Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
crorockabilly

#2876 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

Dečki vi složite ime a ja napravim dizajn ako Vam paše, :D pošto se moja firma bavi grafičkim dizajnom moglo bi se nešta skombinirati.
Naravno svi složimo svoje ideje..
košulje su ok ...jeli ko naručivao od njih kakva je kvaliteta ??????
crorockabilly

#2877 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

a ime recimo CAt CRUISER˙S
gocatgoer

#2878 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

@ wild one kralju!!! :D
.svakako da je bolje naći nešto "opipljivo" i ako je moguće postići dogovor sa nekom firmom koja se bavi tim radom i krenuti u saradnju...zato ćemo se malo svi rastrčati okolo i videti šta bi to bilo najbolje
.ja sam od "crusin' usa" naručio one 2 šulje za po 9.95,a kompletni troškovi su bili 34 (nije bilo carine)
.možemo,recimo naći model,odraditi logo (logo pozadi,vezeno ime napred) i jednostavno pitati koliko bi nas sve to izašlo para zajedno sa shippingom pa ako bude mnogo idemo dalje
.što se tiče količine tj. broja članova...to jeste tema za razmišljanje ali mislim da bi najzahvalnije bilo da se uzme onoliko koliko nas ima u trenutku dogovora o osnivanju "firme" :D pa kasnije ako je potrebno još...

.polako sa ovim i na tenane...triput meri jednom startuj :D
.ima do sledećeg tear it upa...

.još par...
easygoers
moonlighters
bopin' daddys
drive-in lovers

.ja sam više za neka "neagresivna" imena :lol:
crorockabilly

#2879 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

Ja imam lika koji šiva košulje pa mogu se raspitati koliko traži ali moramo znati koliko komada jer na količini se dobiva popust a što se tiče tiska i ušivanja nije bed to mogu ja odraditi....
fadill

#2880 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

Nick gdje si kupio onaj sesir sa slika iz Medulina?
imal gdje u regionu il je ebay radio?

dobre slije from tha Medulin
i sektashke a i ove bez uniformi
Sun mi je ispo najzejebaniji na nekim slijama :evil: i Lab-ovi zulufi su psycho hitac :D

Image

skroz desno sa coca-colom je morbilly?
wild one

#2881 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Dobro je Cat, mlađi si od nas imaš više ideja i to je super... samo mi reci Dean ili Dejan, da ne griješim... uostalom Cat je fora... za proizvodnju treba kontaktirati ozbiljne tvrtke, a ne nekakve likove, čisto radi kvalitete proizvoda. Onaj desno na slici Fadille, je Vojkan iz Beograda...
wild one

#2882 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Omare, što ti dođe ovo Lab 3352, da nije nešto iz Otpisanih...
Nice Guy Eddie

#2883 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Bok Mario...drugari....gosti na forumu...

Čarli mi sad reče da je večeras na HTV2 u 19:30 VIP Music Club, pa će biti prilog iz Medulina

Inače Jovandeka sutra uveče pušta muziku u Cvećari, Vojvode Dobrnjca 34.
He, he, he...idealna prilika da se lokalna ekipa džekira sa sektaškim majcama

p.s. Goco oćemo li da vežbamo malo i korake za sutra ;-)
crorockabilly

#2884 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

Ok kužim Divljak bolje ići na kvalitetu sa većom cijenom nego na škart jeftini...

a za ime Forefoots
moonwilders
wild flames
troubled waters
Nice Guy Eddie

#2885 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Glede jakni, ostaje na Karlu domaći zadatak, da nam "preko veze" kod gazde "Rythm bomba" završi priču za 10-ak jakni za sektaše - bez ikakvih oznaka
U suprotnom ima Crazy Šamar da mu izpirateriše celokupnu produkciju :mrgreen: :mrgreen:

A za ime...Šamar & the poor boys :lol:
lab3352

#2886 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

@Fadill: Na onoj slici desno nije Morbilly, ono je Vojkan iz Beograda. Morbilly (ili Ivan) je na Sun slikama, kako plese bop uz rockabilly ... :D

