REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
vivaldi

#851 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by vivaldi »

channel10 wrote:Samopromocija ili se sve to uklapa u pricu o sabotiranju tuzbe iz 93.
:thumbup:

u sljedecem intervju ce eksluzivno otkriti kako je tuzba srusena na forumu klixa :skoljka:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#852 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

hAZNADAR wrote:
hrasno38 wrote:Ali kad covjek bolje razmisli sa kakvim ljudima zivi i tko se sve danas zove Bosnjakom i Bosancem onda skonta da ne treba nista objasnjavati jer to je u stvari idealan nacin da Bakir zakuca posljednji ekser u svoju politcku karijeru. U pravu ste vi samo obavezno podici tuzbu i samo neka nas zastupa Sakib Softic i ne treba vise niko!!!! Samo ima jedna sitnica a to je da ne moze u ime BiH.
Ovaj strucnjak sto spomin je 1993 godinu kada se vjerovatno nije ni rodio nema pojma da tada nije bilo entiteta i da je postojala pravno priznata Republika Bosna i Hercegovina koja je mogla poduzimati sve legalne pravne radnje protiv bilo koga iza toga imena. Ali isto specijalc izgleda je preskocio jedan dio skole u kojem je ta Republika prestala da postoji, da Alija nije vise jedini predsjednik i da danas za sve sto i za sebe ima BiH moraju potpisati tri clana predsjenistva ili najmanje dva ali postoji onaj jebeni veto. Ali komko ce to znati nas bajni dijasporci koji su se isparili 92 i biflali njemacke zakone da bi dobili boravke te preko interneta prosipali svoje herojstvo kao sto to rade i danas.
Bujrum Musa sto bi rekli u nasoj ljepoj zemlji......Sake i Bake na vas je red!!!!
Zato imas povlasten status. Mozes nekaznjeno spinovati o dijaspori i porucivati drugima da ti se sagnu. Znamo jako dobro da si ranije pucao druge argumente - ocito imas jak motiv pa se tek sad sjetio spasonosnog ivanicevog.
Dosta vala i od tebe,.... rekao si sasvim dovoljno. I dokazao sasvim dovoljno.
Prepun si mrznje momak, prepun i krivo je usmjeravas.
ja imam povlasten status kao sto imas i ti i ja sam spreman da dobijem ban bez javljanja sa drugih profila za razliku od vas vecine za ono sto govori, I spreman sam da budem jos zesci ako osjetim da mi se igrate sa mirom u kuci. U njemacku i ostale svejtske zemlje gdje placate poreze pa tamo kuhajte i palcajte sudske sporove za koje znate da ih ne mozete dobiti. Ovdje bolesna djeca umiru jer nema para za njihovo ljecenje a jebenom Softicu se za nista daje 150.000 KM za ne mrdanje kurcom.
Maraschino

#853 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

hrasno38 wrote:Ali kad covjek bolje razmisli sa kakvim ljudima zivi i tko se sve danas zove Bosnjakom i Bosancem onda skonta da ne treba nista objasnjavati jer to je u stvari idealan nacin da Bakir zakuca posljednji ekser u svoju politcku karijeru. U pravu ste vi samo obavezno podici tuzbu i samo neka nas zastupa Sakib Softic i ne treba vise niko!!!! Samo ima jedna sitnica a to je da ne moze u ime BiH.
Ovaj strucnjak sto spomin je 1993 godinu kada se vjerovatno nije ni rodio nema pojma da tada nije bilo entiteta i da je postojala pravno priznata Republika Bosna i Hercegovina koja je mogla poduzimati sve legalne pravne radnje protiv bilo koga iza toga imena. Ali isto specijalc izgleda je preskocio jedan dio skole u kojem je ta Republika prestala da postoji, da Alija nije vise jedini predsjednik i da danas za sve sto i za sebe ima BiH moraju potpisati tri clana predsjenistva ili najmanje dva ali postoji onaj jebeni veto. Ali komko ce to znati nas bajni dijasporci koji su se isparili 92 i biflali njemacke zakone da bi dobili boravke te preko interneta prosipali svoje herojstvo kao sto to rade i danas.
Bujrum Musa sto bi rekli u nasoj ljepoj zemlji......Sake i Bake na vas je red!!!!
Opet lupas jer ne poznajes materiju.
Ni 2007 god. nije bilo Alije a bili entiteti pa opet se spor vodio.

Moras ovo preboliti.

...o ja, i ti si se pokajao sto si branio ''jednu i jedinu''. jbga svi pravimo zajebe u zivotu ali ne smijes kardinalne.

p.s. Saketu i Baketu zelim isto sto i svakom dusmaninu...the end.
channel10

#854 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by channel10 »

vivaldi wrote:
hAZNADAR wrote:
vivaldi wrote:

pa zato sto i ivanic i govedarica i cavic isto ko i bake razsmisljaju o svojoj guzici jer ako ostanu u koaliciji nakon sto bake podigne tuzbe protiv "matice" i njih ce sljedeci izbori odnijet ko poplava
Zar je samo ta koalicija moguca za sastav`?

