Rezultati izbora 2016
-
L u c i f e r
#1426 Re: Rezultati izbora 2016
dajte fejs od mrkulje
jebli vas izbori
jebli vas izbori
- Baltazar_khan
#1427 Re: Rezultati izbora 2016
splinter wrote:Dokle je dobacio Denis Challenger ?

-
detroit-mercy
#1428 Re: Rezultati izbora 2016
Foruma i kurca, nakav izborni materijal a jos ni fejsa ni twitera na forumuL u c i f e r wrote:dajte fejs od mrkulje
jebli vas izbori
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1429 Re: Rezultati izbora 2016
ocito je cuvaju za sebe i svoju desnicu 
- ultima_palabra
#1430 Re: Rezultati izbora 2016
Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
izborima
izborima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1431 Re: Rezultati izbora 2016
uhhh crnka je ...uhhhh šta bi počinijochannel10 wrote:I ovaj forum pao qrcu za usi. Proslo vise od 24 sata, a da se nije saznalo ko je ova crnkaTarzo wrote:
Kad nam je ovo Fahro porast'o?.
-
omar little
#1432 Re: Rezultati izbora 2016
ultima_palabra wrote:Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
izborima
edit:
al mislim da je tu do gospon doktora ne do njih.
Last edited by omar little on 03/10/2016 20:53, edited 1 time in total.
-
channel10
#1433 Re: Rezultati izbora 2016
Jednostavno ne pripada okruzenju na slici
. Kao da je ubacilo naknadno 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1434 Re: Rezultati izbora 2016
Nisam za njih, nego samo za jednog covjeka. Za nacelnika sam glasala Niksica. A za dr. Stevanovica sam razmisljala da,ako je imao damu suprotstaviti se Sebiji, imace i nekoj stranackoj odluci. SDP je bio i.ostao korumpirani mini stranacki zavod za zaposljavanje, stranka ublehasa i reketasa. provuce se poneko... A Kenedija im ne treba poturati. Imaju oni dovoljno «Kenedija» i mrtvaca u ormaru. A da sam nasla osobu za koju.mislim da je pisteba u okviru SDA ti bi napisao «Katarina je oduvijek bila SDA i to je jedini razlog napada na posteni i dobri SDP» dok bi dobio smajle i odobravanje iz Skandinavije gdje se pojma ne zna o lokalnim izborima u BIH.ultima_palabra wrote:Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
izborima
Last edited by KatarinaKosaca on 03/10/2016 21:10, edited 1 time in total.
-
emmir1
#1435 Re: Rezultati izbora 2016
Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
-
detroit-mercy
#1436 Re: Rezultati izbora 2016
Malo mi baca na demi moore iz mladjih danapici wrote:uhhh crnka je ...uhhhh šta bi počinijochannel10 wrote:I ovaj forum pao qrcu za usi. Proslo vise od 24 sata, a da se nije saznalo ko je ova crnkaTarzo wrote:
Kad nam je ovo Fahro porast'o?.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1437 Re: Rezultati izbora 2016
mašuti brate pod sankcijama sam s fejsom i twiterom, ufačen sam u nekim pregovorimadetroit-mercy wrote: Malo mi baca na demi moore iz mladjih dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, kako to da ti nemas fejs ili twiter vec izlistan. Nije zar da te jos drzi izborna euforija pa si zaboravio na prioritete.
- ze kalanga
#1438 Re: Rezultati izbora 2016
Što samo potvrđuje tezu da je i prošli put Ćamil izgubio, ali da je to uspješno cementirano lažnim glasovima i brisanjem tadašnjeg srpskog kandidata, preciznije kandidata koji nije bio nezavisni kandidat. Grujičić je ovaj put barem na terenu preduzeo sve da se srpski članovi ne prodaju za 500 maraka.emmir1 wrote:Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
Smejurija je ovo što radi OIK, a još veća što ne reaguje neka od institucija... Ali dvostruki aršini.
-
omar little
#1439 Re: Rezultati izbora 2016
ze kalanga wrote:Što samo potvrđuje tezu da je i prošli put Ćamil izgubio, ali da je to uspješno cementirano lažnim glasovima i brisanjem tadašnjeg srpskog kandidata, preciznije kandidata koji nije bio nezavisni kandidat. Grujičić je ovaj put barem na terenu preduzeo sve da se srpski članovi ne prodaju za 500 maraka.emmir1 wrote:Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
Smejurija je ovo što radi OIK, a još veća što ne reaguje neka od institucija... Ali dvostruki aršini.
-
emmir1
#1440 Re: Rezultati izbora 2016
ze kalanga wrote:Što samo potvrđuje tezu da je i prošli put Ćamil izgubio, ali da je to uspješno cementirano lažnim glasovima i brisanjem tadašnjeg srpskog kandidata, preciznije kandidata koji nije bio nezavisni kandidat. Grujičić je ovaj put barem na terenu preduzeo sve da se srpski članovi ne prodaju za 500 maraka.emmir1 wrote:Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
Rezultate je objavila opštinska komisija u kojoj su Srbi i Bošnjaci
A bilo je i nelogično da Grujičić dobije toliko glasova, ispade glasao svaki Srbin u Srebrenici.
