Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako saznaje BBC, voditelj najpopularnijeg automobilskog tv showa "Top Gear" Richard Hammond doživio je tešku saobraćajnu nesreću tokom snimanja emisije, a trenutno se nalazi u bolnici i njegovo stanje je nažalost kritično.
The Sun wrote:TOP Gear presenter Richard Hammond lies critically ill in hospital after crashing a jet-powered car while filming for the hit programme.
Hammond, who often drives high-performance cars as part of presenting the show, was taken to hospital following the 280mph smash at Elvington airfield near York.
jedna od onih situacija gdje nema popravnog, malo je onih koji se vise od jednom u zivotu nadju u situaciji da imaju incident pri brzini od 450 na sat..
gutavo, ali nadam se najboljem
"He was involved in a high-speed car crash while filming an apparent attempt to break Britain's land speed record in what was described as a "rocket powered dragster" that travelled at speeds close to 300 miles per hour (482.8 kilometres per hour)."
isto ko i onaj irvin neki dan.. ne znam.. zao mi je bijede koja umire od gladi, zao mi je nevinih civila koji poginu zbog kojekakvih teroristickih budala, zao mi je zrtava rata.. ali nesto ne mogu da zalim ljude koji svaki dan traze guzici cepa..
jebi ga.. mozda je okrutno, ali sam pao sam se ubio..