imal neko racionalno objasnjenje ? ili je ovo dom nekog cuke mornara
Moderator: anex

Jel to fakat ili prenosmIRCerka wrote:eko projekat, kucica za patke....ludilo...odmah iza kaskada...projekat koji je kostao mscini 10.000 KM...
prosetaj do ovog mjesta, ima ploca, pishe sve...travar wrote:Jel to fakat ili prenosmIRCerka wrote:eko projekat, kucica za patke....ludilo...odmah iza kaskada...projekat koji je kostao mscini 10.000 KM...![]()
Stvarno bi onim patkama trebalo napraviti neku vrstu staništa, Boga mi bude mi ih žao kad 'vako zahladni a one jadne na onom kamenju
Gdje patke nisu bijesne, ni kuce nisu tijesnetravar wrote:Pa nemogu se dvije ugurati u ono čudo, a ne njih 10 koliko ih bude oko jedne kaskade
ahahaahaha tako jeAduu wrote:Gdje patke nisu bijesne, ni kuce nisu tijesnetravar wrote:Pa nemogu se dvije ugurati u ono čudo, a ne njih 10 koliko ih bude oko jedne kaskade
KLJUČ U PERAJEAduu wrote:Po sistemu KLJUC U RUKE![]()
patka nema peraje...niskoprofilni wrote:KLJUČ U PERAJEAduu wrote:Po sistemu KLJUC U RUKE![]()
patka ima plivajuce kozice, a ne perajeima na nogama
ima plovne kozice, nema peraja...d2 wrote:ima na nogama
mIRCerka wrote:ima plovne kozice, nema peraja...d2 wrote:ima na nogama
Laste su vec stigleDuhovni Vođa wrote:patka ima plivajuce kozice, a ne perajeima na nogama
a mogu im se pridruziti i golubovi sto se mene tice![]()
![]()

10 000 KM!!! Pa koliko su to komada kucica postavili, 200 ???mIRCerka wrote:eko projekat, kucica za patke....ludilo...odmah iza kaskada...projekat koji je kostao mscini 10.000 KM...