RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
VeHdad
#28 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Ja spomenuh pitanje gluposti koje se rade u nasem rukometu, a diskusija zavrsi na vrijedjanju i prepucavanju..
Haj jasno mi je da se to desava na politickim diskusijama, ali na sportskim..fakat ne kontam..

Haj jasno mi je da se to desava na politickim diskusijama, ali na sportskim..fakat ne kontam..
-
papacja
#29 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Ima li kakvih novosti iz RK Bosna, kad ono poćinje liga šampiona?
- van Basten
#30 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
izvukli smo Volgograd u 1/8 finala Kupa kupova. Lično mislim dobar ždrijeb, ako se gleda samo snaga protivnika, mislim da se s njima može. Možda smo mogli i bolje proći, ali sigurno da smo mogli i puno gore.
dvije stvari koje nevaljaju:
- revanš je u Rusiji
- ipak su podaleko, treba dobro organizovati put
- revanš je u Rusiji
-
papacja
#31 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Nisam baš siguran da je dobar žrijeb, Ruska škola je jako nezgodna. Ali ne treba se ni predavati, ostaje da čekamo februar.van Basten wrote:izvukli smo Volgograd u 1/8 finala Kupa kupova. Lično mislim dobar ždrijeb, ako se gleda samo snaga protivnika, mislim da se s njima može. Možda smo mogli i bolje proći, ali sigurno da smo mogli i puno gore.
- revanš je u Rusiji
- alcho
#32 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
E ako ne mozemo pobijediti neki smijesni Volgograd onda ne treba ni da se takmicimo vise u Evropipapacja wrote:Nisam baš siguran da je dobar žrijeb, Ruska škola je jako nezgodna. Ali ne treba se ni predavati, ostaje da čekamo februar.van Basten wrote:izvukli smo Volgograd u 1/8 finala Kupa kupova. Lično mislim dobar ždrijeb, ako se gleda samo snaga protivnika, mislim da se s njima može. Možda smo mogli i bolje proći, ali sigurno da smo mogli i puno gore.
- revanš je u Rusiji
-
papacja
#33 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Po čemu je to smiješan? Hajde budi drug pa nam otkriji da se i mi ostali nasmijemo. Daj nam kakvih podataka o Volgogradu...alcho wrote:E ako ne mozemo pobijediti neki smijesni Volgograd onda ne treba ni da se takmicimo vise u Evropipapacja wrote:Nisam baš siguran da je dobar žrijeb, Ruska škola je jako nezgodna. Ali ne treba se ni predavati, ostaje da čekamo februar.van Basten wrote:izvukli smo Volgograd u 1/8 finala Kupa kupova. Lično mislim dobar ždrijeb, ako se gleda samo snaga protivnika, mislim da se s njima može. Možda smo mogli i bolje proći, ali sigurno da smo mogli i puno gore.
- revanš je u Rusiji
- alcho
#34 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
papacja wrote:Po čemu je to smiješan? Hajde budi drug pa nam otkriji da se i mi ostali nasmijemo. Daj nam kakvih podataka o Volgogradu...
Bas si ti dovitljiv
Proslo je vrijeme kad je Bosna trebala da strepi od nekih SMIJESNIH klubova...sad se i mnogo jaci boje da ne izvuku nas
-
papacja
#35 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Slažem se da danas i veći klubovi budu zadovoljni kada nas zaobiđu, ali tvrditi da je rukometna ekipa iz Rusije SMIJEŠNA je krajnje neozbiljna. Pa brate vidjeli smo kako repka prođe u Rusijialcho wrote:papacja wrote:Po čemu je to smiješan? Hajde budi drug pa nam otkriji da se i mi ostali nasmijemo. Daj nam kakvih podataka o Volgogradu...
Bas si ti dovitljivI potpuno si upravu...KUKU nama kud bas na Kaustik da udarimo! Bolje da se nismo ni rodili umjesto sto Kaustiku na mejdan izlazimo! Ko nas ovo prokle pa Volgograd izvukosmo! Da smo bar izvukli Kolding ili Pick Szeged, nego bas Kaustik!
![]()
![]()
![]()
Proslo je vrijeme kad je Bosna trebala da strepi od nekih SMIJESNIH klubova...sad se i mnogo jaci boje da ne izvuku nas
- alcho
#36 Re: RK Bosna-Sarajevo,Drustvo Jednog Lica
Ma kod Rusa je sve osim međeda talasika. OK ne trebamo uci potcjenjivacki, ali Bosna je jedina ekipa koju imamo(osim reprezentacije sjedece odbojke), a koja ne treba da se boji stranih klubova...zato uzivajmo!