:D Razotkrivanje tajne zvane LAB3352 :D

Lab3352 nema apsolutno nikakvo znacenje niti bilo sta da se veze. Naime kada sam otvarao mail na google uzeo sam nick Dexter Laboratory i kada sam trazio mail za taj nick, nisam mogao dobiti, jer je vec bilo zauzeto. Prva sljedeca opcija koja je bila jeste (POGODITE) LAB3352 i to je to. Znaci nema nista specijalno (bar ne tada), ali sada mi je veoma drag nick i veoma tesko mogu da se odvojim od njega.

@NiceGuyEddie: Mi smo svi veoma daleko od Poor boys ... Ime ce biti OK, docemo zajedno do njega

@Crockabilly: Thx za podrsku, na placenje ne racunaj :D

@Don Karlos: Karlo, daj mi posalji mail od vlasnika Rhythm Bomb Records (zijanio sam ga)

@Muri: Ako vecers budes gledao HRT2 i VIP Music Club s izvjestajem iz Medulina, HALALI! :D :D :D (ako budes gledao saznaces zasto sam ovo napisao :lol: )

Košulje su odlicne, pravo mi se sviđaju i mislim da mozemo napraviti odlican deal, jer nismo vremenski ograniceni. Nema nas puno, a zajebani smo pravo. Predlazem prvi sljedeci skup koncert Mississippi Queen u BG da se nađemo, ukoliko ste za, jer do tada imamo vremena da isplaniramo sve.

Eto, podjelio sam zadatke :D , a sada na posao ... jos slika iz Medulina tokom dana, a ekipi postavljam na downlod tokom vikenda.

Lab3352
gocatgoer

#2887 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

@ Wild One
.dejan je ali slobodno može Gvozda (dejan gvozdić) jer me ni majka ne zove Dejan pa mi je teško da se naviknem :lol:
.kao što rekoh...polako i na tenane i budite sigurni da ćemo na kraju izabrati pravu opciju...i za košulje i za jakne :thumbup:
.a ja i da hoću ne mogu na brzinu jer treba skupiti novce :lol:

@ NIce Guy Eddie
.svakako batice :dance: ...bio sam na myspaceu iVagabondi :lol: kakvi su to likovi :lol:
.oš da furamo iste majice ili...?

@ Fadill
.ono sa coca-colom je Nicku i meni zagorčalo život poslednjeg dana...(ne postoji smajli koji može da iskaže toliki bes)
.inače da ti usput kažem da je Johnny šešir kupio u Medulinu za mislim 60 hrk

.zanimljivost
.i Vlada (koji je trebalo da nas vozi do Medilina,pa nas ispalio) i Vojkan (koji je to trebalo da uradi u suprotnom pravcu,pa zaboravio) se prezivaju Janković...
Nice Guy Eddie

#2888 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

gocatgoer wrote:
@ NIce Guy Eddie
.svakako batice :dance: ...bio sam na myspaceu iVagabondi :lol: kakvi su to likovi :lol:
.oš da furamo iste majice ili...?
Naravno batice. Aj čujemo se popodne pa ako možete...ti i Tijana naletite na kaficu ;-)

Kakvi KRALJEVI!!!! :dance: :dance:
http://www.myspace.com/ivagabondi
Image
lab3352

#2889 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Uh Gvozda, ako su Vam obojca izradila, onda ste se dobro napatili s putem. Jeste li na isti nacin nazad u BG otisli? kao sto mogu da vidim MQ ce prvo svirati u ZG, pa moja ispravka oko BG/ZG. Zato opet predlazem ponovni skup sviju na koncertu MQ u ZG. Mislim da ce to vecinu doci dosta jeftinije od puta u Medulin.

