Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mayab

#401 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by mayab »

Sara03 wrote:
condy wrote:Radujeme, što je Prosiničke odabrao angažman u našoj reprezentaciji više od drugih unosnijih angažmana. To znači, da želi pravi sportski izazov i utakmice na visokom nivou prije novca, i to poštujem. To puno govori o njemu kao čovjeku i sportašu. Znači, interesuje ga fudbal ono što on donosi u takmičarskom smislu, izazove, nedaće, radost, kruna plasman na veliko takmičenje..... I to je dobro. Neka mu je sretno i uspješno !
:thumbup: :bih:
:thumbup:
Logovan

#402 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Grean wrote:
PROSINEČKI POSTAVIO PRIORITETE: “Ako igraš lepršav i dobar nogomet i publika je uz tebe”

Divni prioriteti, obecavajuci intervju.

Na kraju krajeva jebes i rezultat kad nemas sta vidjeti, bar ako ti fudbal nije jest’jednako poredak na tabeli.
Mogu i ja dati obećavajući intervju. :D Od lijepih izjava nemamo ništa.

Samo da nas ne bude zajebavao kao pojedini selektori sa izjavama kako igramo dobro, kako smo bili bolji, kako ovo, kako ono, a tamo sve suprotno. Ili da izvlači neka glupa opravdanja zbog kiksa, tipa falio mi je Mujdža i tako to.
AmiĐa_Idriz

#403 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Mazao je i Meša u početku konto sam evo ga prvaci Europe u najavi :lol:
cyprus

#404 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Čuj obećajavući intervju :mrgreen: Strogo se kaniti izjava i gledati samo rezultate...
peepeep

#405 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by peepeep »

mayab wrote:
Sara03 wrote:
condy wrote:Radujeme, što je Prosiničke odabrao angažman u našoj reprezentaciji više od drugih unosnijih angažmana. To znači, da želi pravi sportski izazov i utakmice na visokom nivou prije novca, i to poštujem. To puno govori o njemu kao čovjeku i sportašu. Znači, interesuje ga fudbal ono što on donosi u takmičarskom smislu, izazove, nedaće, radost, kruna plasman na veliko takmičenje..... I to je dobro. Neka mu je sretno i uspješno !
:thumbup:
:thumbup: Puno sreće mu od srca želim. Samo da nadodam da me iskreno raduje što mu je Rahimić u štabu.
Logovan

#406 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

AmiĐa_Idriz wrote:Mazao je i Meša u početku konto sam evo ga prvaci Europe u najavi :lol:
On je pogotovo imao lijepu priču, jedan od boljih selektora što se tiče ovoga. :skoljka:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#407 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Chmoljo »

Logovan wrote:
Grean wrote:
PROSINEČKI POSTAVIO PRIORITETE: “Ako igraš lepršav i dobar nogomet i publika je uz tebe”

Na kraju krajeva jebes i rezultat kad nemas sta vidjeti, bar ako ti fudbal nije jest’jednako poredak na tabeli.
al fakat, čuj jebo rezultat. :D

da mi je da smo smradovi ko Grci, al da i mi ćapimo Evropsko :D

dobro ne baš ko Grci, ali me shvatate :oops: :D
hekaton

#408 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hekaton »

Koja smo mi govna, kad kažem mi, mislim na novinare kao onaj Beganovic ili N. Bise, pljujte serite... Robi je tu i vodi nas na Euro. :bih:
Nadzorna_ploca

#409 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Mesa je i poslije ovog njegovog fijaska pricao kako ima viziju za dalje i da ga igraci podrzavaju. Mislim da Robi nije toliki djon obraz.
problemnatravunu

#410 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by problemnatravunu »

Žutom neće biti lako, očekivanja su velika, a još veći lopovluk,anarhija , bahatost, kako u savezu, tako i među fudbalerima.....neka je sa srećom! :thumbup:
animals

#411 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by animals »

Sa Robijem BIH moze samo naprijed..
i mislim da ce on podignuti i vratiti vjeru u reprezentaciju..
supercali

#412 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by supercali »

Prosinecki je osim za amara :mrgreen:
Korisničkoime

#413 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Korisničkoime »

Charuga wrote:Samo još jedna molba. Ako neko kritikuje novog selektora, nemojte odmah odgovarati postovima tipa "eto Amar je ovo ili Amar bi ono i sl.". Odgovoriti se može i na način da se brani Robi stvarima koje je uradio u trenerskoj karijeri.

