Robert Plant

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Mujko

#1 Robert Plant

Post by Mujko »

Molim vas ako neko nesto zna o Plantovom zivotu neka napise ovdje.
Robert Plant je bio pjevac Rock Grupe Led Zeppelin i poslije raspada grupe je snimio podosta solo albuma.
Intersantno je to sto sam zapazio da je Robert Plant veoma brzo propao.
Sada kad ga pogledam ne mogu naci nikakve slicnosti sa mladim Robertom iz Led Zeppelina.
Ta starost mi ne izgleda prirodna nego iscrpljujuca.Kao da je Plant imao tezak zivot.
darius_maximus

Post by darius_maximus »

LSD

Post by LSD »

Jeste,imao je strasno tezak zivot :lol: .Valjalo je raditi u rudniku po 3 smjene a ne ko neki pojedinci koji se mogu zezazi sa muzikom,pjevati raji i uzimati pare :lol: :lol: Propao je,zivot ga nije stedio a nije ni Plant stedio sebe na zene,alkohol,drogu i sve ono sto ide u rock zvijezdu.E sto bi ja takve zvijezde volio poslati na kopanje malo,cisto reda radi...tek da vidi da je i to za ljude :D
gardist

#4 Re: Robert Plant

Post by gardist »

Kao zanimljivost,Plantova baka je rodjena u Kopru - Sloveniji
mark II

#5 Re: Robert Plant

Post by mark II »

Bolji pjevač od Planta je Dio, Hughes, Daltry i Gillan. Šala mala :) . Evo jedna zanimljivost, Plant tvrdi da je sam u mraku napisao Stairway - riječi...
gardist

#6 Re: Robert Plant

Post by gardist »

teško je reči koji je pjevač bolji,zašto je bolji svi su oni dobri.Evo snimak Planta i Tinkare Kovač u Kopru 2007,snimak je malo lošiji al nema veze ipak je Plant moj sugradjanin.
http://www.youtube.com/watch?v=8UUeL8CB ... re=related
HAVANA

#7 Re: Robert Plant

Post by HAVANA »

61g ima.Kako bi trebao izgledati? :?

Image

Image

http://www.youtube.com/watch?v=KUhsA6EA ... re=related

Car, a do podataka o njegovom životu ti je lako doći.
gardist

#8 Re: Robert Plant

Post by gardist »

svi rokeri su imali problema ili ne problema sa alkoholom i drogama,tako da i dobro još izgledaju.U svoje najbolje doba napisali su največe rok pjesme.Hvala im za tu dobru muziku.
Post Reply