robot komerc

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Pripravnik2012

#1 robot komerc

Post by Pripravnik2012 »

Kakva su iskustva sa robotom u Rajlovcu, a povodom stalnih njihovih oglasa i konkursa koje objavljuje svaki mjesec. Da li je neko radio dole i prijavljivao se na konkurse???!!!
lolol

#2 Re: robot komerc

Post by lolol »

I mene to zanima ... da li je neko radio u robotu a zaposlio se preko tih njihovih oglasa?
Scarabey

#3 Re: robot komerc

Post by Scarabey »

Imam prilicnog iskustva sa njima...indirektno cca 12 god saradnje...Vrlo je losa radna atmosfera,stalni je pritisak,a za malo para.Ne znam koliko je neko spreman da radi i po 13-14 sati,a za neku platu od cca 900 KM...i jos kada se uzme u obzir da se radi i svaka subota :cry: Zaboravi privatni zivot ...
graditelj

#4 Re: robot komerc

Post by graditelj »

Sama činjenica da svaki mjesec objavljuju tolike oglase dosta toga govori. Tipičan primjer naše uspješne firme i uspješnog biznismena koji sve najbolje zna i u sve se razumije, ako nezna on zna sestra, ako nezna sestra zna sin, ako nezna sin zna ljubavnica il sta je već i tako...

Radna atmosfera nikakva, uslovi rada isto tako... Ali bolje radit i u Robotu ako je prvi posao il ako trenutno nema ništa drugo nego sjedit kod kuće, pa kako god da je.
lolol

#5 Re: robot komerc

Post by lolol »

ima li kakve price oko osiguranja, da li osigurao radnike u direkciji?
mirsek

#6 Re: robot komerc

Post by mirsek »

lolol wrote:ima li kakve price oko osiguranja, da li osigurao radnike u direkciji?
Prvo radis probno, zavisi od 2 do 6 mjeseci.
Poslije toga te prijave na minmalac od oko 450 KM i placeno ti je osiguranje i staž za taj minimalac a ostatak plate dobijas u koverti. Plate su tako negdje oko 800-900 KM s tim da 100 KM od plate dobijes u njihovim Robot bonovima koje mozes samo u Robotu potrositi. Plate su relativno redovne tj ne kasne vise od mjesec i to maximalno.
Atmosfera katastrofa ali dobra za celicenje i jacanje zivaca pa ko prezivi pricat ce. :D
lolol

#7 Re: robot komerc

Post by lolol »

hm ... taj minimalac to je ja mislim pola radnog vremena ... vodi se kao 4sata a ne 8h ... ali sve u svemu meni to uopste ne izgleda lose. Olata je sasvim ok, i jos je i redovna, pa kud bolje .. :-) e jedino to treniranje zivaca .... sta konkretno? Dajte mi neki primjer, jer se deru na tebe kao da si nesto lose uradio/uradila ili?
Post Reply