Znaci incijativa odmah krece, a Karlu cemo kupiti poklon ... pjevacemo svi s njim na bini u jednom trenutku :lol: :lol: :lol: ... to ce mu biti najveca čast ...
gocatgoer

#2890 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

@ NGE
.teška muka druže moj...ja ove nedelje radim do 2o,ooh,a Tića sprema ekonomiju i nije u gradu pa je to gotovo nemoguće
.videćemo se mi u petak pa ćemo vježbat' :thumbup:

@ Lab
.jebo pare!!!meni je u sećenju ostalo samo ono pravo iz Medulina...a ovi "drugari" mogu da se ispišu iz postojanja...ne zato što su nas zajebali (desi se svakome) nego zbog načina na koji su to uradili!!!
Last edited by gocatgoer on 11/06/2009 21:04, edited 1 time in total.
Muri

#2891 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

@Muri: Ako vecers budes gledao HRT2 i VIP Music Club s izvjestajem iz Medulina, HALALI! :D :D :D (ako budes gledao saznaces zasto sam ovo napisao
Sta li si ti to izjavio pred kamerama?
Snimajte raja program pa stavljajte na YouTube, ja nemogu da uhvatim taj kanal ovdje.

Za ime bih porucio nesto sto cemo se svi moci identifikovati sa tim imenom, nesto sto cemo moci da prepoznamo kada pomislimo na ovu grupu ljudi.
Dakle mi ovdje djelimo filove, diskutujemo, ima nas iz svih socijalnih rangova, klasa, narodnosti i religija a veze nas ljubav prema istoj muzickoj kulturi,
i eventualno isto slavensko porijeklo i govorna pripadnost.
Nadam se da nisam nista propustio...

Vec sam naveo The Blenders ( s obzirom na pomijesanost),
a sa obzirom na djeljenje filova moze i The Outlaws.

Naravno i konbinacije sa drugim rjecima funkcionisu kao:
Coctail Blenders, File Blenders, Rockabilly Blenders ili Rockabilly Outlaws

samo treba paziti da ime bude koliko-toliko neofucano, neiskoristeno do maximale, i da bude lako za zapamtiti i izgovoriti.
A mislim da iako nismo sa zajednickog geografskog podrucja ipak su nas BiH i Sarajevo spojili. Tako da nas i to veze na neki nacin.
Sta znam mozda: The SaXers???
wild one

#2892 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

PRILOG IZ MEDULINA JE U EMISIJI NA HTV 2 U 23- 01 IZA PONOĆI (TADA I TOLIKO TRAJE TA EMISIJA) MISLIM DA SE ZOVE " VIP MUSIC CLUB LP", A SUTRA BIH TREBAO DOBITI DVD SA TOM SNIMKOM
wild one

#2893 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

vIDIM, IMA NAS , BOK DEČKI(TO JE POZDRAV, AKO NETKO NE RAZUMIJE),KAKO STE?
Nick Drag

#2894 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

de si matorac
shta se radi
Nick Drag

#2895 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

mozda bi trebali da se nazovemo....Kaj,Bre ,Ba...
....xaxaxaxaxa :-)
Nice Guy Eddie

#2896 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Pozdrav momci...Nick kako je bilo sinoć u NS
Nick Drag

#2897 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Pa svirka je bila odlichna
poseta nikakva
...utakmica...pljuskovi!!!!!

Zato vecheras pred 300 bikera (stranih) u Kladovu ima da bude kako treba!!!
wild one

#2898 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

POZDRAV, TREBAO SAM DANAS BITI NA BALATONU, NO ODUSTAO SAM, IDEM NA NEKI ROŠTILJ, DANAS JE KOD NAS PRAZNIK, NERADNI DAN, NE MOGU BRIJATI STALNO, MALO ODMORA
Nick Drag

#2899 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

jedna ideja:

ajde da svi damo po jedno ime i da se onda izjasnimo za najbolju varijantu......pa da shtampamo te shulje!!!!
Nice Guy Eddie

#2900 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Ma ima fore...nek se krčka još...

To ti je bikerski reli, 4 dana po Srbiji a organizuje ga Asocijacija Motociklista Srbije tj. ekipa sa foruma bjb.com

Neće biti baše sve stranci ali je u najavi gomila Slovenaca
Post Reply