Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drago mi je zbog Ivane,nadam se da ce i osvojiti.Samo uvijek mi padne na pamet Kristina Mladenovic kada pricamo o mladima.Djevojka je osvojila RG,bila najbolja a sad je nema nigdje.
Drago mi je zbog Ivane,nadam se da ce i osvojiti.Samo uvijek mi padne na pamet Kristina Mladenovic kada pricamo o mladima.Djevojka je osvojila RG,bila najbolja a sad je nema nigdje.
Hmm, ovo su naznake forme iz 2008. Još uvijek je jedna od najimpresivnijih stvari u sportu uopšte gledati ga na osunčanom Chatrieru kad je u ovakvoj formi.
shake69 wrote:Kakvo ce to finale biti, Gulbi-Stakor!
Finale kao sto se i ocekivalo a za ovo sta reci kakvu poruku poslati.
Vazno je da vi guslate! Od poraza Federera, po obicaju, pa cak do pobjede nekih juniora iz Srbije! Ima li sta vrijedno iz Jagodine da ovdje spomenemo, mozda? Malo li vam treba?
shake69 wrote:Kakvo ce to finale biti, Gulbi-Stakor!
Vazno je da vi guslate! Od poraza Federera, po obicaju, pa cak do pobjede nekih juniora iz Srbije! Ima li sta vrijedno iz Jagodine da ovdje spomenemo, mozda? Malo li vam treba?
zarko.filip wrote:
Tema je "Roland Garros",pišemo o dešavanjima na dotičnom turniru.E sad što su "komše" došle do finala...
Kome smeta neka ne prati temu i riješen problem
Nemoguće je u ovom trenutku komentarisati stvari u vezi otvorenog prvenstva Francuske u tenisu a ne spominjati Srbe
Jbga,tako vam grah pao...
area51 wrote:Tema je "Roland Garros",pišemo o dešavanjima na dotičnom turniru.E sad što su "komše" došle do finala...
Nemoguće je u ovom trenutku komentarisati stvari u vezi otvorenog prvenstva Francuske u tenisu a ne spominjati Srbe
Majke ti zar jos uvijek dajes znacaj ne teniskim postovima ?? Nego... imo ga je Andy danas , izvuce se Rafa u zadnji tren !
area51 wrote:Tema je "Roland Garros",pišemo o dešavanjima na dotičnom turniru.E sad što su "komše" došle do finala...
Majke ti zar jos uvijek dajes znacaj ne teniskim postovima ?? Nego... imo ga je Andy danas , izvuce se Rafa u zadnji tren !