Fincima moze kliznuti atmosfera nakon ovoga poraza. Armenci igraju kao i mi na sve ili nista. Nama bi remi njihov bio ko zgrada, ukoliko bi dobili Grcku. Lopta je okrugla, do sad smo imali manjak sportske srece, nismo mi igrali katastrofalno ni protiv Finaca u Helsinkiju, niti protiv Armena u Jerevanu, iako smo izgubili. Jednostavno detalji su prelomili te dvije utakmice. Gdje smo mi trebali zabijati nismo, a oni jesu i to je dovoljno da utakmica ode u pogresnom smjeru. Na kraju svi ti porazi su rezultat Robijeve nedoraslosti poziciji koju obnasa.luckylaka wrote:Pa ni sve tri pobjed se ne pikaju ako nam se drugi rezultati ne sloze,U daleko smo najgorem polozaju i samo cudo nas moze odvesti dalje.Bosanski_kralj wrote:Ništa se ovo večeras ne pika, ako ne pobjdimo Grčku.
Finska-Aremenia
Grcka-BiH
Finska-Lihtenstajn
BiH -Italija
Grcka-Finska
Lihtenstajn-BiH
Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kiligonzales
#2976 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#2977 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Prosinecki nastavlja pisati po hejterima i dokazuje da je nas najbolji selektor ikad. Vjerujem da idemo do 1/4 finala minimum na euru 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2978 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kako se ne pika, s ovakvom igrom su nam puno veće šanse i u baražu.Bosanski_kralj wrote:Ništa se ovo večeras ne pika, ako ne pobjdimo Grčku.
Mada ovo nije gotov proizvod, ali vidi se napredak. Žuti je skontao neke rupe i začepio ih.
- Point.
#2979 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kako misliš veće su nam šanse u baražu? Nema baraža u ovim kvalifikacijama.Tomahawk11 wrote:Kako se ne pika, s ovakvom igrom su nam puno veće šanse i u baražu.Bosanski_kralj wrote:Ništa se ovo večeras ne pika, ako ne pobjdimo Grčku.
Mada ovo nije gotov proizvod, ali vidi se napredak. Žuti je skontao neke rupe i začepio ih.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2980 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Postujem Robija ali mislim da bi mrtvog Viscu drzao u igri do 81.minute kad bi usao Hajrovic, ne bi napravio nista naravno jer nema vremena, i onda bi krenule price 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2981 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Baraž lige nacija.Point. wrote:Kako misliš veće su nam šanse u baražu? Nema baraža u ovim kvalifikacijama.Tomahawk11 wrote:Kako se ne pika, s ovakvom igrom su nam puno veće šanse i u baražu.Bosanski_kralj wrote:Ništa se ovo večeras ne pika, ako ne pobjdimo Grčku.
- Point.
#2982 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Joj, ne zovi to baraž muka mi je od te riječi. Zvat ćemo je finale Lige Nacija, ljepše zvuči a i ne priziva maler ko baraž.Tomahawk11 wrote: Baraž lige nacija.
- manijak1
#2983 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ako je Višća sinoć bio mrtav dok ga nisu izbubali hokejaši , onda si i ti veliki poznavalac fudbalske igre.
Ima Point razigravanja
tj. play off-a , ima baraža
preko ostvarenih rezultata u Ligi nacija.
Ima Point razigravanja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2984 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Visca je limitiran igrac. Na postavljenu odbranu 2 od 3 njegove akcije zavrse u gol autu 
-
svi u napad
#2985 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kili jarane jesi li ti siguran da si gledao tekmu protiv Finske. Ne mogu vjerovati da si gledao jer ako si gledao onda bi znao da je to jedna od najlosije odigranih tekmi repke bukvalno. Bio sam na toj tekmi i mogu te podsjetiti da smo za 90 minuta imali jednu sansu a kapiten je pretrcao ukupno 400 metara racunajuci u tu cifru i izlazak i odlazak u svlacionicu.
