Rockabilly - Psychobilly
Moderator: _BataZiv_0809
- Nick Drag
#4376 Re: Rockabilly - Psychobilly
E...Beograd....vecheras Jovandika pushta muziku u "Sobarici"....oche'l ko ich?
- gocatgoer
#4377 Re: Rockabilly - Psychobilly
...najlukavijifadill wrote:to mora da je nenki lukav tip XDgocatgoer wrote:F.Martinez Gonzales
...citiracu jednog starog forumasa koji kaze "uđi,nemoj se izuvat'"
.je 'oćem ako si za...samo posle Partizana...oko 11...more li?Nick Drag wrote:E...Beograd....vecheras Jovandika pushta muziku u "Sobarici"....oche'l ko ich?
- Nick Drag
#4379 Re: Rockabilly - Psychobilly
Bilo super sinoch u sobarici.....chak nisam ni bio tamo!!!!
- Nick Drag
- Nick Drag
- Nick Drag
- Nick Drag
- Nick Drag
- Nice Guy Eddie
#4385 Re: Rockabilly - Psychobilly
Šo batice...ispalio te brat Gvozda posle grobarskog debakla protiv furioznih Kiprana...Nick Drag wrote:Bilo super sinoch u sobarici.....chak nisam ni bio tamo!!!!
p.s. doduše večeras nama sledi pakao...dolazi nam planetarno zajebani Dinamo iz Tbilisija sa 2-0 prednosti kod kuće
- Nick Drag
#4386 Re: Rockabilly - Psychobilly
Meni su Los Rebeldes super....a dok sam ziveo u Barceloni...hangovao sam se se Danniem iz banda(sax)....sooper lik i sad velika zavezda u Kataloniji
Evo ga ovde sa mojim kumom Ivanom zajedno na ovogodishnjem Screamin-u
Evo ga ovde sa mojim kumom Ivanom zajedno na ovogodishnjem Screamin-u
- Nick Drag
#4387 Re: Rockabilly - Psychobilly
..............i josh malo
- Nick Drag
#4388 Re: Rockabilly - Psychobilly
ma jok...nego je Vukanovoj Natashi juche bio rodjendan....pa smo tamo zaglavili...Tuta,Aca,Shile Vukan Ija......rastochili smo se od alkohola...nismo znali 'de udaramo!!!!Nice Guy Eddie wrote:Šo batice...ispalio te brat Gvozda posle grobarskog debakla protiv furioznih Kiprana...Nick Drag wrote:Bilo super sinoch u sobarici.....chak nisam ni bio tamo!!!!![]()
![]()
p.s. doduše večeras nama sledi pakao...dolazi nam planetarno zajebani Dinamo iz Tbilisija sa 2-0 prednosti kod kuće![]()
ROCK'N'ROLL
- Nick Drag
#4389 Re: Rockabilly - Psychobilly
....A EVO I NEKIH SLIKA

