Rjesenje za predsjednistvo
-
nesvrstan
#1 Rjesenje za predsjednistvo
Ovaj Zeljko Komsic je stvarno unio zbirku u ovu troclanu predsjednicku idilu.
Posto je Zeljko Hrvat kojeg su izabrali Bosnjaci, a to je jedina dobra stvar u BiH predsjednistvu od rata naovamo, onda predlazem da se ova "mucna" situacija rjesi na sljedeci nacin:
Pod hitno treba dovesti u predsjednistvo Bosnjaka kojeg ce izabrati Srbi i Srbina kojeg ce izabrati Hrvati!
Posto je Zeljko Hrvat kojeg su izabrali Bosnjaci, a to je jedina dobra stvar u BiH predsjednistvu od rata naovamo, onda predlazem da se ova "mucna" situacija rjesi na sljedeci nacin:
Pod hitno treba dovesti u predsjednistvo Bosnjaka kojeg ce izabrati Srbi i Srbina kojeg ce izabrati Hrvati!
- danas
#2 Re: Rjesenje za predsjednistvo
zasto da ne?nesvrstan wrote: Pod hitno treba dovesti u predsjednistvo Bosnjaka kojeg ce izabrati Srbi i Srbina kojeg ce izabrati Hrvati!
mozda ovo trebamo zakonski regulisati -- da niko ne smije glasati 'za svoga'...
mozda bi tada i ovoj jadnoj zemlji napokon svanulo...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#7 Re: Rjesenje za predsjednistvo
a za koga bi glasali mi OSTALI?danas wrote:zasto da ne?nesvrstan wrote: Pod hitno treba dovesti u predsjednistvo Bosnjaka kojeg ce izabrati Srbi i Srbina kojeg ce izabrati Hrvati!
- Lace
#8 Re: Rjesenje za predsjednistvo
za nekog od ove trojice...koji vam je najvise sexymIRCerka wrote:a za koga bi glasali mi OSTALI?danas wrote:zasto da ne?nesvrstan wrote: Pod hitno treba dovesti u predsjednistvo Bosnjaka kojeg ce izabrati Srbi i Srbina kojeg ce izabrati Hrvati!
-
haris ubleha
#9 Re: Rjesenje za predsjednistvo
Jesi li normalan? Lepi Hare 10 godina pokusavao da udje u Alijin kabinet, toliko truda i demagogije ulozio, doveo skoro do medju-bosnjackog rata, Jata se posteno isprsio da to sve finansira... i ti bi sada sve da pokvaris!? Ne mere, Lepi je legalno izabran, treba postovati izborne rezultate...nesvrstan wrote:Ovaj Zeljko Komsic je stvarno unio zbirku u ovu troclanu predsjednicku idilu.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#10 Re: Rjesenje za predsjednistvo
pa ako ostane komsic, onda cu za njegaLace wrote:
za nekog od ove trojice...koji vam je najvise sexy
mogu sad rahat ici spavati....
-
kub lajkan
A kad pripekne zvizdan, od stare garde napravit predsjednistvo u sjeni... 
-
Arslan_
Ma ne znam ja sluzbeni ili nesluzbeni, ali ovako su javili da je stanje na terenu na osnovu 40% prebrojanih glasova.Nije do mene, nisam ih ja brojoGandalfSivi wrote:Ponavljam se...Arslan_ wrote:Evo sad na Federalnoj iznijeli dosadasnje rezultate.U Federaciji je stanje ovako:
1.SDA
2.SzaBiH
3.HDZ
4.Koalicija Hrvatsko zajednistvo
5.SDP
Inace je po kantonima prava frtutma.U USK vodi DNZ
Jos jednom, ovo su nepotpuni rezultati, isto kao sto je juce komsic bio bare bare sa ivom mirom jovicem. Evo ti malo nezvanicni rezultati pa se zapitaj onda...
SARAJEVO, MOSTAR - Mogući saziv Predstavničkog doma Parlamentrane skupštine BiH, prema procjenama stranaka na osnovu prvih nezvaničnih rezultata, mogao bi izgledati ovako: SNSD devet poslanika, SDA osam, SDP BiH sedam, Stranka za BiH šest, SDS četiri, PDP jedan, HDZ 1990 dva poslanika, HDZ BiH tri, DNZ jedan, a još jedan mandat mogao bi pripasti nekoj od manjih stranaka koje uspiju da pređu cenzus kada budu poznati konačni rezultati.