Rijeka Bosna
Moderator: anex
-
Harryy
#1 Rijeka Bosna
Da li za rijeku Bosnu ima spasa? Da li je moguće da ta rijeka bude ponovo bez flaša i ostalog raznog odpada, odnosno da bude ćista??
- Ajatolah_
#2 Re: Rijeka Bosna
Ne. Nažalost.
Jedino da pobijemo gamad koja živi ili potiče sa prostora kojeg nazivamo bivšom Jugoslavijom i naselimo nekim normalnim.
Jedino da pobijemo gamad koja živi ili potiče sa prostora kojeg nazivamo bivšom Jugoslavijom i naselimo nekim normalnim.
-
kuma
#3 Re: Rijeka Bosna
Ponovo jutros pomor ribe u dijelu toka rijeke Bosne u mjestu Donje Vrace, Opcina Zenica... 
-
dnaxy
#4 Re: Rijeka Bosna
postoji..fabrike za reciklazu napravit..zakonom uredit da za svaku flasu dobijes koji bon..a i za odlaganje smeca na ne na to predvidjenim mjestima jednu veliku novcanu kaznu..vjerujem da bi u skorije vrijeme sve to prestalo...Harryy wrote:Da li za rijeku Bosnu ima spasa? Da li je moguće da ta rijeka bude ponovo bez flaša i ostalog raznog odpada, odnosno da bude ćista??
- kozolec
#5 Re: Rijeka Bosna
Ima li više informacija????kuma wrote:Ponovo jutros pomor ribe u dijelu toka rijeke Bosne u mjestu Donje Vrace, Opcina Zenica...
-
vratnik
#6 Re: Rijeka Bosna
@ kozolec: pise nesto malo na portalu.kozolec wrote:Ima li više informacija????kuma wrote:Ponovo jutros pomor ribe u dijelu toka rijeke Bosne u mjestu Donje Vrace, Opcina Zenica...
Ispod clanka procitah komentar nekog posjetioca koji kaze kako je vrijeme za revoluciju, posto vlasti nista ne cine, /a neko nam ocigledno sipa otrov u vodu/.
I ja sam za revoluciju, samo ne znam koja je to kombinacija na tastaturi, ako neko zna, nek' to postavi ovdje pa cemo svi zajedno klikati..
Mittal
odoh spavat'.