- CharlieMemphisMafia
#4390 Re: Rockabilly - Psychobilly
Samo ti likuj, srešćemo se na bilijaru...znaš...Nice Guy Eddie wrote:Šo batice...ispalio te brat Gvozda posle grobarskog debakla protiv furioznih Kiprana...Nick Drag wrote:Bilo super sinoch u sobarici.....chak nisam ni bio tamo!!!!![]()
![]()
p.s. doduše večeras nama sledi pakao...dolazi nam planetarno zajebani Dinamo iz Tbilisija sa 2-0 prednosti kod kuće![]()
Mi i kad izgubimo, plasiramo se u novo takmičenje - a vi, kako te, ima žene ima higijena ima sve.
Će da izadjete na tv večeras, majke ti?
- Nick Drag
#4391 Re: Rockabilly - Psychobilly
a PAZI OVOG....CharlieMemphisMafia wrote:Samo ti likuj, srešćemo se na bilijaru...znaš...Nice Guy Eddie wrote:Šo batice...ispalio te brat Gvozda posle grobarskog debakla protiv furioznih Kiprana...Nick Drag wrote:Bilo super sinoch u sobarici.....chak nisam ni bio tamo!!!!![]()
![]()
Mi i kad izgubimo, plasiramo se u novo takmičenje - a vi, kako te, ima žene ima higijena ima sve.
Će da izadjete na tv večeras, majke ti?![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZNlHhL5p ... art%3D4375[/youtube]
- lab3352
#4392 Re: Rockabilly - Psychobilly
"Za Koševo, za Sarajevo, za Horde Zla sad pjevam ja
i daj gol i daj gol nama nista vise netreba ..."
Znaci da cemo svi veceras biti na fudbalu. Ja odoh na Koševo gdje nam treba samo jedan gol da slavimo do zore, ali necemo se ponasati kao Grobari i transparenti "Idemo dalje". Kod nas ce biti glavni slogan veceras "NEMA VEZE", prosli - ne prosli ...
@Nick: Dobre one slike, samo ne vidim nista na stolu ili je to sklonjeno radi slikanja
I ja danas mamauram iskreno. Imao sam sinoc jedan veoma dobar dernek, popilo se vina pravo, ali nema tog mamurluka i glavobolje koje nece odnjeti:
1 x analgin
2 x Red Bull
pauza 15min
1 x kafa
1 x analgin
1 x sok od narandze
i sada sam OK ... spreman za tekmu
@Divljak: Posao sam ti na PM link za skidanje slika iz Medulina, ali posto vidim da nisi dobio moram ponovo poslati i tebi i Igoru linkove. A kako je bio provod u Beču, samo shopping ili odmor?
Znaci da cemo svi veceras biti na fudbalu. Ja odoh na Koševo gdje nam treba samo jedan gol da slavimo do zore, ali necemo se ponasati kao Grobari i transparenti "Idemo dalje". Kod nas ce biti glavni slogan veceras "NEMA VEZE", prosli - ne prosli ...
@Nick: Dobre one slike, samo ne vidim nista na stolu ili je to sklonjeno radi slikanja
1 x analgin
2 x Red Bull
pauza 15min
1 x kafa
1 x analgin
1 x sok od narandze
i sada sam OK ... spreman za tekmu
@Divljak: Posao sam ti na PM link za skidanje slika iz Medulina, ali posto vidim da nisi dobio moram ponovo poslati i tebi i Igoru linkove. A kako je bio provod u Beču, samo shopping ili odmor?
- Nick Drag
#4393 Re: Rockabilly - Psychobilly
E drugari da vas pitam....ima li shanse da nekako nadjem bike boots!!!
Aj bacite neku informaciju ako je imate!!!
Thanks
Aj bacite neku informaciju ako je imate!!!
Thanks
- Nick Drag
#4394 Re: Rockabilly - Psychobilly
lab3352 wrote:"Za Koševo, za Sarajevo, za Horde Zla sad pjevam ja
@Nick: Dobre one slike, samo ne vidim nista na stolu ili je to sklonjeno radi slikanja![]()
I ja danas mamauram iskreno. Imao sam sinoc jedan veoma dobar dernek, popilo se vina pravo, ali nema tog mamurluka i glavobolje koje nece odnjeti:
1 x analgin
2 x Red Bull
pauza 15min
1 x kafa
1 x analgin
1 x sok od narandze
.....bilo je piva, samo smo kako popijemo vrachali u gajbu....pa nechemo valjda da pravimo krsh!!!
a za onaj sistem protiv mamurluka......to tako da probam nema shanse.......samo neko teshko sirche i to je to!!!
i sada sam OK ... spreman za tekmu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
wild one
#4395 Re: Rockabilly - Psychobilly
Samo Harley shop i Indian dreams shop, tamo ima svega pomalo...tamo sam kupio čizme...nas trojica, auto, brza vožnja, ručak, zezanje...a ti Nikola naruči preko interneta čizme, jednostavno...
- Nick Drag
#4396 Re: Rockabilly - Psychobilly
ma to je ovde filozofija....a i shiping koji bi platio ovde izasho bi me skuplji nego boots!!!wild one wrote:Samo Harley shop i Indian dreams shop, tamo ima svega pomalo...tamo sam kupio čizme...nas trojica, auto, brza vožnja, ručak, zezanje...a ti Nikola naruči preko interneta čizme, jednostavno...
- CharlieMemphisMafia
#4397 Re: Rockabilly - Psychobilly
Da, ovde su troškovi šipinga i carine katastrofa, i nikad ne znaš koliko će da te oderu, iako postoji pravilnik.
Ovde se radi u stilu, ako prodje - prodje. A ovaca je uvek bilo na pašnjacima našim, nego nam se mleko ukiselilo.
Ovde se radi u stilu, ako prodje - prodje. A ovaca je uvek bilo na pašnjacima našim, nego nam se mleko ukiselilo.
- Nice Guy Eddie
#4398 Re: Rockabilly - Psychobilly
Evo matori pa biraj. 1 i 2 dobiješ po ceni na slici a za 3 i 4 dodaš 15%
Stigne na kućnu adresu city-em tad platiš i to je to
1
2.
3.
4.
Stigne na kućnu adresu city-em tad platiš i to je to
1

2.

3.

4.

- Nick Drag
#4399 Re: Rockabilly - Psychobilly
Matorac.....ni jedne mi se ne svidjaju.......jbg!!!
- Nice Guy Eddie
#4400 Re: Rockabilly - Psychobilly
A ti poljubi pa ostavi...