Rezimski bilten-dnevnik BHT1
Moderator: anex
- stochar
#1 Rezimski bilten-dnevnik BHT1
do veceras sam smatrao dnevnik BHT najdosadnijim rezimskim dnevnikom u svemiru, od veceras sam u to siguran:
vijest o Spiricu, prilog sa sjednice Predsjednistva BiH na kojoj nije nista dogovoreno, vijest o otvaranju 7,6km autoputa...
... i sve to prije vijesti o pljachki 2,5 miliona maraka na aerodromu Sarajevo!!!
pa jebo te, sve sami protokol kojem nema mjesta ni na jednom modernom mediju (njemachki drzavni dnevnik traje 17min)! vijest o 7,6 auto puta koji je gradjen 11 mjeseci zaista jeste za rubriku 'vjerovali ili ne', ali staviti je ispred dogadjaja kakav je oruzana pljacka na aerodromu glavnog grada je suludo!
vijest o Spiricu, prilog sa sjednice Predsjednistva BiH na kojoj nije nista dogovoreno, vijest o otvaranju 7,6km autoputa...
... i sve to prije vijesti o pljachki 2,5 miliona maraka na aerodromu Sarajevo!!!
pa jebo te, sve sami protokol kojem nema mjesta ni na jednom modernom mediju (njemachki drzavni dnevnik traje 17min)! vijest o 7,6 auto puta koji je gradjen 11 mjeseci zaista jeste za rubriku 'vjerovali ili ne', ali staviti je ispred dogadjaja kakav je oruzana pljacka na aerodromu glavnog grada je suludo!
-
skojotovski
hebes ga, dugo ti je trebala potvrda 
- stochar
naravno, problem i jeste sto kod nas ljudi rijetko cekaju potvrdu prije nego nesto lupe...skojotovski wrote:hebes ga, dugo ti je trebala potvrda
helem, evo taman ide prilog o izgradnji 7 i pol kilometara puta i prica se o tome kao da imamo 1.000 kilometara...
a konj od ministra za ostecenja na prvom dijelu puta kaze: mi nismo imali iskustva kad se to radilo pa je to normalno, popravicemo mi to kad naucimo.
(i pri tome se smjeska)
fuj, gdje ja zhivim!!!
-
skojotovski
u tamnom vilajetu, jaruga moj... 
-
_BosanaC
#6 Re: Rezimski bilten-dnevnik BHT1
Pa valjda ide po kolicini pokradenog novca: Spiric ukrao najvise, Predsjednistvo samo na tariguz potrosi koliko mi ni zamisliti ne mozemo, na autoputu napravljeno bar pet benzinskih...stochar wrote:do veceras sam smatrao dnevnik BHT najdosadnijim rezimskim dnevnikom u svemiru, od veceras sam u to siguran:
A onda ovih dva i pol miliona dodje prava sitnica.
-
piskerernest
što je laž,jer su to moje kolege i otišli na kafu kad su razdužili pare i čekali da avion sa parama poletistochar wrote:FTV: drotovi otisli na kafu u vrijeme pljacke... ha! ha!
-
skojotovski
e, bas su ih dobro razduzili... 