Dragi Tomo samo nas je dragi Allah spasio i finski igrac koji je povrijedio Viscu pa smo mogli igrati napadacki. Novi Vrsajevic tj. Visca ne moze tebe predriblati a o centarsutevima da ne govorim. Zuti je imao samo pogodak sa Kvrzicem na tekmi. Molimo boga da Visca ne mogne igrati u utorak. Zuti bi sad da je strucnjak morao ohladiti Gojaka zbog slabe igre a i zbog toga sto je Duljevic brzi i prodorniji na krilu od njega a to nam treba protiv Grka. Umjesto Kovacevica treba igrati Sunjic jer je jaci u skoku od imenovanog koji je bio solidan protiv Finaca. Pored toga bojim se da momak ne podlegne atmosferi u Grckoj.
Na kraju koliko god Dzeko bio nas najbolji fudbaler njegovo ne igranje se moze nekako (neu potpunosti) nadoknaditi ali Pjanicev izozstanak je nenadoknadiv. To se vidjelo na svakoj tekmi (ko se imalo razumije u fudbal je to primjetio) kad nije igrao ili kad je zamjenjen jer tad bukvalno nismo mogli loptu iznjeti na drugu polovinu a o organizovanju napada da i ne govorim. Dakle protiv Grka u sastav treba ubaciti Sunjica umjesto Kovacevica, Krunica umjesto Cimirota, Hajrovic umjesto Visce (ubaciti ga zadnji 15 minuta jer Hajrovic nema snage za 90 m) i Duljevic umjesto Gojaka. Toliko od mene. Zivjeli!
Dragi Tomo samo nas je dragi Allah spasio i finski igrac koji je povrijedio Viscu pa smo mogli igrati napadacki. Novi Vrsajevic tj. Visca ne moze tebe predriblati a o centarsutevima da ne govorim. Zuti je imao samo pogodak sa Kvrzicem na tekmi. Molimo boga da Visca ne mogne igrati u utorak. Zuti bi sad da je strucnjak morao ohladiti Gojaka zbog slabe igre a i zbog toga sto je Duljevic brzi i prodorniji na krilu od njega a to nam treba protiv Grka. Umjesto Kovacevica treba igrati Sunjic jer je jaci u skoku od imenovanog koji je bio solidan protiv Finaca. Pored toga bojim se da momak ne podlegne atmosferi u Grckoj.
Na kraju koliko god Dzeko bio nas najbolji fudbaler njegovo ne igranje se moze nekako (neu potpunosti) nadoknaditi ali Pjanicev izozstanak je nenadoknadiv. To se vidjelo na svakoj tekmi (ko se imalo razumije u fudbal je to primjetio) kad nije igrao ili kad je zamjenjen jer tad bukvalno nismo mogli loptu iznjeti na drugu polovinu a o organizovanju napada da i ne govorim. Dakle protiv Grka u sastav treba ubaciti Sunjica umjesto Kovacevica, Krunica umjesto Cimirota, Hajrovic umjesto Visce (ubaciti ga zadnji 15 minuta jer Hajrovic nema snage za 90 m) i Duljevic umjesto Gojaka. Toliko od mene. Zivjeli!
- Ricken
#2986 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jučer nije bilo idealno tehnički, ali smo to kompenzirali voljnim momentom, koji je očigledno bitniji od tehničke potkovanosti. Kvržić, po mom mišljenju odličan na desnom beku, ali je pitanje kako bi to izgledalo protiv napadački superiornije reprezentacije, jer su ovi Finci što se tiče organizacije igre goli k. Gojak jeste jučer imao lošiji učinak ali mu očigledno ne prija lijeva strana. Po mom mišljenju dobar je potez vađenje Pjanića na rezultatu 4:0 ali mislim da je Gojak tada morao u sredinum jer smo nakon njegovog izlaska toliko pali da nismo više mogli igrati normalan fudbal.svi u napad wrote:Kili jarane jesi li ti siguran da si gledao tekmu protiv Finske. Ne mogu vjerovati da si gledao jer ako si gledao onda bi znao da je to jedna od najlosije odigranih tekmi repke bukvalno. Bio sam na toj tekmi i mogu te podsjetiti da smo za 90 minuta imali jednu sansu a kapiten je pretrcao ukupno 400 metara racunajuci u tu cifru i izlazak i odlazak u svlacionicu.
