Rikno Harddisk
Moderator: Benq
-
dnaxy
#1 Rikno Harddisk
Ovako, pao mi je PC i Harddisk je stao.Interesuje me jel neko ima iskustva sa nekom firmom koja vraca podatke sa njega.Interesuje me takodje koliko odprilike kosta popravljanje istog/ vracanje podataka?
- alibegoa
#2 Re: Rikno Harddisk
Datasolutions.rs
2 diska izgorena elektronika vratili mi sve sto mi treba oko 400 km sa transportom
2 diska izgorena elektronika vratili mi sve sto mi treba oko 400 km sa transportom
-
dnaxy
#3 Re: Rikno Harddisk
hvala na odgovoru.
jel znas jel ima neko u bosni?
- Don Strudla
#4 Re: Rikno Harddisk
Mozes pokusati izvuci podatke preko USB-SATA/ATA (2,5"/3,5") konvertora. Kupio sam isti za ca. 60KM u RS elektroniku. Bilo je cesto slucajeva da mi masine nisu podizale sistem, a racunar prepozna HDD. Bio sam u mogucnosti da prenesem podatke na racunar "seljackom metodom" copy/paste. Kreiranje image-a je manje vjerovatno, ali i to se moze pokusati ukoliko se HDD prepozna.
Pozdrav!
Pozdrav!
-
Bavarac94
#5 Re: Rikno Harddisk
Meni se desilo da HDD isto riknuo, preskakao čitač i fino ga otvorio malo okrenuo i onako bezveze hajd da ga probam, kad bom učita sve fino super i onda trka frka daj stickove cd-ove da se spasi šta može
Kasnije ga nisam više ni kopčao jer sam jednom opet nakon toga skopčao i mislim da sam sa tim potezom trenutni HDD pokvario (sreća pa garancija bila) ....
Kasnije ga nisam više ni kopčao jer sam jednom opet nakon toga skopčao i mislim da sam sa tim potezom trenutni HDD pokvario (sreća pa garancija bila) ....