Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izvinjavam se u slucaju da je ova tema bila, al je nisam do sad procitao. enivejs, zanima me sta bi bio perfektan rodjendanski poklon za osobu koju volite. Svake godine je ista prica, mogli bi ovo, mogli bi ono, a nikad nista konkretno.
Vjerujem da nisam jedini sa ovim problemom, pa kontam da ga rijesimo udruzenim snagama
Znaci, sta je dobar poklon za rodjendan osobi koju volite?
osobu koju volis vjerovatno dobro i poznajes..znaci ako je dobro poznajes zans i sta voli..tako da poklon treba da bude nesto sto ta osoba voli sve je individualno!!
neko voli putovanja, neko garderobu, neko romantiku, neko tehniku, etc, etc.. milion alternativa ali poklon mora biti nesto sto toj osobi znaci i sto ce joj ostati u sjecanju
Pravilo broj jedan, poklon ne mora biti materijalno vrijedan da bi bio dobar poklon... cesto svi poletimo kupiti nesto skupocjeno... bitno je da je od srca... a ta osoba ce prepoznati to... recimo kamen na kojem je ugravirano par rijeci moze biti najvrijedniji poklon za osobu koju volis...
Najbitnija je kreativnost... onaj ko prima poklon ce znati cijeniti volju i zelju koju si pokazao...
Tesko je konkretno nesto predloziti, najbolje da ti sam smislis... sretno
Ama u pravu su...individualno je a i ti najbolje tu osobu znas
Ako bas nemas nikakvu ideju...napravi rodjendansku otrtu...nema veze i ako bude prava propast o tome ce se pricati dugo
Bumbar wrote:Ama u pravu su...individualno je a i ti najbolje tu osobu znas
Ako bas nemas nikakvu ideju...napravi rodjendansku otrtu...nema veze i ako bude prava propast o tome ce se pricati dugo
Pa eto....ima ona nasina stranica....uplatis im 2 glave dolara i onda oni nazovu meku zvijezdu po toj osobi. Dobijes i certifikat i mapu te zvijezde
Osnovna greska koju ljudi prave je ta da za rodjendan voljene osobe poklanjaju stvari SEBI umjesto njoj.
Ono, knjige koje bi ONI voljeli procitati, ili intimni ves koji NJIH pali
Moj sistem kod odabira poklona, ne samo voljenoj osobi nego uopste: cijele godine zvjernjam oko sebe, bez puno razmisljanja, i onda se desi na naletim na nesto za sto odmah ZNAM da je idealan poklon za nekog meni bliskog, nema veze sto je npr februar a doticna osoba slavi rodjendan npr u junu.
100 bona :D
Al ne zalijeci se......fazon je sto je to sve furka. IAU koja je nadlezna za nazive planeta i zvjezda ne odobrava to i iako ti platis nekoj kompaniji i dobijes sve to....zvijezda i dalje bude evidentirana pod nekim brojem zvanicno
Thus, like true love and many other of the best things in human life, the beauty of the night sky is not for sale, but is free for all to enjoy. True, the 'gift' of a star may open someone's eyes to the beauty of the night sky. This is indeed a worthy goal, but it does not justify deceiving people into believing that real star names can be bought like any other commodity.
Ono sto smo cesto radili je onaj fazon sa paketicima: veliki, pa malo manji, pa jos jedan manji, pa jos malo manji i sve tako, dok ne stigne do poklona.
Ili recimo:
soljice, majice, puzzlice sa vasom zajednickom slikom.
Meni je najdrazi poklon bio je 10 deka kafe. Zbog postupka i da se neko sjetio.
Ja se uvijek satarem da napravim orginalno nesto...
Ja sam za 17 rodjendan htjela fotoaparat...i moji mi daju poklon tj. kutija ja otvorim sva happy i vidim da su stavili unutra nas fotoaparat idiot. Razbjesnila se, pravo mi krivo bilo i zamalo bacim kutiju onako junacki preko sobe...i taman kako sam zamahnula skontam da ima jos nesto u kutiji tj. da su napravili duplo dno...ja razderem i nadjem Kijev
Jaoj sto mi je srce poskocilo...moj tata uvijek nesto smisli
Bumbar wrote:Ja se uvijek satarem da napravim orginalno nesto...
Ja sam za 17 rodjendan htjela fotoaparat...i moji mi daju poklon tj. kutija ja otvorim sva happy i vidim da su stavili unutra nas fotoaparat idiot. Razbjesnila se, pravo mi krivo bilo i zamalo bacim kutiju onako junacki preko sobe...i taman kako sam zamahnula skontam da ima jos nesto u kutiji tj. da su napravili duplo dno...ja razderem i nadjem Kijev
Jaoj sto mi je srce poskocilo...moj tata uvijek nesto smisli