S druge strane jučer se pokazalo da su neki igraći neopravdano bili izostavljeni i da nema ništa bolje od zdrave konkurencije i širine. Ara Hodžić, nije taj kalibar Džeke, ali je jučer imao super bitnu defanzivnu ulogu, te je svojim pritiskom na zadnju liniju omogućio da nam sredina vrlo lako dolazi do lopte.
Višća do povrede korektan, a njegove loše prethodne partije su dosta rezultat i sveukupne igre kolega. U svakom slučaju po krilima, rotacija, Višća, Hajrović i Duljević može biti prilično korektna.
Ako ništa nadam se da smo iz jučerašnje utkamice naučili dosta, i da jučerašnja igra može biti temelj za stvaranje kulta reprezentacije, jer bez toga nema ni reprezentacije.
- Laertes
#2987 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Najvažnija lekcija za Roberta iz jučerašnje utakmice je:
Ne vadi Pjanića iz igre sve dok može hodati!
Ne vadi Pjanića iz igre sve dok može hodati!
- Edin H.
#2988 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
_BataZiv_0809 wrote:Postujem Robija ali mislim da bi mrtvog Viscu drzao u igri do 81.minute kad bi usao Hajrovic, ne bi napravio nista naravno jer nema vremena, i onda bi krenule price
- Bosanski_kralj
#2989 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
O tome ti i pričam. Ako nastavimo ovako igrati do kraja i ostvarivati dobre rezultate, bez obzira što se eventualno ne bismo direktno plasirali na EP, postojala bi nada da ćemo u baražu pokazati dobru igru i proći dalje.Tomahawk11 wrote:Kako se ne pika, s ovakvom igrom su nam puno veće šanse i u baražu.Bosanski_kralj wrote:Ništa se ovo večeras ne pika, ako ne pobjdimo Grčku.
Kad bi opet u Grčkoj nastavili igrati mrljavo i kad bismo izgubili, to bi znači da je definitivno ova pobjeda protiv Finske bila izuzeta i plod slučajnosti a nikako pravi pokazatelj naše snage.
- Edin H.
#2990 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Spot onsvi u napad wrote:Kili jarane jesi li ti siguran da si gledao tekmu protiv Finske. Ne mogu vjerovati da si gledao jer ako si gledao onda bi znao da je to jedna od najlosije odigranih tekmi repke bukvalno. Bio sam na toj tekmi i mogu te podsjetiti da smo za 90 minuta imali jednu sansu a kapiten je pretrcao ukupno 400 metara racunajuci u tu cifru i izlazak i odlazak u svlacionicu.
- manijak1
#2991 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Klasični pitarluk , kako god da nabaciš 
-
PeppermintSA
#2992 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sta sve nalupasvi u napad wrote:Kili jarane jesi li ti siguran da si gledao tekmu protiv Finske. Ne mogu vjerovati da si gledao jer ako si gledao onda bi znao da je to jedna od najlosije odigranih tekmi repke bukvalno. Bio sam na toj tekmi i mogu te podsjetiti da smo za 90 minuta imali jednu sansu a kapiten je pretrcao ukupno 400 metara racunajuci u tu cifru i izlazak i odlazak u svlacionicu.
Ako ti nisi do sad shvatio da je trojac koji čini osnovnu razliku Cimirot-Saric-Pjanić, prestani pratiti fudbal. Nikakvi besici, krunici, vrancici i ostali koje prizivate. Saric i Cimirot, uz Mireta, donose sinoćnju igru - oslobadjaju Pjanica, osvajaju loptu, igraju visok pritisak, imaju savrsen tajming, tacni su u pasu bez carinjenja i najbitnije - kreću se nakon odigrane lopte. Isključivo zato smo u svakom trenutku sinoc imali viska igrača i mogli smo držati loptu. Kad im se još priključi Kvrzic koji je na lopti odličan, dobiješ sinoćnju dominaciju. Zato su najbolje Pjaniceve utakmice u reprezentaciji one u kojim je igrao u paketu s njima i zato je i sam sinoc, nakon sto je novinar pohvalio Hajrovica i Kvržica, samoinicijativno istakao Cimirota i Sarica. Igra s njima i svjestan je sta oni znače prvenstveno za njegovu igru. Ja te molim da mi objasniš zašto bi Cimirot trebao ispasti, odnosno sta nije radio dobro.
