Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
javio TMZ...oni su prvi javili i za M. Džeksona...
A izgleda i njegov publicista potvrdio.
Bouvi, Blek, Prins...jbt, bas sam ih volio.
Jos nek jave da je i onaj šmrljo Terens Trent Darbi vrisnuo, i njega sam obozavao, da kompletiramo...
Fuj, jebem ti zivot.
Last edited by radostan dan on 21/04/2016 19:24, edited 1 time in total.
Jebeš 2016. Definitivno. Ne sjećam se da je ikada bila ovako ogavna i grozna godina za muzički svijet i fanove.
Šta reći za Princea, a da to već nije spomenuto. Jedan od najvećih afro-američkih muzičara ikada, Njegovo
purpurno visočanstvo je uz Michaela Jacksona jedan od muzičara koji je sve te rasne barijere svojim radom
i definitivno rasturio postavši jedna od najvećih muzičkih ikona ikada. Uvijek hrabro eksperimentišući
kako u muzičkom tako i u tematskom smislu rušio je i razne seksualne tabue igrajući na granici androginije,
brišući razlike među spolovima (često je na svojim albumima preuzimao ženske karaktere pjevajući
u visokom glasu) i pjevajući otvoreno o seksu i seksualnim iskustvima u svojim pjesmama.
Muzički gledano bio je genije koji je svoju muziku i komponovao i kompletno izvodio na albumima,
a uvijek je bio jedan korak ispred svih muzičkih trendova posebice u svojoj imperijalnoj fazi 80-tih.
Muzički svijet je izgubio još jednog istinskog velikana. Počivaj u miru veliki Prinče.
Jedna epoha zavrsava polako,.. u ovoj godini mozda prebrzo - ode Lemi, Bouwi,.. sad i Princ. Njegova mjuza je bila idealna za romanticno vecer sa komadom. Vidio sam ga prije 6 god., izgledao je kao momak. Cuj gripa,...
Bice da moja generacija stari a nije svjesna toga.
Zbogom legendo i pocivaj u miru.
Vec davne 2002. godine kad sam pvi put dosao u Svedsku, imao je koncert u susjednom Kopenhagenu... a ja nekako prije toga tek stigo ko kokuz i nije se moglo otici