Road Map : Graz- Sarajevo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
whow
#1 Road Map : Graz- Sarajevo
Krajem februara dolazim u Sarajevo . Interesuje me koja je po vasem misljenju najbolja ruta od Graza do Sarajeva u zimskim uvjetima. Ljeti sam isao Graz - Maribor- Zagreb - S. Brod- Doboj- Zenica - Sarajevo. Ova dionica je bila o.k. u ljetnim uslovima , kakva je situacija krajem Februara?
Cheers
Cheers
-
mehopuzic
ti ko da si iz amerike vozio... ja vozim Bosna-Holandija bez pauze!? 16-17 sati...cowboy wrote:Ja sam iz Beca vozio do Rijeke, uzeo nocni trajekt za Split. Trajekt je u Splitu bio oko 6 ujutro. Odatle, svjez i naspavan, nastavio za Sarajevo. Mozes provjeriti tacno vrijeme za trajekte iz Rijeke na Jadrolinija.com
a ako ti je guzva na Bosanskom brodu idi na Bos. Šamac to ti je jos 15-ak km autoputa ali nikad nema guzve!
-
The_Fluid
#7 Re: Road Map : Graz- Sarajevo
whow wrote:Krajem februara dolazim u Sarajevo . Interesuje me koja je po vasem misljenju najbolja ruta od Graza do Sarajeva u zimskim uvjetima. Ljeti sam isao Graz - Maribor- Zagreb - S. Brod- Doboj- Zenica - Sarajevo. Ova dionica je bila o.k. u ljetnim uslovima , kakva je situacija krajem Februara?
Cheers
upravo ta, koju si naveo, there is no doubt
-
pips
Trebo si prenocitii i u Zagrebu da se ne premoriscowboy wrote:Ja sam iz Beca vozio do Rijeke, uzeo nocni trajekt za Split. Trajekt je u Splitu bio oko 6 ujutro. Odatle, svjez i naspavan, nastavio za Sarajevo. Mozes provjeriti tacno vrijeme za trajekte iz Rijeke na Jadrolinija.com
-
crniroko
pa do osijeka promijenit ulje i zubcasti i onda obori samo jugu - koridorom 5cpips wrote:Trebo si prenocitii i u Zagrebu da se ne premoriscowboy wrote:Ja sam iz Beca vozio do Rijeke, uzeo nocni trajekt za Split. Trajekt je u Splitu bio oko 6 ujutro. Odatle, svjez i naspavan, nastavio za Sarajevo. Mozes provjeriti tacno vrijeme za trajekte iz Rijeke na Jadrolinija.com
-
whow
Nazalost nema se vremena za sva ova "hodoljublja" al' da se ima ja bi ko' Zuko i to ovom relacijom ; Zagreb, Ljubljana , Trst ( je nas), Venecija, tu bi prespavo pa sutra sve do Ankone onda na trajekt do Splita.Odmoris se na trajektu ko'sto covjek rece. Onda sve do Pocitelja i tu se odmoris i popijes kafu ko pravi hodoljubac pa onda pravac sve do Jablanice. U Jablanici rucas pa onda do Sarajeva . A nazad bih isao Brcko , Budimpesta, Bratislava , Bec , pa Grac. E od Graca na avion pa do Frankfurta pa onda do Toronta i tako dalje . Inace juce u Edmontonu bilocrniroko wrote:pa do osijeka promijenit ulje i zubcasti i onda obori samo jugu - koridorom 5cpips wrote:Trebo si prenocitii i u Zagrebu da se ne premoriscowboy wrote:Ja sam iz Beca vozio do Rijeke, uzeo nocni trajekt za Split. Trajekt je u Splitu bio oko 6 ujutro. Odatle, svjez i naspavan, nastavio za Sarajevo. Mozes provjeriti tacno vrijeme za trajekte iz Rijeke na Jadrolinija.com
-40 C pingvini padaju u nesvjest.
- stickitout
E raja kad vec imate kompjutere a vjerovatno se koristite e-mule makinom za skidanje muzike, filmova i kojecega, pod method ukucajte programs i trazite navigator. Imate sve mape evrope i svijeta a program omogucava da ukucate bilo koju relaciju i daje najkrace distance.
Sretno
Sretno