Jel igrao Višća ili Hajrovic je najmanje bitno. I da je ostao Višća dobili bi sinoc jer smo naprosto bili predominantni, iako bi meni uvijek počinjao Hajrovic - da ne bude da se zalažem za Viscu. Ključ sinoćnje pobjede je bio navedeni trojac Pjanić-Cimirot-Saric + Kvrzic. Ako Robi počne eksperimentisati i tumbati sastav ubucivanjem Krunica ili Besica pokazace da nema pojma - a da napomenem, ja ga sve vrijeme branim.
Ako se već zalažeš da Šunjić upadne, on jedino može upasti umjesto Bicakcica. Reci mi koliko je lopti Pukki primio pored Kovačevića sinoc? Koliko je Kovačević izgubio duela? Jedan za 90 minuta, a i nakon njega je stigao igrača i odmah loptu osvojio. Koliko je vazdusnih duela izgubio? Ni jedan. Koliko je imao pogrešnih pasova? Ni jedan. A Bicakcic? Samo u prvom poluvremenu 7.
Bez fantaziranja, moliću lijepo
-
Bazinga1234
#2993 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
@PeppermintSA, zar nismo sa tim triom u vezi odigrali i najgoru utakmicu ikad u Belfastu.
-
PeppermintSA
#2994 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Misliš na utakmicu u kojoj su nas Zukanović, Civic i Bešić uništavali?Bazinga1234 wrote:@PeppermintSA, zar nismo sa tim triom u vezi odigrali i najgoru utakmicu ikad u Belfastu.
-
Bazinga1234
#2995 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Na stranu individualne partije naših igrača, ljudi su nas tada pregazili. Nismo mogli sastaviti 2 pasa.PeppermintSA wrote:Misliš na utakmicu u kojoj su nas Zukanović, Civic i Bešić uništavali?Bazinga1234 wrote:@PeppermintSA, zar nismo sa tim triom u vezi odigrali i najgoru utakmicu ikad u Belfastu.
- Muhamed Đakmić
#2996 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ljudi ba, imamo četiri vezna igrača sa Gojakom na lijevom krilu, od kojih su tri motorički na jako visokom nivou (Gojak, Cimirot, Sarić), a o Pjaniću ne treba trošiti riječi.
Kovačević i Bičakčić trebaju ostati tandem u zadnjoj liniji, zato što znaju igrati fudbal i spremni su kad ne ide okomitim pasovima otvarati prostor. To Šunjić, a pogotovo Zukanović nisu u stanju. Šunjić možda ima neke druge kvalitete, Zukanović realno nije više ni za klupe.
U Grčkoj apsolutno ništa ne treba mijenjati, osim uvođenja Hajrovića umjesto Višće, i ne treba se igrati sa drugačijim pristupom. U stanju su da stisnu zube i odigraju još 90 minuta na vrhunskom nivou, ja ne bih ekstremno taktizirao.
Kovačević i Bičakčić trebaju ostati tandem u zadnjoj liniji, zato što znaju igrati fudbal i spremni su kad ne ide okomitim pasovima otvarati prostor. To Šunjić, a pogotovo Zukanović nisu u stanju. Šunjić možda ima neke druge kvalitete, Zukanović realno nije više ni za klupe.
U Grčkoj apsolutno ništa ne treba mijenjati, osim uvođenja Hajrovića umjesto Višće, i ne treba se igrati sa drugačijim pristupom. U stanju su da stisnu zube i odigraju još 90 minuta na vrhunskom nivou, ja ne bih ekstremno taktizirao.
-
todd_smith
#2997 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jebo ti ovog selektora kad ceka da mu se Visca povrijedi da bi ubacio Hajrovica.
O slucaju Kolasinac i Begovic ne treba trositi rijeci.
Sto prije da se zavrsi ciklus i da papak ide. Ne mogu ja tebe postovati kada si zelio da ides kad je najteze i ostao jer ne bi onda pare dobio.
Sto prije da se zavrsi ciklus i da papak ide. Ne mogu ja tebe postovati kada si zelio da ides kad je najteze i ostao jer ne bi onda pare dobio.