-
piskerernest
pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila
-
_BosanaC
Ok jarane, ali nisu li ti policajci trebali cuvati tu prostoriju, a ne otici na kafu jer su pare smjestili u tu prostoriju?piskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila
Ja sklonim novcanik sa stola u kancelariji kad je cvaja u njemu, a kamo li 2.5 miliona ostaviti tek tako i otici piti kafu
- homo_sapiens
Ma ne. Zavisi od ugovora koji je banka zaključila, i skim. Možda je banka zahtijevala i ugovorila pratnju s kantonalnim MUP-ovima za obezbjeđenje pošiljke i njenu pratnju, ali samo do kapije aerodroma. Postoje posebna pravila na aerodromu, posebno u skladišnom dijelu. U tom prostoru, čini mi se obezbjeđenje sličnih pošiljki vrši aerodromsko obezbjeđenje, niko drugi. Mislim da u toj prostoriji policija nije imala pristup niti ingerencije._BosanaC wrote:Ok jarane, ali nisu li ti policajci trebali cuvati tu prostoriju, a ne otici na kafu jer su pare smjestili u tu prostoriju?piskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila![]()
Ja sklonim novcanik sa stola u kancelariji kad je cvaja u njemu, a kamo li 2.5 miliona ostaviti tek tako i otici piti kafu
-
piskerernest
pare su ukradene u prostoriji gdje policajci mup ze-do kantona više nemaju pristupa,oni tu ne smiju ući,takva su pravila,u čemu je problemkomi wrote:piskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila![]()
![]()
![]()
![]()
jel ti pročitaš što napišeš
-
piskerernest
ne trebaju čuvati jer tu odgovornost preuzima DGS,oni čekaju da avion uzleti da mogu krenuti nazad._BosanaC wrote:Ok jarane, ali nisu li ti policajci trebali cuvati tu prostoriju, a ne otici na kafu jer su pare smjestili u tu prostoriju?piskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila![]()
da napomenem da je funkcioner DGS fadil jaganjac pokušao odgovornost odmah prebaciti na policajce iz zenice iako njihova odgovornost prestaje ulaskom para u CARGO
Last edited by piskerernest on 06/12/2007 12:11, edited 1 time in total.
-
piskerernest
nemaju pristup,takva pravila,tu preuzima DGS.obuca wrote:pa ko ima pristup ako nema ovlasteno lice koje prati transportpiskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila![]()
cinjenica je da su otisli na kafu
oni čim predaju pare mogu komotno za zenicu,ali ostanu jer se zna desiti da avion ne uzleti radi magle,
-
piskerernest
upravo tako,nemaju pristup.homo_sapiens wrote:Ma ne. Zavisi od ugovora koji je banka zaključila, i skim. Možda je banka zahtijevala i ugovorila pratnju s kantonalnim MUP-ovima za obezbjeđenje pošiljke i njenu pratnju, ali samo do kapije aerodroma. Postoje posebna pravila na aerodromu, posebno u skladišnom dijelu. U tom prostoru, čini mi se obezbjeđenje sličnih pošiljki vrši aerodromsko obezbjeđenje, niko drugi. Mislim da u toj prostoriji policija nije imala pristup niti ingerencije._BosanaC wrote:Ok jarane, ali nisu li ti policajci trebali cuvati tu prostoriju, a ne otici na kafu jer su pare smjestili u tu prostoriju?piskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
sad je mnogo jasnije... dakle predali novce i otišli čekati da avion uzletipiskerernest wrote:pare su ukradene u prostoriji gdje policajci mup ze-do kantona više nemaju pristupa,oni tu ne smiju ući,takva su pravila,u čemu je problemkomi wrote:piskerernest wrote:pare ukradene u prostoriji gdje policajci koji su pratili pare nemaju pravo pristupa,takva pravila![]()
![]()
![]()
![]()
jel tako???
a drugi policajci su trebali paziti novce.. taj DGS valjda
oćel biti otkaza
-
piskerernest
e tako, a za otkaze ne znam.komi wrote:sad je mnogo jasnije... dakle predali novce i otišli čekati da avion uzletipiskerernest wrote:pare su ukradene u prostoriji gdje policajci mup ze-do kantona više nemaju pristupa,oni tu ne smiju ući,takva su pravila,u čemu je problemkomi wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
jel tako???
![]()
oćel biti otkaza
- Topla voda
ako koga nagaze...nagazice sitnu raju..ko je bio na kapiji ,ko je bio u skladistu,ko je bio na parkingu.piskerernest wrote:e tako, a za otkaze ne znam.komi wrote:sad je mnogo jasnije... dakle predali novce i otišli čekati da avion uzletipiskerernest wrote: pare su ukradene u prostoriji gdje policajci mup ze-do kantona više nemaju pristupa,oni tu ne smiju ući,takva su pravila,u čemu je problem
jel tako???
![]()
oćel biti otkaza
a foteljasi nece najebat sto su poslali jednog dgsovca u skladiste da cuva lovu.bitno je da dgs ima 500 ljudi,a od toga sefova 400 .
a sto nisu poslali vise ljudi?pa nema ljudi