Rezultati nalaza

Sve o zdravlju...
Post Reply
lajk
Posts: 2693
Joined: 01/06/2011 13:40
Location: Ilijaš

Rezultati nalaza

Post by lajk » 22/06/2011 20:09

Pozdrav..danas sam radila nalaze zbog malaksalosti i vrtoglavice..sve je uredu osim MCV koji je 79,3 a normalno od 80-100,te MCH 26,6 a normalno 27,6-33,2,Zeljezo je 18,5 a normalno 6,6-30,4!Da li je neko imao iskustva?Sumnjam na anemiju,doktoru trebam tek u ponededeljak :) Savjeti ili ako je neko imao slican skucaj hvala :thumbup:


modesti
Posts: 649
Joined: 02/03/2004 00:00

Re: Rezultati nalaza

Post by modesti » 22/06/2011 20:59

Nisam doktor ali ako su ostali nalazi OK, ova odstupanja su mala, dakle mislim da je sve OK. Svakako u ponedjeljak doktoru.

User avatar
Duhovni Vođa
Posts: 758
Joined: 16/08/2008 08:35
Location: I shall release you all!

Re: Rezultati nalaza

Post by Duhovni Vođa » 22/06/2011 21:07

što nikad ginekološke nalaze ne postave na forum, pa da se ponudim da pogledam :D

lajk
Posts: 2693
Joined: 01/06/2011 13:40
Location: Ilijaš

Re: Rezultati nalaza

Post by lajk » 22/06/2011 21:35

hahaahhahaha
Duhovni Vođa wrote:što nikad ginekološke nalaze ne postave na forum, pa da se ponudim da pogledam :D

Post Reply