Zajebala se?amrino wrote:Ma nemoj se ti meni sikirati_BosanaC wrote:Ja radim do 17h minimalno, dodjem kuci oko 17:30, upalim svjetlo u hodniku par minuta, par u WC-u, pogasim to, upalim u kuhinji, jedem, i izadjem napolje. Dodjem kuci izmedju 20-21h, izvalim se u krevet i sve pogasim osim TV-a. Kada pocnem zaspivati ugasim i TV. Ves masinu koristim jednom u deset dana, bojler svaki drugi dan bude upaljen po petnaest minuta, tek toliko da se mogu plahnuti. Kuham od praznika do praznika, tako da mi sporet sluzi za skupljanje prasine.
I dobijem 50KM racuna za struju! A mjesecima u nazad nikad racun nije presao 20KM
BTW stan je 50m2, i u tom periodu nisam uopste bio u kuci 15 dana, tako da jedino sto je radilo bio je frizider, kao i obicno prazan.- haman je ovo zadnje za dva mjeseca- ono sto si, pretpostavljam, vec platio za prosli- uracunali su opet u ovaj novi- i jos plus nekih 8 dana. Pisalo je nesto danas u novinama...
Ja se zajebala pa platila...dva puta isti racun (ako je tacno ovo sto pisu). Zato otidji u Elektroprivredu...pa provjeri.
p.s Jao, kad sam procitala kako zivis prosto mi nesto zao te tvoje kuce- vazda sama jadnica...usisas li je bar ponekad?
I ja se sinoc zapih
A usisam... Moram... Cuko se linja