Režije???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:
_BosanaC wrote:Ja radim do 17h minimalno, dodjem kuci oko 17:30, upalim svjetlo u hodniku par minuta, par u WC-u, pogasim to, upalim u kuhinji, jedem, i izadjem napolje. Dodjem kuci izmedju 20-21h, izvalim se u krevet i sve pogasim osim TV-a. Kada pocnem zaspivati ugasim i TV. Ves masinu koristim jednom u deset dana, bojler svaki drugi dan bude upaljen po petnaest minuta, tek toliko da se mogu plahnuti. Kuham od praznika do praznika, tako da mi sporet sluzi za skupljanje prasine.

I dobijem 50KM racuna za struju! A mjesecima u nazad nikad racun nije presao 20KM :?

BTW stan je 50m2, i u tom periodu nisam uopste bio u kuci 15 dana, tako da jedino sto je radilo bio je frizider, kao i obicno prazan.
Ma nemoj se ti meni sikirati :D - haman je ovo zadnje za dva mjeseca- ono sto si, pretpostavljam, vec platio za prosli- uracunali su opet u ovaj novi- i jos plus nekih 8 dana. Pisalo je nesto danas u novinama...
Ja se zajebala pa platila...dva puta isti racun (ako je tacno ovo sto pisu). Zato otidji u Elektroprivredu...pa provjeri.

p.s Jao, kad sam procitala kako zivis prosto mi nesto zao te tvoje kuce- vazda sama jadnica...usisas li je bar ponekad? :D
Zajebala se? :D

I ja se sinoc zapih :D :D

A usisam... Moram... Cuko se linja :D A prasinu ne brisem posto to on krznom uradi, samo ono sto ne moze on dohvatiti :-)
amrino

Post by amrino »

Jao, necu da opet zacatavam- tako da cu presutiti komentar na to tvoje aludiranje... :D sram te bilo!
Ja se nisam zapila al' sam se isplesala...
Bolje izaci na polje i trositi kalorije nego ostati kod kuce i trositi struju...
(evo pisem o struji- nije zacatavanje) :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:Jao, necu da opet zacatavam- tako da cu presutiti komentar na to tvoje aludiranje... :D sram te bilo!
I stid :D
Ja se nisam zapila al' sam se isplesala...
Ma nisam ba ni ja, jedva dvije velike tocene popio... A kad se sjetim nekad... :D
Bolje izaci na polje i trositi kalorije nego ostati kod kuce i trositi struju...
Sad cu poceti smatrati da volis prirodu, planinu, itd. :D
(evo pisem o struji- nije zacatavanje) :D
Samo je bitno da si protiv izgradnje HE :D 8-) (eto, udrobih svega :P)
Radiodjeva

Post by Radiodjeva »

e sad kad ovo procitam tek mi nista nije jasno... Vidjela sam ja da su ovi racuni visi, ali nisam skuzila da su nesto zaj..... pa da sam mozda dva puta platila :( Inace me hvata panika od racuna koji stoje pa placam sto prije mogu. Bas moram pogledati za koji period su ti racuni... E svasta :roll:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Bosanac - jel se to ti svaka dva dana plaknes? PA popusti ziv bio...nemoj paliti bojler svaki drugi dani to po 15 minuta HEJ!!! Nego jednom sedmicno i to nedjeljom kad je jeftina kao sav normalan svijet :D :D :D
bpsang

Post by bpsang »

sljedeci izbori su za 4 godine strpite se mozda dodje kakav novi hare , ako od ovog ne pocrkamo svi redom
bpsang

Post by bpsang »

mene interesuje gdje su ovi svi nezadovoljni kad treba pred skupstinom vikati LOPOVI LOPOVI LOPOVI
chinese_water

Post by chinese_water »

eno ljudi harisd kako mu je vec nick otvorio novu temu ... Biogas :D :D :D ... kupite 100 kokoski i boli vas briga :D :D
amrino

Post by amrino »

mostarac

Post by mostarac »

100_KA wrote:sljedeci izbori su za 4 godine strpite se mozda dodje kakav novi hare , ako od ovog ne pocrkamo svi redom
al ovaj je rjesen da bas od njega pocrkamo onako kolektivno, ali bez velike guzve, da ne bi bilo nereda pri utovaru :D
Isaac

Post by Isaac »

........
Last edited by Isaac on 24/11/2008 12:43, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Isaac wrote:Imam racune od 31.12. i 08.01. za struju i plin. Sad je 28. i jos ih nisam platio. Koliko jos mogu cekati prije fajrunta? Nakon koliko vremena iskljucuju?
Meni jos nisu, kad iskljuce javicu :)
Corer
Location: Ispod Trebevica pa preko velikog parka kod II Gimnazije, samo ravno prema Ciglanama...

Post by Corer »

Pazzi sad...

Zovem ja elektrodistribuciju info centar... da provjere zbog cega imam tako cudan nesrazmjer racuna...

Racun za pola novembra i cijeli decembar 70 KM, a za pola januara 40 KM... elem ja "hajco" za 15 dana taman toliko koliko sam u decembru potrosio...

I znas sta mi veli... "Ne radi mi sistem, nazovi za 1 sat" :-) ... a zovem je u 15:30... konta taman da se ispali s posla a ti Mujo zovi materi kasnije :o ... Molim vas vase ime..."Ja sam referent"... pa nisam te pitao sta radite :-x ... dajte mi ime da ne pricam istu pricu novom referentu.... ma jooooooookkkkkk...... "samo ti nazovi za sat"...

M :x @t :x :x h3# :x
Post Reply