Revolucija nikada ne dolazi odozdo vec odozgo. Manjina povede revoluciju kako bi preuzeli vlast i u tome trazi podrsku i pomoc naroda tj pomoc odozdo. U tom procesu kroz propagandu ubijede narod da je revolucija od naroda i za narod.
Ukoliko uspije onda je revolucija, ako propadne onda je izdaja/terorizam/pobuna i slicno.
Ukoliko revolucionari imaju dobre namjere onda se opste stanje naroda popravlja i drustvo napreduje i obratno.
Prije svake revolucije se godinama i decenijama odigravaju stvari i dogadjaji koji na kraju omoguce revoluciju.
U nasem slucaju bi ova koronakriza i sve posljedice koje izazove u narednom periodu mogle biti pocetak pocetka dogadjaja na pocetku pocetaka stvari koji ce na kraju izroditi revoluciju.
Nacekacemo se jos na revoluciju. Ljudi koji ce je povesti i sprovesti su u pelenama danas ili ce tek biti rodjeni za koju godinu.
Zivjeli.
Revolucija
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- tandmand
#27 Re: Revolucija
Kakva bolan revolucija ...
Prestanimo svi plaćat račune, nema boljeg pritiska da dovedu stvari u red, ali baš ono čvrst dogovor i kontrola da niko ne plaća;
pa ćete vidjeti kako se u vlasti međusobno obračunavaju, traže dlaku u jajetu, hapse i osuđuju na zatvorske kazne.
A mi kokice u ruke ...
Prestanimo svi plaćat račune, nema boljeg pritiska da dovedu stvari u red, ali baš ono čvrst dogovor i kontrola da niko ne plaća;
pa ćete vidjeti kako se u vlasti međusobno obračunavaju, traže dlaku u jajetu, hapse i osuđuju na zatvorske kazne.
A mi kokice u ruke ...