Revolucija ! (?)

funaki

Post by funaki »

iva24 wrote:
BIHBOSNJAK wrote:Vidis,taj decko je samo primjer naivnosti ovog naroda,koji nezna na pravi nacin i na pravu adresu izraziti svoje nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalazi.
Šetaš ti po Mecatoru, onako "rahat", poslije posla, da kupis salamu i mlijeko, i uleti "dečko" sa puškom i opali po tebi i još 4 ljudi oko tebe! Tebe sutra nema, ne znas sta se desilo, i zasto se desilo, a dečko?

Ma hajde, pusti ga, nije jadan znao drugacije da izrazi svoje emocije vezane za bla bla bla.... Opravdano!!!

Halo??? Jesi svjestan ti svojih izjava??
Ne znas o cemu pricas, OK?
iva24

Post by iva24 »

BIHBOSNJAK wrote:
iva24 wrote:
BIHBOSNJAK wrote:Vidis,taj decko je samo primjer naivnosti ovog naroda,koji nezna na pravi nacin i na pravu adresu izraziti svoje nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalazi.
Šetaš ti po Mecatoru, onako "rahat", poslije posla, da kupis salamu i mlijeko, i uleti "dečko" sa puškom i opali po tebi i još 4 ljudi oko tebe! Tebe sutra nema, ne znas sta se desilo, i zasto se desilo, a dečko?

Ma hajde, pusti ga, nije jadan znao drugacije da izrazi svoje emocije vezane za bla bla bla.... Opravdano!!!

Halo??? Jesi svjestan ti svojih izjava??

Hallo ba,jesi ti svjesna da ja ne opravdavam tog momka,naprotiv,ali kao sto vidis pravde nema,nas narod trazi krivicu kod sebe,umjesto da je trazi kod onih koji su pocinili zlocine.Nelogika kao u slucaju ovog momka koji je posluzio kao primjer pogreske.

Srećo, jadna djeca se igraju klikera, idu u skolu i druze se, ne ubijaju ljude okolo, samo zato sto su isfrustrirani od rata!!! Znas li ti koliko ima omladine, i djece koja imaju traume iz ovog rata, zamisli da svi oni uzmu puske u ruke i krenu u akciju "izbacivanja svojih frustracija" jer zaboga, ne znaju drugacije!!!??? On je ubica, a za to ne postoji niti jedno opravdanje i treba da odgovara on i samo on za to!!!! Ko je on da oduzima tuđe živote?? Mislim da se o tome uopce i netreba raspravljati, ali eto...
Pravi Bosanceros

Post by Pravi Bosanceros »

Funaki: Nisi pratio. Jos jedna karakteristika naseg naroda: brzi jezik od pameti :D :D :D
BIHBOSNJAK

Post by BIHBOSNJAK »

Ne bas naprotiv on je pratio,i shvatio o cemu je rijec.
funaki

Post by funaki »

mIRCerka wrote:
funaki wrote:
Pravi Bosanceros wrote:BihBosnjak: Ti si dovoljno rekao svojim postom koji sam citirao, prema tome dok se javno ne ispravis za mene si totalno irelevantan sagovornik.

ps. Zivio neradni dan!
E moj bosanceros..... zao mi te!!!

Sakupi raju pa uz cecu malo to propratite!!!
nisi ti skontao da bosanceros zeza bihbosnjaka za ovaj neradni dan....ne radi se o prvom vec o drugom martu...joj funaki koliko puta sam ti rekla da ne ides na kafu u po diskusije, sad ti moram prepricavat...
Sorry!
Iskreno, nikakav sam, sj.... me sve ovo...
funaki

Post by funaki »

Pravi Bosanceros wrote:Funaki: Nisi pratio. Jos jedna karakteristika naseg naroda: brzi jezik od pameti :D :D :D
uh.....
Jonx

Post by Jonx »

BIHBOSNJAK wrote:Ne bas naprotiv on je pratio,i shvatio o cemu je rijec.
Sta je shvatio???
BIHBOSNJAK

Post by BIHBOSNJAK »

Gade mi se ovi zlocinci nikad ne miruju,ima ih posvuda da ne povjerujes,samo u ratu se znalo tko gdje stoji(i sjedi)a danas se vise nista ne zna,skrivaju se iza svakakvih paravana,a najcesce onog paravana casti ili zelje za bolje sutra.
BHG

Post by BHG »

Jonx wrote:
Sta je shvatio???
volim ove dubokoumne, simbolicne...samo on zna sta je tim htjeo da kaze :D
funaki

Post by funaki »

Jonx wrote:
Sta je shvatio???
Nemojte ljudi, molim vas..............

