Robot Commerce - posao
-
amko76
#26 Re: Robot Commerce - posao
Ja sam prošle godine radio u blizini i dolazio tu na doručak. Ima jedna ljepotica koja je dolazila na doručak, iz uprave valjda, smeđa duga kosa, velike s*** na štiklama, zgodna lijepa uf. Dajte više informacija, jel to k**** neko tamo
Oni muškarci što su silazili su ružni vala. Jel oni karaju 
-
gerberica
#27 Re: Robot Commerce - posao
amko76 wrote:Ja sam prošle godine radio u blizini i dolazio tu na doručak. Ima jedna ljepotica koja je dolazila na doručak, iz uprave valjda, smeđa duga kosa, velike s*** na štiklama, zgodna lijepa uf. Dajte više informacija, jel to k**** neko tamoOni muškarci što su silazili su ružni vala. Jel oni karaju
Primjetite li vi muskarci ikada ista drugo osim gore navedenog,ovakva je,onakva je,da li to neko,,,,,,?
-
amko76
#28 Re: Robot Commerce - posao
Jok garibe ne primjećujem, sorry. Ne znam za ostale muškarce.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#29 Re: Robot Commerce - posao
Netačno. Ne radi se o vojničkom režimu rada, nego o progodnima, liječenju kompleksa gazde -ratnog profitera, njegove ljubavnice -provincijalke, njegove sestre-žene lakog morala. Nije to radi svoje, odradi, uradi... pa može. Ni cigara se ne može ići zapaliti. Ono je gomila kompleksa kojoj nitko ništa ne može, jer je dobar sa političarima ove zemlje.veljaca wrote:Ovo sto se pise o Robot Commercu - odnosi se na skoro sve i jednu firmu koja nije budzetska ....
Samo danas oni koji su na budzetu - mogu prst u uho i da pjevaju - a plata ide ....
Dok se to ne promijeni - nema nama naprijed .....
-
amko76
#30 Re: Robot Commerce - posao
Pa jel ijedna od tih ova koju sam viđao? De mi odgovorite da nađem smiraj mahalskoj duši 
-
gerberica
#31 Re: Robot Commerce - posao
To je ta napredna rumena provincijalka garant.Moja pretpostavka po tvom opisuamko76 wrote:Pa jel ijedna od tih ova koju sam viđao? De mi odgovorite da nađem smiraj mahalskoj duši
Odi ti to provjeri pa nama javi.
-
amko76
#32 Re: Robot Commerce - posao
Nope, ova nije rumena, ova je ljepotica.
I ne mogu provjeriti, ne radim više tamo, ali oko 10:30 je uvijek tu na doručku
- ranger
#33 Re: Robot Commerce - posao
hahaahahahaha sve si u pravu.amko76 wrote:Nope, ova nije rumena, ova je ljepotica.
nije gazdarica, al niko joj nije mogo pera odbit
-
amko76
#34 Re: Robot Commerce - posao
Pa ko je, daj govori
P**** i po je, uf 
- Edin H.
#35 Re: Robot Commerce - posao
Uclani se u Sindikat! 
- strong69
#36 Re: Robot Commerce - posao
Pa sto si cek´o da odes a da je ne upoznas?amko76 wrote:Nope, ova nije rumena, ova je ljepotica.
-
Sancho_de_Sancho
#37 Re: Robot Commerce - posao
-
frozen in time
#38 Re: Robot Commerce - posao
I ja sam cula za Robot da radnike drzi pod nehumanim uvjetima. Mozes dobiti lahko posao ako si mlad i ako stvarno zelis raditi i ne biras posao. Obicno uzmu mlade ljude i natovare ih vrecama. Stvar je sto svake dvije sedmice imas jedan slobodan dan, ali nekad ne dobijes ni taj dan. Radis po nekim smjena, ali ustvari nema smjena. Znaju ti reci da trebas raditi dvije smjene ili produziti par sati, kako im je cejf. Potesko je i ne ide na duzi period, ali sve zavisi za koje mjesto apliciras. Moj savjet je probaj i vidi, lahko je napustat.
- Comrad
#39 Re: Robot Commerce - posao
U Robot idite ako vam bas, ali ono bas hitno potreban novac. Pod tim podrazumijevam da nemate bukvalno sta da jedete. U suprotnom zaobilazite tu firmu u sirokom luku.
Takve torture i odnose prema radniku necete vidjeti nigdje. Dosta sefova su one stare babetine koje ne znaju sta ce od dosade pa ce vama zagorcavati zivot. Uzasno je kakvi ljudi mogu biti.
Plata mizerna, radis ko konj, sanse da te prijave nikakve...znaci zaobilaziti u sirokom luku ako imate sta da jedete, bolje vam je raditi negdje u kaficu.
Takve torture i odnose prema radniku necete vidjeti nigdje. Dosta sefova su one stare babetine koje ne znaju sta ce od dosade pa ce vama zagorcavati zivot. Uzasno je kakvi ljudi mogu biti.
Plata mizerna, radis ko konj, sanse da te prijave nikakve...znaci zaobilaziti u sirokom luku ako imate sta da jedete, bolje vam je raditi negdje u kaficu.
