Sad mi pade na pamet jedna poznanica.Cura je bila u petogodisnjoj vezi koja je super funkcionisala.I odlucili su da se vjencaju kad kupe stan,namjeste,bla bla..I tako,oboje dignu kredit,kupe mali stancic,i laganini pocinju pripremati.
Odu na more skupa,prvi put u toku petogodisnje veze,i djevojka se vrati kuci trudna,i krije od svoje mame.Nakon nekog vremena kaze majci,ovoj ne bude pravo (jer je zaboga spavala sa momkom,a jos se nije udala

).I pita je mati:"Pa sto mi nisi odmah rekla?",a ona ce:"Pa bojala sam se da ces me se odreci."
Djevojka je sada sretno udata,i ima sincica,al njenoj materi ni sad nije pravo sto se kcer trudna udala.
Ja stvarno ne razumijem roditelje (narocito majke),koji svojoj djeci nista zivo ne objasne,nego ih puste da se sami bore kroz zivot,prozivljavaju svakakve traume,i na kraju se i sami prema svojoj djeci ponasaju kao njihovi roditelji.
Za djevojku iz ove price sve je ispalo super,ali ne mogu da shvatim da je njena mati ocekivala da joj se kcerka voda sa momkom pet godina,i da ne spava sa njim? A da ne pominjem pricu o kontracepciji ili nesto tome slicno.
Ja sam sa svojom mamom imala neki drugarski odnos,i od malih nogu mi je pricala o svemu,i zahvalna sam joj do neba.I bila je stvarno otvorena samnom,i nije sebe nikad pokusavala napraviti sveticom,niti bezgrijesnom osobom.Narocito sam joj zahvalana sto mi nije nista idealizovala,tako da nisam imala priliku (jos uvijek) doci do nekih strasnih razocarenja.
Kada sam joj rekla da cu spavati sa momkom,otisle smo ginekologu da mi preporuci kontracepciju.
Kada sam sa njim spavala,sutradan smo pricale preko telefona,i kazem sta sam uradila.Kaze ona,mojne mi samo detaljisati.Nisam detaljisala,al sam rekla da mi je bilo pravo bezze ha haha
Roditelji stvarno grijese kada ne pricaju sa djecom o seksu.Takvih roditelja nije malo,pa me i ne cudi sto dosta djevojaka ima stav da im "ona" sluzi samo da bi piskila

Ili da bi bolila