Procitaj boldirano pa mozda i skontas...Jer ovako, vrtis sve u krug ko pokvarena gramofonska ploca...probuseni $ wrote:Ti se ponasas kao da ti uspostavljas pravila sta ce ko raditi i vjerovati u zivotu. Zar ti stvarno mislis da je islam ispred svih sistema i da treba odredjivati drugima kako ce razmisljati, u sta ce vjerovati, da je istina samo ono sto islam kaze ? Ti bi htio da sve sto se napise iz ugla islama bude aminovano , bez prava da iko ista kometarise, a kad neko napise nesto sto nije po islamu, e ti ces to tad da poklopis.BHF_Manijak wrote:Aaaa ja lika, ti bas dijete jarane...Kontas, otvori temu sa CILJEM I MATERIJALOM ZA DISKUSIJU a ne ovako stuidnu temu kojoj se ne zna ni pocetak ni kraj!A naravno da svak ima pravo na svoje vjerovanje, ali ti jos dosad nisi otvorio temu na kojoj ces pricati o svom vjerovanju vec otvoris rekoh ti temu u smislu " eh vidis, ja sam procito to i to, gledo sam to i to, eh da vidim vas vjernike sad, kakav odgovr "vas" Bog ima na to"...jako dosadno, da ti rpavo kazem, i ti i te teme i pitanja, ako imas nesto konkretno u sta vjerujes, otvori na to temu pa pricaj, a ove teme gdje pokusavas kao da suknes vjernicima, s tim oohladi jer je zamarajuce...![]()
To sto krscanstvo i islam nemaju odgovora na neke stvari nije moj problem, vec tvoj, ali nemas pravo traziti da se zatvaraju teme koje tebi ne pasu zato sto zadiru u tvoju vjeru. I Krcanstvo i islam zadiru takodje u druge vjere pa im niko ne brani da iznose svoje stavove.
A sad me opet citiraj i ne odgovori ni na jednu moju sugestiju, kao sto si u prethodna tri posta uradio, ne vidis ono sto ti ne odgovara