Rijeka Bosna

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
Harryy

#1 Rijeka Bosna

Post by Harryy »

Da li za rijeku Bosnu ima spasa? Da li je moguće da ta rijeka bude ponovo bez flaša i ostalog raznog odpada, odnosno da bude ćista??
Ajatolah_

#2 Re: Rijeka Bosna

Post by Ajatolah_ »

Ne. Nažalost.
Jedino da pobijemo gamad koja živi ili potiče sa prostora kojeg nazivamo bivšom Jugoslavijom i naselimo nekim normalnim.
kuma

#3 Re: Rijeka Bosna

Post by kuma »

Ponovo jutros pomor ribe u dijelu toka rijeke Bosne u mjestu Donje Vrace, Opcina Zenica... :-x
dnaxy

#4 Re: Rijeka Bosna

Post by dnaxy »

Harryy wrote:Da li za rijeku Bosnu ima spasa? Da li je moguće da ta rijeka bude ponovo bez flaša i ostalog raznog odpada, odnosno da bude ćista??
postoji..fabrike za reciklazu napravit..zakonom uredit da za svaku flasu dobijes koji bon..a i za odlaganje smeca na ne na to predvidjenim mjestima jednu veliku novcanu kaznu..vjerujem da bi u skorije vrijeme sve to prestalo...
kozolec

#5 Re: Rijeka Bosna

Post by kozolec »

kuma wrote:Ponovo jutros pomor ribe u dijelu toka rijeke Bosne u mjestu Donje Vrace, Opcina Zenica... :-x
Ima li više informacija????
vratnik

#6 Re: Rijeka Bosna

Post by vratnik »

kozolec wrote:
kuma wrote:Ponovo jutros pomor ribe u dijelu toka rijeke Bosne u mjestu Donje Vrace, Opcina Zenica... :-x
Ima li više informacija????
@ kozolec: pise nesto malo na portalu.

Ispod clanka procitah komentar nekog posjetioca koji kaze kako je vrijeme za revoluciju, posto vlasti nista ne cine, /a neko nam ocigledno sipa otrov u vodu/.
I ja sam za revoluciju, samo ne znam koja je to kombinacija na tastaturi, ako neko zna, nek' to postavi ovdje pa cemo svi zajedno klikati..
Mittal :thumbup: Pobi nas, bolje nismo ni zasluzili!
odoh spavat'.
:zzzz:
Post Reply