- luckylaka
#2998 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
nemon tako,vidis ti euforije nakon finaca,Zaboravilo se sta se radilo u prethodnim mecevima gdje je zuco direktni krivac sto sad navijamo za druge i ocekujemo cudo u naredne tri utakmicetodd_smith wrote:Jebo ti ovog selektora kad ceka da mu se Visca povrijedi da bi ubacio Hajrovica.
-
svi u napad
#2999 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Dragi Pepermint, kao prvo svoju aroganciju prosipaj u svojoj kuci a ne ovdje na forumu. Kao drugo ja ne lupam i neces mi ti odredjivati hocu li ja pratiti ili ne sporednu stvar na svijetu. Za tvoju informaciju ja sam se bavio fudbalom i poticem iz ugledne fudbalske familije koja je cak i dala reprezentativca bivse Yuge a i dan danas se moj rodjak uvrstava medju 20 najboljih igraca u Sarajevu svih vremena.
U svojoj aroganciji i brzopletosti nisi u stanju ni procitati sta sam napisao. Dakle ja ne prizivam nikakve Besice i Vrancice (ni jednog nisam spomenuo u komentaru) nego samo mislim da bi Krunic bio bolje rjesenje nego Cimirot kojeg sam ja kao pitar prizeljkivao i prizivao u repki. Medjutim Cimirot izuzev ove tekme protiv Finske nije pruzio nista posebno. Mislim da je Krunic zasluzio da dobije bar pola onoga sto je Cimirot dobio jer ja ipak mislim da strucnjaci u Milanu nisu debili. Naravno da ces ti odgovoriti da on tamo ne igra ali moras priznati da ni Cimirot ne bi igrao u Milanu a ne bi bio ni rezerva jer ga ne bi kupili. Sto se tice Kovacevica napisao sam da se bojim njegovog neiskustva i imajuci u vidu presing Grka i ubacivanje visokih lopti tu je Sunjic jaci od imenovanog. Ja ne gledam repku kao pitar ili strumf vec kao patriota i djelomicno fudbalski poznavalac. Pogledaj prvo poluvrijeme kad se Kovacevic okliznuo i dodao loptu protivniku sto je uz jedno Sehicevo ispucavanje lopte bila i najveca greska odbrane. Ja Kovacevica nisam optuzio za to jer to se svakom moze desiti a pogotovo igracu debitantu kojeg je spopala trema (ovo ti vjerovatno nisi iskusio). Za tvoju informaciju jucer su pres vrsili Saric i Hodzic. Raja ne voli Sarica ali on pretrci najvise na terenu i jedini je uvijek radio taj pres na zadnju protivnicku liniju. Jucer je nasa vezna linija bila dobra jer si imao Kvrzica koji je nekad igrao veznjaka i koji je jak na lopti. Ne znam kakav je u odbrani jer Finci nisu nesto uradili u napadu a i kad su prosli po svojoj lijevoj strani prolazili su zahvaljujuci Hajrovicu koji se vracao u odbranu ali nema naviku ispratiti igraca do kraja (taj problem ima i Gojak kao i vecina balkanskih igraca). Zbog ovih stvari su njih dvojica na klupi u Dinamu. Duljevica sam predlozio za sastav protiv Grka jer je brz i prodoran sto ce nam trebati u toj tekmi i u tom segmentu je puno bolji od Gojaka. Minus kod Duljevica je zadnji pas i nedostatak kondicije tj. moze igrati 60 minuta.
Da zavrsim ovaj komentar. Na forumu svako ima pravo da iznese svoje misljenje pa bilo to nekom pravo ili ne. Naravno bez ikakvog vrijedjanja drugih forumasa. Ako se neko ne slaze sa necijim komentarom treba da to pokusa argumentovano obrazloziti a ne vrijedjati i pokazivati kulturu kucnog odgoja. Zamolio bih te da mi ne odovaras na komentar jer ja nemam volje ni zivaca da se raspravljam sa ljudima koji nastupaju tako arogantno kao ti. Ti iznosi svoja misljenja (na to imas svako pravo) al nemas pravo nikome odredjivati sta ce raditi pa ni meni koji za tvoju informaciju je covjek od 61 godine sa 2 fakulteta i uz to bivsi sportas. Ukratko covjek koji ne lupeta sinko. Ziv i zdrav bio i pokusaj se ophoditi prema drugima na lijep i kulturan nacin ako mozes.
