Robotov servis je kriza!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Dezze

#1 Robotov servis je kriza!

Post by Dezze »

Sad sam razgovarao sa majstorima iz Robotovog servisa, i popizdio sam. Toliko su neljubazni i necivilizovani da to nije za povjerovati. Prvo sto majmuni koji sjedi na centrali nije bio u stanju lijepo da ugovori termin dolaska majstora, nego mi je rekao da ce majstori doci "u naredna dva dana". Na moje pitanje da mi odredi tacan termin (jer i ja imam obaveza), lik mi kaze, "ne znam kad ce stici. Sve zavisi od posla." Toliko o planiranju i potrosacima.

I sad me Njegovo Visocanstvo Majstor zove, hoce odmah da dodje. Kad sam mu rekao da radim i da ne mogu odmah, lik se nadje uvrijedjen i kao, vidjece onda kad moze doci. Kao, ako ne mogu sad onda u subotu!Kako mi subota odgovara, kazem mu da je to OK i pitam kad tacno da ga ocekujem, kaze "Ih, otkud znam. Ko ziv ko mrtav do subote." Nevjerovatno!!

Dakle, NEMOJTE SERVISIRATI NISTA U ROBOTU!Nisu mi ni usli u kucu, a evo vec su me iznervirali bahatim ponasanjem. Kao da oni meni daju novac a ne ja njima. grrrrrrrrrrrr :x

Nego, da nema neko od vas broj nekog OK servisa za ves masine? Marka je Iberna.

Hvala puno!
sffovac

#2 Re: Robotov servis je kriza!

Post by sffovac »

daleko je japan
daddy_cool

#3 Re: Robotov servis je kriza!

Post by daddy_cool »

U stručnost i pristup svome poslu Robotovih servisera sam se imao prilike lično uvjeriti, a čuo sam i negativna iskustva drugih ljudi. Nije neka utjeha, ali vjeruj da je tako (ako ne i gore u nekim slučajevima) i sa drugim "ovlaštenim" servisima. Gluho bilo da ti zatreba servis za neku "napredniju" spravicu - npr. digitalni aparat ili kameru. Pu, pu, pu, pomakni se s' mjesta... :run:
Qler

#4 Re: Robotov servis je kriza!

Post by Qler »

ja znam za ovaj servis, znam da su ovlasteni za dosta marki, pa probaj

Aspera Servis

(033) 223-345

ZAGREBAČKA 4
Sarajevo
holowey

#5 Re: Robotov servis je kriza!

Post by holowey »

Qler wrote:ja znam za ovaj servis, znam da su ovlasteni za dosta marki, pa probaj

Aspera Servis

(033) 223-345

ZAGREBAČKA 4
Sarajevo
ovlasteni su za electrolux i zanussi sigurno, a pretpostavljam da pokrivaju i druge brendove...ja sam ih zvao jednom za montazu ugradbenog stednjaka, dogovorili kada da dodju, oni jos jednom nazvali petnaestak minuta prije dogovorenog termina da provjere jesmo li kuci, i dosli u bobu tacno kad smo se dogovorili... bio sam veoma prijatno iznenadjen njihovim odnosom prema poslu i prema meni kao musteriji, jer sam bio skeptik na sta ce to liciti (servis aspera dijeli prostor sa umjetnickom radionicom/galerijom aspera :))
Dezze

#6 Re: Robotov servis je kriza!

Post by Dezze »

@Qler

Hvala puno za broj, evo sad sam ih zvao. Sutra ce doci. Javim sutra kako je proslo.... A sa ovima iz Robota jos nisam zavrsio. :x I o tome cu ovdje pisati.
to sam ja

#7 Re: Robotov servis je kriza!

Post by to sam ja »

Ja Robot bojkotujem vec odavno...zapravo od kupovine usisivaca koji se pokvario nakon mjesec dana...a njima je onda trebalo jos mjesec dana da ga poprave...Pony je dobar servis...imaju pismene majstore :thumbup:
Dezze

#8 Re: Robotov servis je kriza!

Post by Dezze »

Kako sam i obecao da javim sta bi sa masinom :D

Bio je majstor iz ovog Aspera servisa - ljubazan, dosao kako smo se i dogovorili, odmah mi rekao o cemu se radi i dao besplatan (!) savjet. Robot, koliko sam cuo, samo dolazak na adresu naplacuje 10KM, ovaj majstor iz Aspere meni nista nije naplatio. Pogledao masinu, rekao da su otisli lezajevi i remen i da bi to sve skupa doslo oko 200KM+ruke. Drugim rijecima, odmah me je upozorio da mi je bolje uzeti novu masinu nego ovu popravljati. I ljubazan uz to sve bio. Zbog svega ovog preporucujem ovaj servis.

A ovi iz Robota su me zvali, ali nisam htio ni da se javim. Kriticni su.

I kupicu novu masinu. Ne znam gdje, moram sad malo razgledati, ali znam da necu kupiti u Robotu. Taman na ruke prao.
Lesli Eldridž

#9 Re: Robotov servis je kriza!

Post by Lesli Eldridž »

Dezze wrote:Kako sam i obecao da javim sta bi sa masinom :D

Bio je majstor iz ovog Aspera servisa - ljubazan, dosao kako smo se i dogovorili, odmah mi rekao o cemu se radi i dao besplatan (!) savjet. Robot, koliko sam cuo, samo dolazak na adresu naplacuje 10KM, ovaj majstor iz Aspere meni nista nije naplatio. Pogledao masinu, rekao da su otisli lezajevi i remen i da bi to sve skupa doslo oko 200KM+ruke. Drugim rijecima, odmah me je upozorio da mi je bolje uzeti novu masinu nego ovu popravljati. I ljubazan uz to sve bio. Zbog svega ovog preporucujem ovaj servis.

A ovi iz Robota su me zvali, ali nisam htio ni da se javim. Kriticni su.

I kupicu novu masinu. Ne znam gdje, moram sad malo razgledati, ali znam da necu kupiti u Robotu. Taman na ruke prao.
Gorenje zakon... :thumbup:
saim_adka

#10 Re: Robotov servis je kriza!

Post by saim_adka »

Image

ma kakvo crno gorenje
vw masine su najbolje :wink:
Post Reply