Ne znam kako se zove, ali ovo nesto u grlu je gadno u PM!!!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

funaki wrote:
mIRCerka wrote:
funaki wrote: E moj bosanceros..... zao mi te!!!

Sakupi raju pa uz cecu malo to propratite!!!
nisi ti skontao da bosanceros zeza bihbosnjaka za ovaj neradni dan....ne radi se o prvom vec o drugom martu...joj funaki koliko puta sam ti rekla da ne ides na kafu u po diskusije, sad ti moram prepricavat...
Sorry!
kupi tebi miwci jedan vejiki bojem i sokic od jabuke :D

Ma ja sam grogi od juce... :(
Jonx

Post by Jonx »

Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...
funaki

Post by funaki »

mIRCerka wrote:
funaki wrote:
mIRCerka wrote: nisi ti skontao da bosanceros zeza bihbosnjaka za ovaj neradni dan....ne radi se o prvom vec o drugom martu...joj funaki koliko puta sam ti rekla da ne ides na kafu u po diskusije, sad ti moram prepricavat...
Sorry!
kupi tebi miwci jedan vejiki bojem i sokic od jabuke :D

Ma ja sam grogi od juce... :(
Mirci, dusa si...
BIHBOSNJAK

Post by BIHBOSNJAK »

Jonx wrote:Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...

Zelio sa da kazem da ovaj narod od poklapanja po glavi i sutnja nece imati nista,da treba da se bore za svoja prava tako sto ce razmisliti prije nego sto glasaju,da im ne bude mrsko izaci na proteste,da im ne bude tesko obrazovati se.Sad me verbalno ili kako god hoces udari,ako grijesim.
iva24

Post by iva24 »

BIHBOSNJAK wrote:
Jonx wrote:Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...

Zelio sa da kazem da ovaj narod od poklapanja po glavi i sutnja nece imati nista,da treba da se bore za svoja prava tako sto ce razmisliti prije nego sto glasaju,da im ne bude mrsko izaci na proteste,da im ne bude tesko obrazovati se.Sad me verbalno ili kako god hoces udari,ako grijesim.
....Ako ne pozuris, zakasniti ces!!! :shock:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

iva24 wrote:
BIHBOSNJAK wrote:

....Ako ne pozuris, zakasniti ces!!! :shock:
nec on ni otici... navikli smo mi na to vec...
Jonx

Post by Jonx »

BIHBOSNJAK wrote:

Ne, ja cu ti se izvinuti.... Pogresno sam te shvatio... Do mene je, IZVINI...
BIHBOSNJAK

Post by BIHBOSNJAK »

Meni je u blizini samo necu da otkrivam polozaj :thumbup:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

BIHBOSNJAK wrote:Meni je u blizini samo necu da otkrivam polozaj :thumbup:
nije ti blizu, treba ti ravno 20 minuta pjeske, stoga moras ili trcati ili neces imati mjesta u prvom redu, a kao veliki zagovornik ti zasluzujes nista manje do prvi red...
iva24

Post by iva24 »

;) blago tebi, onda mozes i sa prozora da aplaudiras Tihiću, Silajdžiću... ;)
BIHBOSNJAK

Post by BIHBOSNJAK »

mIRCerka wrote:
nije ti blizu, treba ti ravno 20 minuta pjeske, stoga moras ili trcati ili neces imati mjesta u prvom redu, a kao veliki zagovornik ti zasluzujes nista manje do prvi red...
ako se budem mogao ugurati od tebe
mIRCerka

Post by mIRCerka »

BIHBOSNJAK wrote:
mIRCerka wrote:
ako se budem mogao ugurati od tebe
Nauci citati.
Ja ici necu.
Pravi Bosanceros

Post by Pravi Bosanceros »

Ma nece ni on :lol: :lol:
To su ti minder-on-line patrioti :lol: :lol:
Jonx

Post by Jonx »

Ova sramna presuda sirom mi je otvorila oci kao i DANASNJI skup protesta protiv presude.

Na momenat pomislih da se nalazim na nekom vaseru u Istanbulu. Rekoh sam sebi, danas nisi dobar, podji kuci...

Uzasno sam tuzan!
Santos

Post by Santos »

Zasto vo Tv BiH ne prenosi.Nije vazno ili sta.
Post Reply