Rihanna
Moderator: _BataZiv_0809
-
Michiegen
#1 Rihanna
Rihanna je jedan od najboljih muzicara danasnjice i ona je prosto osvojila publiku jednim tamnim albumom "Good klix Gone Bad".Da li je u pitanju tematika ili mozda poruka vec pri prvom susretu sa naslovom je nesto sto moramo posslusati pa tek onda zakljuciti ono sto je u svijetu realnost zbivanja.Rihanna je Islamske vjeroipsovjesti i ona je pripadnik "Nacija Islam".Veoma je zgodna i pozeljna svakom muskarcu.Moje misljenje da je album "Music of The Sun" nesto vrijedno a mozda a i najbolji album bez surovosti ovog zadnjeg albuma.
-
Michiegen
#2 Re: Rihanna
Rihanna je najbolje mzuicko ostvarenje i dozivljaj i ona je sklona univerzalnosti pjevanja Jazz, Rocka i Blues.Ona atatkuje da zamijeni cuvenu Tina Turner.
-
Michiegen
#4 Re: Rihanna
Britney Spears sa novog albuma "Circus"
Dogadjaj sa Britney Spears je doveo do toga da se zapitamo kuda idu danasnje cure i kako zastiti karijeru i prisebnost.Ovaj novi album Britney Spears je nesto sto morate slusati i vidjeti da ona lici na jednog Robert Planta koji je volio snimati neke tematske albume. Britney Spears je bila na vrhu popularnosti dok je sada Rihanna zauzela to mjesto i potakla druge muzicare da snimaju ono sto ce ljudi i poslusati i razumjeti znacaj djesavanja u svijetu pa cak i modu.
Mislio sam da ce Yo Yo zauzeti mjesto Britney Spears ali ona jos nije snimila novi album.Pocnite slusati novi album od Taylor Swift i uocit' cete najnoviji muzicki trend.
-
Michiegen
#5 Re: Rihanna
Moje misljenje je da Rap Muzika ne moze opstati i da se ona mora pretociti u R-B muziku.Znacaj Rap muzike je bio nacin protesta crne rase koja je imala podrsku svih dobronamjernih ljudi svijeta, pa se poslije Rap Muzika pretocila u "morska plaza sistem" zvani Hip Hop.
- anais_nin
#8 Re: Rihanna
Layne wrote:
- black
#9 Re: Rihanna
Michiegen wrote:
Rihanna je najbolje mzuicko ostvarenje i dozivljaj i ona je sklona univerzalnosti pjevanja Jazz, Rocka i Blues.Ona atatkuje da zamijeni cuvenu Tina Turner.
ona je najbolje vizuelno 'ostvarenje'
- Layne
#10 Re: Rihanna
Michiegen wrote:Ovaj novi album Britney Spears je nesto sto morate slusati i vidjeti da ona lici na jednog Robert Planta koji....
Ovo sam zaboravio
- Lauryn Hill
#11 Re: Rihanna
Michiegen wrote: Rihanna je najbolje mzuicko ostvarenje i dozivljaj i ona je sklona univerzalnosti pjevanja Jazz, Rocka i Blues.Ona atatkuje da zamijeni cuvenu Tina Turner.
Sad kaze morate poslusati novi album od Brit, a nakon toga kaze da Britney NIJE snimila novi album?!Michiegen wrote: Ovaj novi album Britney Spears je nesto sto morate slusati i vidjeti da ona lici na jednog Robert Planta koji je volio snimati neke tematske albume.
Mislio sam da ce Yo Yo zauzeti mjesto Britney Spears ali ona jos nije snimila novi album.Pocnite slusati novi album od Taylor Swift i uocit' cete najnoviji muzicki trend.
A ko je Yo Yo, svega ti?!
Taylor Swift - najnoviji muzicki trend????
Michiegen wrote:Moje misljenje je da Rap Muzika ne moze opstati i da se ona mora pretociti u R-B muziku.Znacaj Rap muzike je bio nacin protesta crne rase koja je imala podrsku svih dobronamjernih ljudi svijeta, pa se poslije Rap Muzika pretocila u "morska plaza sistem" zvani Hip Hop.

SAY WHAT?!
Molim te, idi se educiraj malo o kulturi Rap-a i Hip-Hop-a (a usput bi mogao malo i o Jazz-u /Blues-u while you're at it
Michiegen... covjece, nisi ni svjestan sta si sve rek'o
- neprilagodjena
#12 Re: Rihanna
Michiegen wrote:
Meni nije nesto posebno.
Juce bas neki intervju sa njom i govori kako je shvatila da je ona primjer omladini
A vidi kako se ljepo i primjerski obukla
- Amila♥Emir
#13 Re: Rihanna
pitam se onda sto ne rade the roots sa rihannomMichiegen wrote:Moje misljenje je da Rap Muzika ne moze opstati i da se ona mora pretociti u R-B muziku.Znacaj Rap muzike je bio nacin protesta crne rase koja je imala podrsku svih dobronamjernih ljudi svijeta, pa se poslije Rap Muzika pretocila u "morska plaza sistem" zvani Hip Hop.
- sheilak
#14 Re: Rihanna
Rihanna - sto reci ,osim da je cura savrseno sposobna da kmekanjem unisti pjesmu, koja bi , da je, kojom srecom, otpjevana od strane nekog, ko ne pjeva nazalno i ko uopste zna pjevati , mozda bila i sasvim ok. Skolski primjer razvikane ,(pre)forsirane pseudo pjevacice , nesto poput Madonne, samo sa manje originalnosti i pameti.
Last edited by sheilak on 28/02/2009 14:12, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
-
ePegasus
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#17 Re: Rihanna
hajd sve gluposti koje si izvalio, ali ova je bas ono vrh
placem
Michiegen wrote:Rihanna je Islamske vjeroipsovjesti i ona je pripadnik "Nacija Islam".
-
zimomor
#18 Re: Rihanna
Ma prava muslimanka, nema sta. Jel' se ovo shamijom ogrnula?Michiegen wrote:Rihanna je Islamske vjeroipsovjesti i ona je pripadnik "Nacija Islam".
- Point.
#19 Re: Rihanna
Ovo mi je najbolje, kakva muzicarka nezna akorda cura ufatiti... Zivio Pro Tools!Michiegen wrote: Rihanna je jedan od najboljih muzicara danasnjice i ona je prosto osvojila publiku jednim tamnim albumom "Good klix Gone Bad".Da li je u pitanju tematika ili mozda poruka vec pri prvom susretu sa naslovom je nesto sto moramo posslusati pa tek onda zakljuciti ono sto je u svijetu realnost zbivanja.Rihanna je Islamske vjeroipsovjesti i ona je pripadnik "Nacija Islam".Veoma je zgodna i pozeljna svakom muskarcu.Moje misljenje da je album "Music of The Sun" nesto vrijedno a mozda a i najbolji album bez surovosti ovog zadnjeg albuma.