P.S: cijenjeni forumasi izvinjavam vam se sto sam otisao malo u off ali mislio sam da je bolje da pokusam na lijep nacin covjeku objasniti neke stvari (naravno bez lupetanja). Zivjeli.
U svojoj aroganciji i brzopletosti nisi u stanju ni procitati sta sam napisao. Dakle ja ne prizivam nikakve Besice i Vrancice (ni jednog nisam spomenuo u komentaru) nego samo mislim da bi Krunic bio bolje rjesenje nego Cimirot kojeg sam ja kao pitar prizeljkivao i prizivao u repki. Medjutim Cimirot izuzev ove tekme protiv Finske nije pruzio nista posebno. Mislim da je Krunic zasluzio da dobije bar pola onoga sto je Cimirot dobio jer ja ipak mislim da strucnjaci u Milanu nisu debili. Naravno da ces ti odgovoriti da on tamo ne igra ali moras priznati da ni Cimirot ne bi igrao u Milanu a ne bi bio ni rezerva jer ga ne bi kupili. Sto se tice Kovacevica napisao sam da se bojim njegovog neiskustva i imajuci u vidu presing Grka i ubacivanje visokih lopti tu je Sunjic jaci od imenovanog. Ja ne gledam repku kao pitar ili strumf vec kao patriota i djelomicno fudbalski poznavalac. Pogledaj prvo poluvrijeme kad se Kovacevic okliznuo i dodao loptu protivniku sto je uz jedno Sehicevo ispucavanje lopte bila i najveca greska odbrane. Ja Kovacevica nisam optuzio za to jer to se svakom moze desiti a pogotovo igracu debitantu kojeg je spopala trema (ovo ti vjerovatno nisi iskusio). Za tvoju informaciju jucer su pres vrsili Saric i Hodzic. Raja ne voli Sarica ali on pretrci najvise na terenu i jedini je uvijek radio taj pres na zadnju protivnicku liniju. Jucer je nasa vezna linija bila dobra jer si imao Kvrzica koji je nekad igrao veznjaka i koji je jak na lopti. Ne znam kakav je u odbrani jer Finci nisu nesto uradili u napadu a i kad su prosli po svojoj lijevoj strani prolazili su zahvaljujuci Hajrovicu koji se vracao u odbranu ali nema naviku ispratiti igraca do kraja (taj problem ima i Gojak kao i vecina balkanskih igraca). Zbog ovih stvari su njih dvojica na klupi u Dinamu. Duljevica sam predlozio za sastav protiv Grka jer je brz i prodoran sto ce nam trebati u toj tekmi i u tom segmentu je puno bolji od Gojaka. Minus kod Duljevica je zadnji pas i nedostatak kondicije tj. moze igrati 60 minuta.
Da zavrsim ovaj komentar. Na forumu svako ima pravo da iznese svoje misljenje pa bilo to nekom pravo ili ne. Naravno bez ikakvog vrijedjanja drugih forumasa. Ako se neko ne slaze sa necijim komentarom treba da to pokusa argumentovano obrazloziti a ne vrijedjati i pokazivati kulturu kucnog odgoja. Zamolio bih te da mi ne odovaras na komentar jer ja nemam volje ni zivaca da se raspravljam sa ljudima koji nastupaju tako arogantno kao ti. Ti iznosi svoja misljenja (na to imas svako pravo) al nemas pravo nikome odredjivati sta ce raditi pa ni meni koji za tvoju informaciju je covjek od 61 godine sa 2 fakulteta i uz to bivsi sportas. Ukratko covjek koji ne lupeta sinko. Ziv i zdrav bio i pokusaj se ophoditi prema drugima na lijep i kulturan nacin ako mozes.
P.S: cijenjeni forumasi izvinjavam vam se sto sam otisao malo u off ali mislio sam da je bolje da pokusam na lijep nacin covjeku objasniti neke stvari (naravno bez lupetanja). Zivjeli.
-
todd_smith
#3000 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Za tvoju informaciju ja sam se bavio fudbalom i poticem iz ugledne fudbalske familije