revolucija

Post Reply
ckode77

#1 revolucija

Post by ckode77 »

pa ova tema je samo za hrabra i odvazne i naravno one koji misle da trebaju nesto uciniti konkretno u ovoj zemlji a za bolji zivot mladih, da svi se pitamo sto to uciniti i kako napraviti pravu stvar, pa jednostavno sa revolucijom i nikako drugacije ali revolucijom koja ce biti radikalna i puna konkretnih stavova i dijela. dobro ovo nece privuci ogromne mase jer ovdje na netu su uglavnom tatini sinovi koji imaju sve i njima se najteze bilo roditi ,tako da neocekujem veliku podrsku ovom pokretu koji je u fazi osnivanja i koji ce zbog svojih radiklanih nastupa i akcija dijelovati u sijeni sve dok nebude ojacan i omasovljen da nemoze biti ugusen, zato ovom prilikom samo zelimo da vidimo vase reakcije na osnivanje ovakvog pokreta i jel da vidimo koliko to mladi u bih imaju hrabrosti , pa izvolite omladinci
Atomic Punk

#2 Re: revolucija

Post by Atomic Punk »

ckode77 wrote:pa ova tema je samo za hrabra i odvazne i naravno one koji misle da trebaju nesto uciniti konkretno u ovoj zemlji a za bolji zivot mladih, da svi se pitamo sto to uciniti i kako napraviti pravu stvar, pa jednostavno sa revolucijom i nikako drugacije ali revolucijom koja ce biti radikalna i puna konkretnih stavova i dijela. dobro ovo nece privuci ogromne mase jer ovdje na netu su uglavnom tatini sinovi koji imaju sve i njima se najteze bilo roditi ,tako da neocekujem veliku podrsku ovom pokretu koji je u fazi osnivanja i koji ce zbog svojih radiklanih nastupa i akcija dijelovati u sijeni sve dok nebude ojacan i omasovljen da nemoze biti ugusen, zato ovom prilikom samo zelimo da vidimo vase reakcije na osnivanje ovakvog pokreta i jel da vidimo koliko to mladi u bih imaju hrabrosti , pa izvolite omladinci
Ne, hvala.
Aristokrata

Post by Aristokrata »

Pisi mene!!

koga treba rusit samo reci,..
pa ja sam od malih nogu revolucionar, i svakoj sam vlasti opozicija! :)
elviss83

Post by elviss83 »

bez mene i slicnih meni jer bi ta revolucija samnom i meni slicnim prerasla u rat :D
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

cetnici ne kvalifikuju :D
Aristokrata

Post by Aristokrata »

Sarajevska Princeza wrote:cetnici ne kvalifikuju :D

jel to ti mene progonis mala ?, uzalud bona , "infarkt frajera" je tesko osvojit! :) :)
foton

#7 Re: revolucija

Post by foton »

ckode77 wrote:pa ova tema je samo za hrabra i odvazne i naravno one koji misle da trebaju nesto uciniti konkretno u ovoj zemlji a za bolji zivot mladih, da svi se pitamo sto to uciniti i kako napraviti pravu stvar, pa jednostavno sa revolucijom i nikako drugacije ali revolucijom koja ce biti radikalna i puna konkretnih stavova i dijela. dobro ovo nece privuci ogromne mase jer ovdje na netu su uglavnom tatini sinovi koji imaju sve i njima se najteze bilo roditi ,tako da neocekujem veliku podrsku ovom pokretu koji je u fazi osnivanja i koji ce zbog svojih radiklanih nastupa i akcija dijelovati u sijeni sve dok nebude ojacan i omasovljen da nemoze biti ugusen, zato ovom prilikom samo zelimo da vidimo vase reakcije na osnivanje ovakvog pokreta i jel da vidimo koliko to mladi u bih imaju hrabrosti , pa izvolite omladinci
jesi li ti nepismen ili ovo nije na bosanskom?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Ja sam za izbore i sve ostalo što je legalno&bez krvi.
Last edited by PipiDugaDevetka on 28/12/2004 05:53, edited 1 time in total.
Engram::X

Post by Engram::X »

Aristokrata wrote: koga treba rusit samo reci,..
vec videno dobri moj, vec videno... :oops:
Aristokrata

Post by Aristokrata »

Engram::X wrote:
Aristokrata wrote: koga treba rusit samo reci,..
vec videno dobri moj, vec videno... :oops:

eto covjek se sa vama nesmije ni nasalit...
ckode77

#11 revolucija

Post by ckode77 »

pa kao sto smo i mogli predpostaviti 99% mladih su ustvari samo jedne uplasene curice koje nemaju srca ni da se nakaslju na javnom mijestu a kamoli da upute neke ruzne rijeci onima koji su na vrhu.u svakom slucaju bilo je lijepo znati da su bosanci hrabri decki
Post Reply