Moja preporuka je da pronadjete ovo mjesto - kilometar i po od glavnog puta i mosta na ulazu u Olovo iz pravca Sarajeva. Ne mozete promasiti i necete se pokajati
Uzivajte
http://go2bosnia.com/discover-bosnia/it ... olovo.html
Moderator: anex

Drug, ja se napijem Neretve. Samo to radim gore iznad Glavaticeva ...ice2cube wrote:Prelijepo, nego mene interesuje ima li rijeka iz kojih mozemo da pijemo vodu normalno kao i iz cesme ?
Ja kada sam bio na Trebevicu i ima neki kao "izvor" odatle sam pio a i vidim dosta ljudi, pa me interesuje odakle ta voda dolazi ?PapakizSarajeva wrote:Drug, ja se napijem Neretve. Samo to radim gore iznad Glavaticeva ...ice2cube wrote:Prelijepo, nego mene interesuje ima li rijeka iz kojih mozemo da pijemo vodu normalno kao i iz cesme ?
uglavnom kisnica, koja se isfiltrira kroz nekoliko slojeva dok ne dođe do tebe prirodnim kanalimaice2cube wrote:Ja kada sam bio na Trebevicu i ima neki kao "izvor" odatle sam pio a i vidim dosta ljudi, pa me interesuje odakle ta voda dolazi ?PapakizSarajeva wrote:Drug, ja se napijem Neretve. Samo to radim gore iznad Glavaticeva ...ice2cube wrote:Prelijepo, nego mene interesuje ima li rijeka iz kojih mozemo da pijemo vodu normalno kao i iz cesme ?