Rezultati izbora 2016

Post Reply
L u c i f e r

#1426 Re: Rezultati izbora 2016

Post by L u c i f e r »

dajte fejs od mrkulje
jebli vas izbori
Baltazar_khan

#1427 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Baltazar_khan »

splinter wrote:Dokle je dobacio Denis Challenger ?
Image
detroit-mercy

#1428 Re: Rezultati izbora 2016

Post by detroit-mercy »

L u c i f e r wrote:dajte fejs od mrkulje
jebli vas izbori
Foruma i kurca, nakav izborni materijal a jos ni fejsa ni twitera na forumu :mrgreen: .
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1429 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Truba »

ocito je cuvaju za sebe i svoju desnicu :mrgreen:
ultima_palabra

#1430 Re: Rezultati izbora 2016

Post by ultima_palabra »

Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
izborima :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1431 Re: Rezultati izbora 2016

Post by pici »

channel10 wrote:
Tarzo wrote:Image

Kad nam je ovo Fahro porast'o?
I ovaj forum pao qrcu za usi. Proslo vise od 24 sata, a da se nije saznalo ko je ova crnka :D .
uhhh crnka je ...uhhhh šta bi počinijo :izet:
omar little

#1432 Re: Rezultati izbora 2016

Post by omar little »

ultima_palabra wrote:Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
:D :D :D

edit:

al mislim da je tu do gospon doktora ne do njih. :D
Last edited by omar little on 03/10/2016 20:53, edited 1 time in total.
channel10

#1433 Re: Rezultati izbora 2016

Post by channel10 »

Jednostavno ne pripada okruzenju na slici :-D . Kao da je ubacilo naknadno :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1434 Re: Rezultati izbora 2016

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Katarina 10 godina proziva prave i lazne sdpovce po forumu, pravi lomace za njih, krivi ih za ubistvo Kennedyja, boca lutku Lagumdzije iglama... i onda glasa za njih na opcinskim
Nisam za njih, nego samo za jednog covjeka. Za nacelnika sam glasala Niksica. A za dr. Stevanovica sam razmisljala da,ako je imao damu suprotstaviti se Sebiji, imace i nekoj stranackoj odluci. SDP je bio i.ostao korumpirani mini stranacki zavod za zaposljavanje, stranka ublehasa i reketasa. provuce se poneko... A Kenedija im ne treba poturati. Imaju oni dovoljno «Kenedija» i mrtvaca u ormaru. A da sam nasla osobu za koju.mislim da je pisteba u okviru SDA ti bi napisao «Katarina je oduvijek bila SDA i to je jedini razlog napada na posteni i dobri SDP» dok bi dobio smajle i odobravanje iz Skandinavije gdje se pojma ne zna o lokalnim izborima u BIH.
Last edited by KatarinaKosaca on 03/10/2016 21:10, edited 1 time in total.
emmir1

#1435 Re: Rezultati izbora 2016

Post by emmir1 »

Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
detroit-mercy

#1436 Re: Rezultati izbora 2016

Post by detroit-mercy »

pici wrote:
channel10 wrote:
Tarzo wrote:Image

Kad nam je ovo Fahro porast'o?
I ovaj forum pao qrcu za usi. Proslo vise od 24 sata, a da se nije saznalo ko je ova crnka :D .
uhhh crnka je ...uhhhh šta bi počinijo :izet:
Malo mi baca na demi moore iz mladjih dana :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :mrgreen: , kako to da ti nemas fejs ili twiter vec izlistan. Nije zar da te jos drzi izborna euforija pa si zaboravio na prioritete.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1437 Re: Rezultati izbora 2016

Post by pici »

detroit-mercy wrote: Malo mi baca na demi moore iz mladjih dana :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :mrgreen: , kako to da ti nemas fejs ili twiter vec izlistan. Nije zar da te jos drzi izborna euforija pa si zaboravio na prioritete.
mašuti brate pod sankcijama sam s fejsom i twiterom, ufačen sam u nekim pregovorima :mrgreen: ... herka drži lozinke :evil:
ze kalanga

#1438 Re: Rezultati izbora 2016

Post by ze kalanga »

emmir1 wrote:Avaz piše drastično promijenjeni rezultati izbora u Srebrenici
Što samo potvrđuje tezu da je i prošli put Ćamil izgubio, ali da je to uspješno cementirano lažnim glasovima i brisanjem tadašnjeg srpskog kandidata, preciznije kandidata koji nije bio nezavisni kandidat. Grujičić je ovaj put barem na terenu preduzeo sve da se srpski članovi ne prodaju za 500 maraka.

Smejurija je ovo što radi OIK, a još veća što ne reaguje neka od institucija... Ali dvostruki aršini.
omar little

#1439 Re: Rezultati izbora 2016

Post by omar little »

ze kalanga wrote:
Što samo potvrđuje tezu da je i prošli put Ćamil izgubio, ali da je to uspješno cementirano lažnim glasovima i brisanjem tadašnjeg srpskog kandidata, preciznije kandidata koji nije bio nezavisni kandidat. Grujičić je ovaj put barem na terenu preduzeo sve da se srpski članovi ne prodaju za 500 maraka.

