revolucija
-
ckode77
#1 revolucija
pa ova tema je samo za hrabra i odvazne i naravno one koji misle da trebaju nesto uciniti konkretno u ovoj zemlji a za bolji zivot mladih, da svi se pitamo sto to uciniti i kako napraviti pravu stvar, pa jednostavno sa revolucijom i nikako drugacije ali revolucijom koja ce biti radikalna i puna konkretnih stavova i dijela. dobro ovo nece privuci ogromne mase jer ovdje na netu su uglavnom tatini sinovi koji imaju sve i njima se najteze bilo roditi ,tako da neocekujem veliku podrsku ovom pokretu koji je u fazi osnivanja i koji ce zbog svojih radiklanih nastupa i akcija dijelovati u sijeni sve dok nebude ojacan i omasovljen da nemoze biti ugusen, zato ovom prilikom samo zelimo da vidimo vase reakcije na osnivanje ovakvog pokreta i jel da vidimo koliko to mladi u bih imaju hrabrosti , pa izvolite omladinci
-
Atomic Punk
#2 Re: revolucija
Ne, hvala.ckode77 wrote:pa ova tema je samo za hrabra i odvazne i naravno one koji misle da trebaju nesto uciniti konkretno u ovoj zemlji a za bolji zivot mladih, da svi se pitamo sto to uciniti i kako napraviti pravu stvar, pa jednostavno sa revolucijom i nikako drugacije ali revolucijom koja ce biti radikalna i puna konkretnih stavova i dijela. dobro ovo nece privuci ogromne mase jer ovdje na netu su uglavnom tatini sinovi koji imaju sve i njima se najteze bilo roditi ,tako da neocekujem veliku podrsku ovom pokretu koji je u fazi osnivanja i koji ce zbog svojih radiklanih nastupa i akcija dijelovati u sijeni sve dok nebude ojacan i omasovljen da nemoze biti ugusen, zato ovom prilikom samo zelimo da vidimo vase reakcije na osnivanje ovakvog pokreta i jel da vidimo koliko to mladi u bih imaju hrabrosti , pa izvolite omladinci
-
Aristokrata
Pisi mene!!
koga treba rusit samo reci,..
pa ja sam od malih nogu revolucionar, i svakoj sam vlasti opozicija!
koga treba rusit samo reci,..
pa ja sam od malih nogu revolucionar, i svakoj sam vlasti opozicija!
-
Sarajevska Princeza
cetnici ne kvalifikuju 
-
Aristokrata
Sarajevska Princeza wrote:cetnici ne kvalifikuju
jel to ti mene progonis mala ?, uzalud bona , "infarkt frajera" je tesko osvojit!
-
foton
#7 Re: revolucija
jesi li ti nepismen ili ovo nije na bosanskom?ckode77 wrote:pa ova tema je samo za hrabra i odvazne i naravno one koji misle da trebaju nesto uciniti konkretno u ovoj zemlji a za bolji zivot mladih, da svi se pitamo sto to uciniti i kako napraviti pravu stvar, pa jednostavno sa revolucijom i nikako drugacije ali revolucijom koja ce biti radikalna i puna konkretnih stavova i dijela. dobro ovo nece privuci ogromne mase jer ovdje na netu su uglavnom tatini sinovi koji imaju sve i njima se najteze bilo roditi ,tako da neocekujem veliku podrsku ovom pokretu koji je u fazi osnivanja i koji ce zbog svojih radiklanih nastupa i akcija dijelovati u sijeni sve dok nebude ojacan i omasovljen da nemoze biti ugusen, zato ovom prilikom samo zelimo da vidimo vase reakcije na osnivanje ovakvog pokreta i jel da vidimo koliko to mladi u bih imaju hrabrosti , pa izvolite omladinci
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ja sam za izbore i sve ostalo što je legalno&bez krvi.
Last edited by PipiDugaDevetka on 28/12/2004 05:53, edited 1 time in total.
-
Aristokrata
vec videno dobri moj, vec videno...Engram::X wrote:Aristokrata wrote: koga treba rusit samo reci,..
eto covjek se sa vama nesmije ni nasalit...
-
ckode77
#11 revolucija
pa kao sto smo i mogli predpostaviti 99% mladih su ustvari samo jedne uplasene curice koje nemaju srca ni da se nakaslju na javnom mijestu a kamoli da upute neke ruzne rijeci onima koji su na vrhu.u svakom slucaju bilo je lijepo znati da su bosanci hrabri decki