-
automatautomat
#40 Re: Robot Commerce - posao
Prijavim se na konkurs, budem na razgovoru koji traje tri minute i prime me na posao... plata 600 KM poslije kao 1000,nisi prijavljen, dodjem prvi dan daju mi mjesto na desku gdje imaju josh tri osobe.....budem tu tri sata da niko ne prica svi sute i bulje u racunere imas dviije sefice koje kruze kao jastrebi i prate te sta radis...pauza je tu za deskom donesi sendvic i jedi popi kafu....radis 230 sati mjesecno....jedino sto sam poslije tri sata pitao ovog lika do mene koji je bio udaljen 30 cm , gdje je WC...izadjem i kazem sefici dajem otkaz,ona me zbunjeno gleda, uzmem papire i odem ...nije za pohvaliti ali eto ko bas mora neka radi, meni se nije svidjelo.....
- Hopkins
#42 Re: Robot Commerce - posao
Haver radio 20 dana i dao otkaz. Inace, momku je hica za posao i radio bi bilo sta samo da radi, ali tamo nije mogao izdrzati. Prvi dan im kao neka sefica (upitno je da li ima srednju zavrsenu) objasnila posao u roku 2 sata. Nakon toga su bili prepusteni sami sebi. naravno da se niko nije naucen rodio ali to kompleksas ne moze razumjeti. Ponizenja tipa: "i ti mi zavrsio fakultet", "kakav ti je to fakultet" i sl, bila su svakodnevna. Kao sto neko rece, intervju traje par minuta i posao je vas. Prica mi jos haver da je neka zena na tom intervjuu u startu odustala. Ovima iz robota nije bilo jasno zasto i cak su je molili da prihvati posao
(ovdje bi ti vec trebalo biti jasno da bjezis od njih sto dalje).
Dalje, bio mu je obecan kancelarijski posao, bice sef jednog odjela od 15-20 ljubi, svoj kompjuter, titula iz snova itd itd. U stvarnosti je to bio posao u skladistu, hodanje s kraja na kraj i popunjavanje bezbroj papira. Vrhunac posla je bio kad mu je sefica jedno jutro dosla (nakon 5-6 dana rada) i rekla da uradi mjesecni obracun plata za radnike kojima je nadredjeni
. Naravno posto je rekao da nije znao, uslijedile su gore navedene uvrede i ispoljavanje i lijecenje kompleksa. Da se jos zna, ti kompleksi se ne lijece normalnim razgovorom, vec drekom i histerisanjem.
Pauza za dorucak je u ugovoru zagarantovana ali ....
... Morao se kriti i gledati kad nema sefice da se ispali i pojede sendvic na miru. Radno vrijeme ok 8-5. redovno je ostajao do 7-8. Plata je 600 km kako je vec receno, neprijavljen si i neosiguran na radu. Havar je sve ovo trpio 20ak dana, ali je kap koja je prelila casu bila, kada je u skladiste dosla paleta sa rostiljima u kojoj je falio 1 komad. sefica je naravno radnike optuzila i odbuila im od plate.
Pasa, ako ti ovo nije bilo dovoljno, samo skontaj sljedece i logicki razmisli: Kakav je to poslodavac koji moli radnike na intervuu da ne odustaju i kod kojeg uvijek mozes doci do posla. Ne znam nikoga koga su tamo odbili, a znam ih 10ak koji su bez problema primljeni.
Dalje, bio mu je obecan kancelarijski posao, bice sef jednog odjela od 15-20 ljubi, svoj kompjuter, titula iz snova itd itd. U stvarnosti je to bio posao u skladistu, hodanje s kraja na kraj i popunjavanje bezbroj papira. Vrhunac posla je bio kad mu je sefica jedno jutro dosla (nakon 5-6 dana rada) i rekla da uradi mjesecni obracun plata za radnike kojima je nadredjeni
Pauza za dorucak je u ugovoru zagarantovana ali ....
Pasa, ako ti ovo nije bilo dovoljno, samo skontaj sljedece i logicki razmisli: Kakav je to poslodavac koji moli radnike na intervuu da ne odustaju i kod kojeg uvijek mozes doci do posla. Ne znam nikoga koga su tamo odbili, a znam ih 10ak koji su bez problema primljeni.
- SmokingMan
#43 Re: Robot Commerce - posao
Satara tema,al hvala što sam se mogao upoznati sa situacijom u Robotu,zvali su me neki dan,i nekako mi prebrzo ponudili posao.Radije ću im otkazati i nastaviti dalje raditi ovaj nešto manje plaćeni posao,al gospodski.
- LaFleur
#44 Re: Robot Commerce - posao
Eee vidim da je tema stara... al sam se nasla u slicnoj situaciji - bas sam konkurisala za mjesto pravnika... ono, nije mi neka zurba ali voljela bih raditi. Jel se ista promjenilo? 
- Revolucionar ★
#45 Re: Robot Commerce - posao
Zna li neko sad uslove u Robotu kakvi su za eventualne radnike?