Smejurija je ovo što radi OIK, a još veća što ne reaguje neka od institucija... Ali dvostruki aršini.
:lol:
emmir1

#1440 Re: Rezultati izbora 2016

Post by emmir1 »

ze kalanga wrote:

Rezultate je objavila opštinska komisija u kojoj su Srbi i Bošnjaci

A bilo je i nelogično da Grujičić dobije toliko glasova, ispade glasao svaki Srbin u Srebrenici.
Dr Baltazar

#1441 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Dr Baltazar »

ze kalanga wrote:

:lol: :lol:
oakville

#1442 Re: Rezultati izbora 2016

Post by oakville »

ze kalanga wrote:

Nema drugog rješenja nego podnijeti apelaciju Ustavnom sudu BiH ili pravac Sud BiH. Oba će ta suda riješiti sve nedoumice i naravno po hitnom postupku otkloniti sve očigledne diskriminacije srpskog naroda. :mrgreen:
ze kalanga

#1443 Re: Rezultati izbora 2016

Post by ze kalanga »

emmir1 wrote:

Znam ja ko čini komisiju, predsjednik je taj koji naređuje šta ide, a šta ne ide u etar. Ono što ode u etar mora biti RELEVANTNO!

I bez da ulazim čiji je ćale jači, lakrdija... Bolje im je da sami daju otkaz na funkciju nego da se blamiraju pričama o lošem radu odbora. ;)
emmir1

#1444 Re: Rezultati izbora 2016

Post by emmir1 »

ze kalanga wrote:
emmir1 wrote:

Znam ja ko čini komisiju, predsjednik je taj koji naređuje šta ide, a šta ne ide u etar. Ono što ode u etar mora biti RELEVANTNO!

I bez da ulazim čiji je ćale jači, lakrdija... Bolje im je da sami daju otkaz na funkciju nego da se blamiraju pričama o lošem radu odbora. ;)

Ako ima nepravilnosti neka Srbi u odborima reaguju i prijave
hrle1976

#1445 Re: Rezultati izbora 2016

Post by hrle1976 »

mO k3 wrote:@donnie de ne budali ....odakle su tvoji sisli ??
Mislim koja generacija u sarajevu?? druga??

Ja imam bar 6 generacija u SA pa sta. Moj stari i stara su zadnja bili, ja nebi nastavio dinastiju u SA, da mi nudis kule i vile, brda i rijeke itd.

Jednostavno grad je za mene izgubio svoj karakter.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1446 Re: Rezultati izbora 2016

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
Nisam za njih, nego samo za jednog covjeka. Za nacelnika sam glasala Niksica. A za dr. Stevanovica sam razmisljala da,ako je imao damu suprotstaviti se Sebiji, imace i nekoj stranackoj odluci. SDP je bio i.ostao korumpirani mini stranacki zavod za zaposljavanje, stranka ublehasa i reketasa. provuce se poneko... A Kenedija im ne treba poturati. Imaju oni dovoljno «Kenedija» i mrtvaca u ormaru. A da sam nasla osobu za koju.mislim da je pisteba u okviru SDA ti bi napisao «Katarina je oduvijek bila SDA i to je jedini razlog napada na posteni i dobri SDP» dok bi dobio smajle i odobravanje iz Skandinavije gdje se pojma ne zna o lokalnim izborima u BIH.
ako sti glasala za SDP, odoh pocijepati partijsku knjizicu :lol:

tuga je ovo stvarno, svaka stranka puna lopova, mafijasa, nesposobnjakovica.. i hajde ti sad proberi kome dati glas
Heller

#1447 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Heller »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:
ako sti glasala za SDP, odoh pocijepati partijsku knjizicu :lol:

tuga je ovo stvarno, svaka stranka puna lopova, mafijasa, nesposobnjakovica.. i hajde ti sad proberi kome dati glas
:run:
biske

#1448 Re: Rezultati izbora 2016

Post by biske »

KatarinaKosaca wrote:Ima li.ko iz Breze?Kako Halil izgubi? Sta je lobi?
Imao je otprilike isto glasova kao i prosli put, a razlika je sto je sad nasuprot njega bio jedan jak protivkandidat za razliku od tadasnja dva ili tri. Jednostavno, koncentracija glasova protiv.
Horcrux

#1449 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Horcrux »

Mozes ga ne voljeti, ali u Centru nije bilo progresivnijeg kandidata od Niksica. Doduse, dzaba to kad biraci nisu progresivni i kad su stranacki ljudi.
L u c i f e r

#1450 Re: Rezultati izbora 2016

Post by L u c i f e r »

plain vanilla wrote: tuga je ovo stvarno, svaka stranka puna lopova, mafijasa, nesposobnjakovica.. i hajde ti sad proberi kome dati glas
apsolutna istina
na to se svodi sva priča
doduše, dodao bih još:
govana, famElije, ljubavnica, zema, neandertalaca, kriminalaca, itd
Post Reply