@Fadill: Na onoj slici desno nije Morbilly, ono je Vojkan iz Beograda. Morbilly (ili Ivan) je na Sun slikama, kako plese bop uz rockabilly ...

Razotkrivanje tajne zvane LAB3352
Lab3352 nema apsolutno nikakvo znacenje niti bilo sta da se veze. Naime kada sam otvarao mail na google uzeo sam nick Dexter Laboratory i kada sam trazio mail za taj nick, nisam mogao dobiti, jer je vec bilo zauzeto. Prva sljedeca opcija koja je bila jeste (POGODITE) LAB3352 i to je to. Znaci nema nista specijalno (bar ne tada), ali sada mi je veoma drag nick i veoma tesko mogu da se odvojim od njega.
@NiceGuyEddie: Mi smo svi veoma daleko od Poor boys ... Ime ce biti OK, docemo zajedno do njega
@Crockabilly: Thx za podrsku, na placenje ne racunaj
@Don Karlos: Karlo, daj mi posalji mail od vlasnika Rhythm Bomb Records (zijanio sam ga)
@Muri: Ako vecers budes gledao HRT2 i VIP Music Club s izvjestajem iz Medulina, HALALI!

(ako budes gledao saznaces zasto sam ovo napisao

)
Košulje su odlicne, pravo mi se sviđaju i mislim da mozemo napraviti odlican deal, jer nismo vremenski ograniceni. Nema nas puno, a zajebani smo pravo. Predlazem prvi sljedeci skup koncert Mississippi Queen u BG da se nađemo, ukoliko ste za, jer do tada imamo vremena da isplaniramo sve.
Eto, podjelio sam zadatke

, a sada na posao ... jos slika iz Medulina tokom dana, a ekipi postavljam na downlod tokom vikenda.
Lab3352