Pamtite li roditeljske i budite li se jos uvijek znojni i lupajuceg srca kad ih se sjetite?
Roditeljski sastanci!
-
Sogan
#1 Roditeljski sastanci!
Hocu da budem prvi
koji je otvorio temu o edukaciji

Pamtite li roditeljske i budite li se jos uvijek znojni i lupajuceg srca kad ih se sjetite?

-
mamica papucarka
moja je knjizica bila ko sportska prognoza
Nikad se nije znalo hocu li dobiti jedan ili pet 
-
black_noke
#6 Re: Roditeljski sastanci!
ja ih ne pamtim, jos uvijek ih dozivljavam...Sogan wrote:
da se nikom ne ponovi ko god je zavrsio sa tim, kod mene najcesce ode stari pa kad ga cekam ugl znam sta me ceka, ista prica, ponekad neka kazna al dobor prode...
da ih hoce ukinut za doborbit buducih generacija
- nebojeplavo
Bila sam odlikasica, roditeljski sastanci su bili bezbolni 
-
WirelessGirl
I ja sam fino djete bila pa nije bio problem. Mada su moji uvijek bili na strani učenika (jer smo svi bili fini
), pa su znali "poklopiti" razrednike i/ili razrednice - za druge učenike 
- Saian
ja sam uvijek znao razdvojiti privatno i poslovnotempora wrote:Garant te otac jos nije vidjeo kako ostavljas teturave tragove u snijegu! I ne prodaji pozitivu friske djetetine s'ljulje!Saian wrote:nikih problema, nikih iznenadjenja, sve pet, stres oko roditeljskog spansko selo
![]()
![]()
-
homobalkanikus
uhhh ne spominji roditeljski....mojim starcima se uvjek tovari razrednica zbog mene, a razrednica je kriva sto ja pricam na casu i sto je zezam...ja sam 100% nevin ona je kriva!!:D:D:D:D:D
-
Shoshana
mala-i wrote:uvijek sam bila najbolji đak u razredu, mamu bi ponekad iznenadila kamara neopravdanih (nekad i po čitav dan, već opravdan),ali bivalo bi mi oprošteno zbog vrhunskih akademskih rezultata
Samo je kod mene zaista bila kamara neopravdanih
-
IlijaLadin
Zato su sastanci koje ja držim orijentirani na razred kao cjelinu, pa se roditelji nađu u neobranu žitu.
Ok, sad ispada da štitim djecu. Vodim se onom dobro poznatom:
"Vas ne sme niko da ruži - osim mene, naravno!"
Idem sad da gledam film i da čekam jednog forumaša i blogera da se javi jer sam razrednik i njegovoj sestri
Inače, ja sam oca molio da dođe na roditeljski - bilo me sramota što ga nema
Ok, sad ispada da štitim djecu. Vodim se onom dobro poznatom:
"Vas ne sme niko da ruži - osim mene, naravno!"
Idem sad da gledam film i da čekam jednog forumaša i blogera da se javi jer sam razrednik i njegovoj sestri
Inače, ja sam oca molio da dođe na roditeljski - bilo me sramota što ga nema
-
harisl
Obicno bih rekao samo slabije ocjene, da mi mater ne uhvati srce na roditeljskom. Mada je tih slabih bilo dosta malo u osnovnoj. U citavoj osnovnoj sam ukupno izostao jedan ili dva dana...Ako i toliko...
Sve se to nadoknadilo u srednjoj (Druga Gimnazija), gdje nam je ukupan prosjek u citavom razredu na kraju prvog tromjesecja bio 1.6 (ja sam dao svesrdan doprinos). Poslije sam opet bio dobar. Tih godina majka mi nije ni isla na roditeljske, a nesto nije ni gotivila razrednicu (Lacevicku). Otac nije znao na kojoj strani svijeta mi je skola...
Sve se to nadoknadilo u srednjoj (Druga Gimnazija), gdje nam je ukupan prosjek u citavom razredu na kraju prvog tromjesecja bio 1.6 (ja sam dao svesrdan doprinos). Poslije sam opet bio dobar. Tih godina majka mi nije ni isla na roditeljske, a nesto nije ni gotivila razrednicu (Lacevicku). Otac nije znao na kojoj strani svijeta mi je skola...