Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Don: Ma ne kontam, iskreno ... mislim da ovdje radi sve kako treba ... neka pogleda konfiguraciju Internet Explorer-a ... mogu poslati mail administratoru foruma, pa da vidimo ...
I kako to biva ... Kako su Depeche Mode otkazali koncert u ZG i ja sam sinoc zajedno s zenom otkazao odlazak u ZG. Otkazali smo i privatne poslove ... ali eto dolazi Medulin, pa se vidimo dole ... Sorry ekipi u ZG, ali meni je vise zao sto se necemo gore vidjeti ... zato, kako kaze Morbilly, vise energije ide u Medulin ...
@Morbilly: Hajde vidi s kumom kako da narucim odavde i da sto prije stave modele koje imaju ... ja bih narucio odmah, ako bude nesto kao na onim slikama ...
lab3352 wrote:....@Morbilly: Hajde vidi s kumom kako da narucim odavde i da sto prije stave modele koje imaju ... ja bih narucio odmah, ako bude nesto kao na onim slikama ...
Lab3352
htpp://rockabilly.blogger.ba
Ako mi Tamara potvrdi za apartman mi krećemo dan ranije (03.06.) iz Bg i svraćamo u Zg u "rockabilly šoping", pa mogu da pokupim i tvoju robu
lab3352 wrote:@Don: Ma ne kontam, iskreno ... mislim da ovdje radi sve kako treba ... neka pogleda konfiguraciju Internet Explorer-a ... mogu poslati mail administratoru foruma, pa da vidimo ...
I kako to biva ... Kako su Depeche Mode otkazali koncert u ZG i ja sam sinoc zajedno s zenom otkazao odlazak u ZG. Otkazali smo i privatne poslove ... ali eto dolazi Medulin, pa se vidimo dole ... Sorry ekipi u ZG, ali meni je vise zao sto se necemo gore vidjeti ... zato, kako kaze Morbilly, vise energije ide u Medulin ...
@Morbilly: Hajde vidi s kumom kako da narucim odavde i da sto prije stave modele koje imaju ... ja bih narucio odmah, ako bude nesto kao na onim slikama ...
Lab3352
htpp://rockabilly.blogger.ba
i nama je žao, ne zbog dm-a, nego zbog ostalog
by the way, bio sam jučer u dirti šopu i kupio si jednu košulju
ima, za sada, sve ono kaj je na slikama
@Sun56: ako ima sve ono sto na slikama, onda zurim da im se javim da uzem onu s kontrabasom ... idem sada da ih kontaktiram ... jesi li uzeo XL i kakve su im velicine ...??? Ma i meni je zao svega ostalog, ne samo DM ... to mi je bio veliki povod da dođem u ZG, ali eto Medulin je blizu ...
lab3352 wrote:@Sun56: ako ima sve ono sto na slikama, onda zurim da im se javim da uzem onu s kontrabasom ... idem sada da ih kontaktiram ... jesi li uzeo XL i kakve su im velicine ...??? Ma i meni je zao svega ostalog, ne samo DM ... to mi je bio veliki povod da dođem u ZG, ali eto Medulin je blizu ...
Lab3352
XL, meni je taman
inače sam negdje između L i XL
brojevi su bliže taljanskom XL-u nego američkom
ja u pravilu stvari iz amerike nosim L
lab3352 wrote:Ako ti ne bude OK u bilo kojem smislu (velika, mala, ne da gazdarica, ne sviđa ti se ili bilo sta), ja uskacem, ako mi bude OK ...
Lab3352
onda preskočite mene, uzmi ju ti, pasat će ti uz one Morbillyjeve creepse
tak i tak imam, rekla gazdarica, već dosta jakni
ionak već dulje vremena pucam na nekaj ovakvog (izgleda da ću, na kraju, morat dat šivat)
lab3352 wrote:Postali smo prava trgovina ovdje ... gaća, čarapa, bokserica ...
pošto je retro i ostalu rockabilly odjeću dosta teško naći na ovim prostorima, takav vikender je super mjesto za dofurat ono što je naručeno premalo/preveliko, netko će, možda, biti sretan da si može nekaj takvog upiknut
Ma naravno da jeste ... Komentar sam mislio pozitivno ... Dobio sam mail od Dirty Old Empire i kaze da nesalju narudzbe preko granice, jer im je to skupo, tako da moram drugi izvor da pronađem ...
Da li ste slusali onaj album Cash & Jennings? Kako Vam se čini?
lab3352 wrote:Ma naravno da jeste ... Komentar sam mislio pozitivno ... Dobio sam mail od Dirty Old Empire i kaze da nesalju narudzbe preko granice, jer im je to skupo, tako da moram drugi izvor da pronađem ...
Lab3352
meni je sve kaj su njih dvojca snimili zajedno mrak, može biti i lošija (čitaj moderna) produkcja, ali oni sve izvlače svojim glasovima i, naravno, odabirom stvari
lab3352 wrote:... Dobio sam mail od Dirty Old Empire i kaze da nesalju narudzbe preko granice, jer im je to skupo, tako da moram drugi izvor da pronađem ...
Lab3352
Ja u jutro 03.06. i biću u Zgrebu oko podneva. Smisli šta ćeš do tada jer ću ja svakako svratiti u Dirty Old Empire....
Vidis to je zanimljiva ponuda (i Fitz mi se javio s ponudom za pomoc -- hvala drug jos jednom) ... ja krecem 04.06. ujutro rano preko Bihaca, pa dole na Rijeku i u Medulin ... Cujemo se ... svakako ...
.au...biće tu vazda novog perja u Medulinu
.potrošićemo više para na garderobu neg' na hranu...pa kad' se uniformišemo i slikamo svi zajedno...celi (rockabilly) svet će nam zavideti
p.s. o sektaškim majicama neću ni govoriti
"...for I'm one too many mornings and a thousand miles behind..."
.nisam Dylanovac ali mi je ova killer...prošle godine sam je par dana vrteo kao nenormalan
.imam ga na cd-u,odličan album...a tek cover
Baš zvah kuma za tu obleku. Ima sve i dobivat će regularno sve brojeve. Jedino mi se cijene čine tu mač (šulje oko 300kn, a jakne oko 600 kn).
Ja se inače osim za na poso oblačim na hrelji za 20kn u totalu ili kastomiziram DIY. Šuze su mi jedina boljka i daća