Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako je dospio u saht pojma nemam. Chipi ga je nanjusio. Kasnije sam ga izvadio i odveo na vet. fak. jer je imao ranu na analnom otvoru. Operisan je, uzet je uzorak i cekamo rezultate. Uglavnom je poslije operacije OK. Sada je u drustvu sa mrsom iz svrakinog na vet. fakultetu.
Dile wrote:je li ovo ima deka ispod njega? kao da ga je neko ostavio u saht
dusa, valjda ce biti dobro sve to
ne, nego odbacena podna prostirka iz auta.
Rexi je dobro podnio operaciju. dobro jede i obavlja nuzdu.
Sta sa njim poslije vet fakulteta? Nemamo ga gdje cuvati. Ako iko moze pomoci, pa makar sa privremenim smjestajem, neka mi javi.
Rexi je bolje i ostat ce na veterini dok se potpuno ne oporavi. Laje da ga je milina cut. Ko treba psa cuvara haustora neka nam se javi.
danasnji racun za njegovo lijecenje je 152.10 KM
mIRCerka wrote:Cika Velja, moze li se ikako dogovoriti kakav popust na veterini, nek studentima bude praksa, nek uce i nek pomazu...
Sporadicno imamo neke popuste. Ovo o cemu ti govoris ide, mic po mic i bilo je predlagano jos dok je Hamamdzic bio gradonacelnik, ali se Centar nije tada realizirao.
Opcenito, stanje na veterini je poboljsano.
mIRCerka wrote:Cika Velja, moze li se ikako dogovoriti kakav popust na veterini, nek studentima bude praksa, nek uce i nek pomazu...
Sporadicno imamo neke popuste. Ovo o cemu ti govoris ide, mic po mic i bilo je predlagano jos dok je Hamamdzic bio gradonacelnik, ali se Centar nije tada realizirao.
Opcenito, stanje na veterini je poboljsano.
To znam i to mi je strasno drago cuti, i hvala im sto obave zahvat pa onda tek ispostave racun... al me srce boli sto se uvijek mora prositi da bi se spasio jedan cetveronozac... i onda se jave ove dijasporci pa me maltretiraju sa slanjem para (to ja ono kazem Hvala od srca fakat!)...
Ljudi Rex treba najkasnije sutra da ide s veterine...iko da ga privremeno prihvati?
cula sam se sinoc s Veljom...stvarno nam treba neko hitno ko bi ga uzeo ako nista super ce biti i i privremeno!
p.s. ozdravio je skroz, sve zaraslo, sve super
eglantina wrote:Ljudi Rex treba najkasnije sutra da ide s veterine...iko da ga privremeno prihvati?
cula sam se sinoc s Veljom...stvarno nam treba neko hitno ko bi ga uzeo ako nista super ce biti i i privremeno!
p.s. ozdravio je skroz, sve zaraslo, sve super
Nazalost, nalazi su pokazali da Rexi ima cancer, ali je na takvom mjestu da moze bez nekih problema zivjeti jos dvije godine.
Potrudimo se da ih prozivi pravim psecim zivotom.
Ukoliko je neko spreman da usvoji ovakvog psa neka se javi SOSu.
Rexi se oporavio. Slatkis pravi i odomacio se kao da je vet.fak. njegov.
Dobili smo hirurski izvestaj na nasem i engleskom jeziku i patohistoloski nalaz i na tome (kao i na ukupnom angazmanu oko brige za Rexijevo zdravlje) isazujemo zahvalnost svima onima koji su u tome ucestvovali.
Uglavnom, spreman je za udomljavanje. Sada nam treba osoba koja ce razumjeti njegovo zdravstveno stanje i omoguciti mu normalan pseci zivot.
Zivotinje ovakve sudbine trebaju nasu izuzetnu paznju i prednost u odnosu na one koje imaju srecu da su apsolutno zdravi. http://picasaweb.google.com/SOS.Sarajev ... vembar2008#
Velja wrote:Rexi se oporavio. Slatkis pravi i odomacio se kao da je vet.fak. njegov.
Dobili smo hirurski izvestaj na nasem i engleskom jeziku i patohistoloski nalaz i na tome (kao i na ukupnom angazmanu oko brige za Rexijevo zdravlje) isazujemo zahvalnost svima onima koji su u tome ucestvovali.
Uglavnom, spreman je za udomljavanje. Sada nam treba osoba koja ce razumjeti njegovo zdravstveno stanje i omoguciti mu normalan pseci zivot.
Zivotinje ovakve sudbine trebaju nasu izuzetnu paznju i prednost u odnosu na one koje imaju srecu da su apsolutno zdravi. http://picasaweb.google.com/SOS.Sarajev ... vembar2008#
Rexi ostaje i dalje na veterini gdje cemo placati smjestaj, jer se niko ne javlja da ga prihvati.
Rexi moze boraviti na vet. fak. do petka. nastupaju bajramski praznici i rezim rada se za to vrijeme mijenja.
molim sve one koji nam mogu pomoci oko njegove privremene skrbi da se jave SOSu.
pokusavamo naci nacin da ga udomimo u inostranstvu.
Rexi je jos na veterinarskom fakultetu. Imamo razumijevanja, ali ne moze tamo ostati.
Ako neko sa ovog foruma ima neku ideju oko njegovog smjestaja neka mi javi.
Velja wrote:Rexi je jos na veterinarskom fakultetu. Imamo razumijevanja, ali ne moze tamo ostati.
Ako neko sa ovog foruma ima neku ideju oko njegovog smjestaja neka mi javi.
Rexi je 27. januara napustio vet.fak. Za njegov boravak, iako smo dobili popust (na cemu im iskreno hvala) duzni smo jos 200KM.
Sada o njemu (uz jos 4 psa) u jednoj nedovrsenoj vikendici koju mu je dao P.O. da bi mogao negdje prezimiti brine, EKO.
upoznavanje sa novom rajom
Nazalost, moram vas obavijestiti da se Rexi tokom setnje odvojio od drugih pasa i negdje odlutao. Svi ljudi u okruzenju gdje je boravio su obavijesteni, ali ga jos niko nije vidio.
Velja wrote:Nazalost, moram vas obavijestiti da se Rexi tokom setnje odvojio od drugih pasa i negdje odlutao. Svi ljudi u okruzenju gdje je boravio su obavijesteni, ali ga jos niko nije vidio.
tužno,neće valjda sva briga o njemu sada pasti u vodu
Velja wrote:Nazalost, moram vas obavijestiti da se Rexi tokom setnje odvojio od drugih pasa i negdje odlutao. Svi ljudi u okruzenju gdje je boravio su obavijesteni, ali ga jos niko nije vidio.
tužno,neće valjda sva briga o njemu sada pasti u vodu
Uzas Mozemo li se organizovati da odemo skupa da ga trazimo????
Ima li IKO da bi isao da trazimo Rexa u subotu? TREBA NAS STO VISE, JER TO NIJE MALO PODRUCJE!
Svi samo pisu da su spremni pomoci, pa evo prilike da skupa pomognemo??? Ako neko zeli ici sa nama neka se javi na pp!
csejla wrote:Ima li IKO da bi isao da trazimo Rexa u subotu? TREBA NAS STO VISE, JER TO NIJE MALO PODRUCJE!
Svi samo pisu da su spremni pomoci, pa evo prilike da skupa pomognemo??? Ako neko zeli ici sa nama neka se javi na pp!