ena78 wrote:E hvala Bumbar na brizi:-) Bas si srce. S ta je sa starim obicajima? Poznato mi je ono da mlada mora nositi nesto staro na sebi, posudjeno i plavo. Ima li jos nesto tako interesantno? Svejedno je kako cemo organizovati mislim da ce zensko vece u svakom slucaju uspjeti. A gdje se inace moze kontaktirati ta losa trbusna plesacica? Ja ne znam za nju zato i pitam. Mozda se popravila
pozdrav!
Nisam sigurna da li je nas obicaj nositi nesto staro, posudeno i plavo na sebi na dan vjencanja ali ja sam to praktikovala
Npr pozajmila sam "ruzice" za kosu od prijateljice (posto su vec koristene znaci da su i "stare"

), nakit je bio od bijelog zlata sa plavim kamenjem.
Sve zavisi sta tvoja jaranica voli... licno ne bih nikad pozeljela da mi jaranica dovede trbusnu plesacicu, pa nije lezbejka misa mu starog
Ne poznajem Sarajevo naj, naj pa zato ne mogu predloziti nesto posebno... a trazi nesto sto je inace malo neobicno, jer inace ce sve zaboraviti za kratak period.
Ako imate ikakvu mogucnost... bjezite iz Sarajeva, ipak potrebna je i mala promjena. Sretno!