-
Dr Baltazar
#1441 Re: Rezultati izbora 2016
-
oakville
#1442 Re: Rezultati izbora 2016
Nema drugog rješenja nego podnijeti apelaciju Ustavnom sudu BiH ili pravac Sud BiH. Oba će ta suda riješiti sve nedoumice i naravno po hitnom postupku otkloniti sve očigledne diskriminacije srpskog naroda.ze kalanga wrote:Što samo potvrđuje tezu da je i prošli put Ćamil izgubio, ali da je to uspješno cementirano lažnim glasovima i brisanjem tadašnjeg srpskog kandidata, preciznije kandidata koji nije bio nezavisni kandidat. Grujičić je ovaj put barem na terenu preduzeo sve da se srpski članovi ne prodaju za 500 maraka.emmir1 wrote:Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
- ze kalanga
#1443 Re: Rezultati izbora 2016
Znam ja ko čini komisiju, predsjednik je taj koji naređuje šta ide, a šta ne ide u etar. Ono što ode u etar mora biti RELEVANTNO!emmir1 wrote:
I bez da ulazim čiji je ćale jači, lakrdija... Bolje im je da sami daju otkaz na funkciju nego da se blamiraju pričama o lošem radu odbora.
-
emmir1
#1444 Re: Rezultati izbora 2016
ze kalanga wrote:Znam ja ko čini komisiju, predsjednik je taj koji naređuje šta ide, a šta ne ide u etar. Ono što ode u etar mora biti RELEVANTNO!emmir1 wrote:
I bez da ulazim čiji je ćale jači, lakrdija... Bolje im je da sami daju otkaz na funkciju nego da se blamiraju pričama o lošem radu odbora.
Ako ima nepravilnosti neka Srbi u odborima reaguju i prijave
- hrle1976
#1445 Re: Rezultati izbora 2016
mO k3 wrote:@donnie de ne budali ....odakle su tvoji sisli ??
Mislim koja generacija u sarajevu?? druga??
Ja imam bar 6 generacija u SA pa sta. Moj stari i stara su zadnja bili, ja nebi nastavio dinastiju u SA, da mi nudis kule i vile, brda i rijeke itd.
Jednostavno grad je za mene izgubio svoj karakter.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1446 Re: Rezultati izbora 2016
ako sti glasala za SDP, odoh pocijepati partijsku knjizicuKatarinaKosaca wrote:Nisam za njih, nego samo za jednog covjeka. Za nacelnika sam glasala Niksica. A za dr. Stevanovica sam razmisljala da,ako je imao damu suprotstaviti se Sebiji, imace i nekoj stranackoj odluci. SDP je bio i.ostao korumpirani mini stranacki zavod za zaposljavanje, stranka ublehasa i reketasa. provuce se poneko... A Kenedija im ne treba poturati. Imaju oni dovoljno «Kenedija» i mrtvaca u ormaru. A da sam nasla osobu za koju.mislim da je pisteba u okviru SDA ti bi napisao «Katarina je oduvijek bila SDA i to je jedini razlog napada na posteni i dobri SDP» dok bi dobio smajle i odobravanje iz Skandinavije gdje se pojma ne zna o lokalnim izborima u BIH.ultima_palabra wrote:Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
izborima
tuga je ovo stvarno, svaka stranka puna lopova, mafijasa, nesposobnjakovica.. i hajde ti sad proberi kome dati glas
-
Heller
#1447 Re: Rezultati izbora 2016
plain vanilla wrote:ako sti glasala za SDP, odoh pocijepati partijsku knjizicuKatarinaKosaca wrote:Nisam za njih, nego samo za jednog covjeka. Za nacelnika sam glasala Niksica. A za dr. Stevanovica sam razmisljala da,ako je imao damu suprotstaviti se Sebiji, imace i nekoj stranackoj odluci. SDP je bio i.ostao korumpirani mini stranacki zavod za zaposljavanje, stranka ublehasa i reketasa. provuce se poneko... A Kenedija im ne treba poturati. Imaju oni dovoljno «Kenedija» i mrtvaca u ormaru. A da sam nasla osobu za koju.mislim da je pisteba u okviru SDA ti bi napisao «Katarina je oduvijek bila SDA i to je jedini razlog napada na posteni i dobri SDP» dok bi dobio smajle i odobravanje iz Skandinavije gdje se pojma ne zna o lokalnim izborima u BIH.ultima_palabra wrote:Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
izborima![]()
tuga je ovo stvarno, svaka stranka puna lopova, mafijasa, nesposobnjakovica.. i hajde ti sad proberi kome dati glas
- biske
#1448 Re: Rezultati izbora 2016
Imao je otprilike isto glasova kao i prosli put, a razlika je sto je sad nasuprot njega bio jedan jak protivkandidat za razliku od tadasnja dva ili tri. Jednostavno, koncentracija glasova protiv.KatarinaKosaca wrote:Ima li.ko iz Breze?Kako Halil izgubi? Sta je lobi?
-
Horcrux
#1449 Re: Rezultati izbora 2016
Mozes ga ne voljeti, ali u Centru nije bilo progresivnijeg kandidata od Niksica. Doduse, dzaba to kad biraci nisu progresivni i kad su stranacki ljudi.
-
L u c i f e r
#1450 Re: Rezultati izbora 2016
apsolutna istinaplain vanilla wrote: tuga je ovo stvarno, svaka stranka puna lopova, mafijasa, nesposobnjakovica.. i hajde ti sad proberi kome dati glas
na to se svodi sva priča
doduše, dodao bih još:
govana, famElije, ljubavnica, zema, neandertalaca, kriminalaca, itd