Amar Osim je nebitan za ovu temu!
Mozel jedno pitanje za tebe ali i ostale modove.
Da li su igraci reprezentacije koje ce selektor Prosinecki pozivati, bivsi, sadasnji i buduci bitni za ovu temu.
Nece Prosinecki valjda sam da igra, igraci su mu "materijal". Ako su mu "materijal" da li je briga i diskusija odakle i kako i koji ce materijal nabaviti bitni za ovu temu.
Jebo te pa svaki post koji napisem vezano za klubove iz PL koji bi po nekoj logici trebali sa budu jedan od izvora tog "materijala" vi obrisete.
Nije ti prica na relaciji Zeljo - Sarajevo nego prica o losem stanju po pitanju novih igraca.
Dajte da znam ako sve to nije tema da dzaba ni ja ni drugi nepisemo.
Pisat cemo o reklamama koje je Robi radio za carape to je haman bitno za ovu temu.
Liga nam je u losem stanju, selektor ima dosta tanji materijal s kojim mora radit od prethodnih, odakle i kako ce da nabavi igrace koji bi donekle opravdali ocekivanja djela navijaca ako to nije bitno i vazno na temi selektor reprezentacije BiH onda jbg.ne znam ni ja vise.
Slazem se i ja da prepucavanje Amar vs Robi nema mjesta i zbog istog nisam ni zalazio na teme vezane za reprezentaciju dok nije izbor gotov ali ga vi brate sve redom derete covjek moze samo o reklamama za carape da prica
lakilaka

#414 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by lakilaka »

Chmoljo wrote:
Logovan wrote:
Grean wrote:

i meni je ovo smijesno. ali mogu ga shvatiti, jer je ljepota relativna a rezultat je egzaktan i vidljiv. rezultat se pise a sve ostalo je relativno. mozda ovom izjavom pokusava stvoriti nekakav alibi, kao sto je radio u zvezdi, jer nije imao rezultat zbog partizana koji je imao rezultate dok je on bio tamo. ali, po njemu iako nije imao rezultate imao je ljepotu igre. to se nije svidjelo delijama.
Grean

#415 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Chmoljo wrote:

Hiljadu ljudi hiljadu cudi.

Kome je interesantna titula Grcke sem njima samima. Ne postoji jedan fudbalski zaljubljenik izvan Grcke koji je navijao za njih.

Ili recimo SP u Meksiku, ne sjecam se ni ko ga je osvojio ali se sjecam da je cijeli svijet bio ocaran igrom Platinijeve Francuske.

Vec rekoh, za mene fudbal nije puko sabiranje bodova. Gledati fudbal kakav smo igrali u zadnjim kvalifikacije je takav smor da okrenes kanal na reklame da bi vidio nesto interesantnije.
ultima_palabra

#416 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Ali mi igramo takav fudbal od postanka BiH :D Izuzetak je eto taj period od 2011-13, mada se i tada znao zalomiti odron.

Cinjenica da zagovaras Vahu kao ofanzivnog trenera je znak da ne znas ni ti kud bi sa sobom.
Logovan

#417 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Chmoljo wrote: al fakat, čuj jebo rezultat. :D

Ma dobro, ima čovjek svoje neko shvatanje fudbala, znam šta hoće da kaže.

Samo što je teško imati i jedno i drugo, odnosno i rezultat i dobru igru.
Edin H.

#418 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:Mazao je i Meša u početku konto sam evo ga prvaci Europe u najavi :lol:
Da
Sara03 wrote:
To je šuplja da he imao bilo kakvu drugu konkretnu ponudu. Čovjek nas nije ni spominjao, nadao se da će biti trener Srbije.
Last edited by Edin H. on 06/01/2018 13:24, edited 1 time in total.
vryzas

#419 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Chmoljo wrote:

:shock: :? :oops:

:mrgreen:
Edin H.

#420 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Meša je prekucao sa obećavajućim interview-om :izet:
House

#421 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by House »

ima li kakav live stream? :oops:
Bazinga1234

#422 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

House wrote:ima li kakav live stream? :oops:
Bice na Index.hr.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... mH1lioeNCq
Bazinga1234

#423 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Edin H. wrote:
Meša je prekucao sa obećavajućim interview-om :izet:
Mislis na ono respektovanje Gibraltara? :oops:
AmiĐa_Idriz

#424 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Prenos na TV-u, ništa, da pretpostavim?
Korisničkoime

#425 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Korisničkoime »

Ne mogu se sada sjetiti koji je trener bio u pitanju ali na pitanje kakav će fudbal da igra odgovor je bio otprilike: onaj za koji imam igrače.
Po meni razumna izjava.
Lepršavo, da, ali kako, s kim.
Klub je jedno reprezentacija je drugo, tu nema kupovine igrača potebnih za sistem ili viziju trenera.
Neko spomenuo Grke, ok jest Rehagel skoro cijelu karijeru igrao prilično defanzivno ali s Grčkom je nadmašio sam sebe međutim čisto sumnjam da bi igrao onakav fudbal da je imao nekog izbora. Čovjek je sagledao s čim raspolaže, koji je domet njegovih igrača, šta mogu, šta mogu najbolje i odlučio se za takav fudbal s pretpostavkom da će im on donjeti najviše i na kraju je bio u pravu.
Ja bih prvi volio da vezemo, da igramo lijepo, lepršavo, da o nama pričaju ali treba biti realan za takvu igru treba prilično puno, ja sumnjam da mi posjedujemo igrače koji su sposobni za takvu igru i forsiranje takve igre se može odbiti od glavu ali jbg Prosinečki će valjda sagledati stvari pa odlučiti.
Locked