Richi

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
rumenko

#1 Richi

Post by rumenko »

Jaaaaj s'o se iznenadih...ja kod vjecne vatre kad Richard Gere....nisam ga vidio sigurno 10 godina...a raja smo bili pravo...jos od osnovne....pa dje si Richi odkud ti ...eto kaze malo naletio...nesta snima..kaze malo.... Hollywood...malo Sarajevo...te popismo fuka u parkusi...zvoni mu fontele kaze pozdravlja me Antonio Banderas ( to je nas jedan jaran..stari)...e bas sam se iznenadio...ono zivot nas je rasuo po svjetu ....izgubis neke ljude iz vida pa se iznenadis kad ih vidis......a dobar je Richi...
Lace

Post by Lace »

a znas sta je meni shega...film je komedija o hvatanju ratnih zlocinaca :-? i zove se nesto kao "proljetni odmor u bosni" a u HR ce biti 2 mjeseca :-? :D nidje veze :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

eh vidiš
ja sam se razočarao u dosje x kad sam saznao da je većina epizoda snimana u kanadi

:roll:

a gledao sam 1 japanski film i smio sam se kladiti da je dio radnje sniman u sarajevu :D:D:D kad ono poljska aka varšava :oops:
Forsaken

Post by Forsaken »

jebo gerea. na sta je spao. ovo je C produkcija. da ne govorim sto su pozatvarali pola ulica i napravili totalni jebeni haos. iovako je haos, al sad je jos veci. sto brze odjebe odavde to bolje.
iami

Post by iami »

vježbali scenu danas kod holiday inn-a. skupilo se djece.

lafo snajperi pucaju, pogađa jednog pješaka ubija neku zenu.

Ima i blooper. Ulijeće siva zastava 128 sa trenutno važećim tablicama. Offir...
Lace

Post by Lace »

iami wrote:vježbali scenu danas kod holiday inn-a. skupilo se djece.

lafo snajperi pucaju, pogađa jednog pješaka ubija neku zenu.

Ima i blooper. Ulijeće siva zastava 128 sa trenutno važećim tablicama. Offir...
ma trebali su prvo na sa-x pa skupiti eksperte...pa onda poceti snimanje :D
Liv4

Post by Liv4 »

Forsaken ocigledno udise zrak LA i zna sta je A, B, a sta C produkcija. A uz to brani bosansku produkciju i ekonomiju koja ima previse C filmova koji se snimaju. Nama pare ne trebaju.
Hvala ti, Forsaken.:)

A to da u kadar uljece auto sa vazecim BH tablicama koje su poznate koliko i bosanske piramide ce sigurno uticati na gledanost filma. :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

jaoj
to s tablicama

pa valjda se dio radnje odvija u sadašnjem vremenu :D ne samo u prošlosti

i koja to C produkcija ide na drugi kontinent da snima u 2 različite države?
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

pa A ce-produkcija :D
muha_sa

#10 Re: Richi

Post by muha_sa »

rumenko wrote:Jaaaaj s'o se iznenadih...ja kod vjecne vatre kad Richard Gere....nisam ga vidio sigurno 10 godina...a raja smo bili pravo...jos od osnovne....pa dje si Richi odkud ti ...eto kaze malo naletio...nesta snima..kaze malo.... Hollywood...malo Sarajevo...te popismo fuka u parkusi...zvoni mu fontele kaze pozdravlja me Antonio Banderas ( to je nas jedan jaran..stari)...e bas sam se iznenadio...ono zivot nas je rasuo po svjetu ....izgubis neke ljude iz vida pa se iznenadis kad ih vidis......a dobar je Richi...
Što ga ne upita koji će mu klinac onoliko obezbjeđenje--neće mu niko ništa,niko mu ni autogram tražit neće--pa ovom čaršijom komotno hodaju i Hari i Merlin i Enis i još mLogo njih.
Post Reply