjska
Ima l' kakvih muslimana, sve sami Srbi?!
Pretpostavljam da si mislio na Bošnjake,čtaj temu,šeki prezentovao put Džumhura
Uostalom koga intetresuje neka komentariše,koga ne neka preskoči i neka prati koga mu volja
Sad ce nam kenjac napraviti spisak muslimana na RG
Naravno da je lagan zrijeb, Bautista najveca prepreka do polufinala... a u polufinalu mora dobiti ili Stana ili Rafu, nisam siguran sta mu je tu bolje.
Rafa ce se namuciti sa lepim Fabiom, a pogotovo sa Thiemom.
Finale Nice danas Thiem-Zverev. Ponajvece teniske nade pokazat ce ko bi na RG mogao udesiti nekog favorita i ubaciti se u semifinal. Kako vidim nasi balkanski Srbi 'od Blica do Kenjca', vidi dobre rime , spremili razanj a zec u sumi. Ne valja vam to, dug je put!
shake69 wrote:Lahko im je kad zagrabe sa svih strana. Evo vidim u kvalama RG neki Djere (Mađar), pa Krajinovic (Hrvat), pa pripadnici ruske manjine (Trojki)! Najpoznatiji je Crnogorac, od onog Srđana, koji ima malo i kosovskih korijena. Još im samo neki sandžački Bošnjak treba!
Ko zna,mozda Damir uzme pasos Srbije.Dosao da zivi u BG a mozda se ugleda i na kosarkasa Vrapca.
radostan dan wrote:Jel to šejk ispisao nika kirjosa iz muslimana?
Eh kad se sjetim kako je svrsavao, dok malom neĐe ne izleti lancic sa krstom ispod majce...
Ako cemo vec o onima sto prebiraju...
Ma daj, gdje ce neko i pomisliti da je musliman?????
Shake, je l' ovo istina????
Fakat otisli smo u off, dosta sale za ovu sedmicu.
radostan dan wrote:Jel to šejk ispisao nika kirjosa iz muslimana?
Eh kad se sjetim kako je svrsavao, dok malom neĐe ne izleti lancic sa krstom ispod majce...
Ako cemo vec o onima sto prebiraju...
Shake, je l' ovo istina????
Fakat otisli smo u off, dosta sale za ovu sedmicu.
Ma, Durmitorac je neki put pravi 'mucki provokator'! Od pocetka Nicka zovem Hilmo jer mu na zvanicnoj stranici stoji da mu je drugo ime Hilmy a jasno je i zasto-mama mu je Malajka, muslimanka, iako momak nosi krst skoro kao saka, i vidljiv je s vrha Arthur Ashe Stadium, sto ce reci da se zna da mu je Mekka Carigradska patrijarsija. Njegov izbor, zaboli me medjunozje za tim. Uzgred, nacionalromantici dolaze s Durmitora a ne stanuju ovdje.
Rekoh li ja...
Krščina mu jest povelika, al prvih par mjeseci nije izlijetala, pa je Shake bio u delirijumu...
a tog jada i depresije kad se ukaza ispod majce...samo ućuta, ni jedne vise nije progovorio.
Nego Sheki, otrca li ti onoj krug po Čaršiji gologuz, kO sto si obećao?
Nego, za sat i po pocinje main draw of Roland Garros. Hoce li Djovak dobaciti bar do polufinala? Jedan, dva , tri...
'Neka bude borbaa neprestanaaa, Neka bude sto biti ne mozee!'
Shake, je l' ovo istina???? :mrgreen
:
prvi post na temu nika kirjosa, i -strucna analiza-...
by shake69
01/07/2014 19:50
Forum: Ostali sportovi
Topic: Wimbledon 2014
Provjerim zasto je Kyrgios ovako tamnoput, kad, mama Nourlaila, Malezijka, a njegovo drugo ime je - Hilmy. Dakle, polumuslic! Idemo, Hilmija, do kraja!
Bogme, dugo ti je trebalo kopanja po temi. Sat vremena, mnogo li je za covjeka koji se dosadjuje u 'zajednickim institucijama BiH'!
Nego, sta si to dokazao? Pa valjda je vise nego jasno da sam se salio! Zar postoji ikakva sumnja kod lika koji nosi krst velicine hladnog oruzja koju bogomolju grli!?