Do sada su mogli ucjenjivati sto puta izlaskom iz koalicije i to uraditi.
pa ulazak u vlast je bio obostrani interes - bake se rijesio mileta, a oni se dokopali funkcija, jer su popusili na entitetskom nivou. stranacki interesi su ih sastavili na isti nacin kao sto bi ih ovo rastavilo i to da se razumijemo nije vise pretpostvaka jer je cavic prvi najavio da ce istupiti, a i pdp, a govedarica indirektno
Neka istupe. Neka se onda pravdaju MZ, Amerikancima i ostaloj bagri.
hrasno38

#855 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

GeeTnT wrote:Srbi iz zajednickih institucija ce izlaziti zbog:
- revizije tuzbe,
- ulaska u NATO,
- priblizavanja EU
- priznanja Kosova
- ...
Pa ko ih jebe nek izlaze radi tih razloga....hoce nece....poljubi ili ostavi....jedino ovo zadnje i prvo nije tehnicki moguce sa aspekta BiH niti cemo imati podrsku bitnih fatora....ovo srednje dvoje ce da gura onaj ko nas inace gura protivili se oni ili ne. Ovo srednje dvoje su strateski interesi a ne sto nas neko voli.
Maraschino

#856 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

GeeTnT wrote:Srbi iz zajednickih institucija ce izlaziti zbog:
- revizije tuzbe,
- ulaska u NATO,
- priblizavanja EU
- priznanja Kosova
- ...
...zanemarujuci do sada 3-4 izlaska.
costacurta

#857 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by costacurta »

Kad gledaš ovaj PTPC tačno čovjek ne da se zapita dal su normalni već ti postane jasno s kakvim idiotima i licemjerima živiš?
Pečat i tema o reviziji, Bakir ovo, Bakir ono al najjača rečenica, kae: "Bakir ni 20 godina nakon rata nije doživio katarzu" :shock:
Ja vam kažem da ćemo se mi njima morati izvinjavati za sve za jedno 10ak godina.
GLede revizije, jedina stvar koja mi se ne dobapada je Sake Softić, niđe veze. Već je jednom od gotovine napravio veresiju i sad de ga opet za agenta :roll:
Drvosjeca iz Dejcica

#858 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ja ne kontam koja je strategija da samo deset dana ranije Zvizdić ide u BG u priča priče o pomirenju, izgradnji autoputeva, ovoga, onoga i onda mjesec dana kasnije revizija tužbe. Je li to možda dio strategije i dobro razrađenog plana? Sumnjam, prije će biti da Bakir razmišlja po sistemu novi dan nova nafaka. Političke okolnosti u svijetu ne idu nimalo na ruku Bošnjacima plus dodati na to da deceniju nije bilo nikakve pripreme za reviziju tužbe a očekuje se pozitivan rezultat u gostima na nepoznatom terenu. Ma ni pomoću filmskih trikova.
channel10

#859 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by channel10 »

vivaldi wrote:
channel10 wrote:Samopromocija ili se sve to uklapa u pricu o sabotiranju tuzbe iz 93.
:thumbup:

u sljedecem intervju ce eksluzivno otkriti kako je tuzba srusena na forumu klixa :skoljka:
Ako covjek tvrdi da je Softic sabotirao tuzbu, onda ima smisla to sto nece da kaze sta je u pitanju. Da ne govorimo o tome da nije nikome u interesu da srpski advokatski tim zna sta smjeraju. Covjek samo trazi da ga se ubaci u tim. A bandi je u interesu da on bude u timu (naravno ako stvarno zele uspjeti).
Drvosjeca iz Dejcica

#860 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

costacurta wrote:Kad gledaš ovaj PTPC tačno čovjek ne da se zapita dal su normalni već ti postane jasno s kakvim idiotima i licemjerima živiš?
Pečat i tema o reviziji, Bakir ovo, Bakir ono al najjača rečenica, kae: "Bakir ni 20 godina nakon rata nije doživio katarzu" :shock:
Ja vam kažem da ćemo se mi njima morati izvinjavati za sve za jedno 10ak godina.
GLede revizije, jedina stvar koja mi se ne dobapada je Sake Softić, niđe veze. Već je jednom od gotovine napravio veresiju i sad de ga opet za agenta :roll:
Pa eto po tome vidiš koliko su to ljudi bez vizije i ideje, patriote na baterije.
dobojlija81

#861 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by dobojlija81 »

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica ocijenio je da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, pozivom srpskim strankama da napuste institucije BiH, pokušava da otvori pitanje od kojeg Srpska i njeni građani neće imati koristi.

“Ukoliko bi došlo do povlačenja srpskih ministara, njihove pozicije u Savjetu ministra BiH branili bi zamjenici, što znači Bošnjaci i Hrvati. Kakve bi tada odluke bile? Sigurno ne u interesu srpskog naroda i Republike Srpske”, rekao je Govedarica Srni.

On je podsjetio da su nova pravila uvedena izmjenama poslovnika o radu Savjeta ministara i Parlamentarne skupštine BiH, nakon takozvane “Lajčakove krize”.

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/goveda ... ih/623296/
GeeTnT

#862 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by GeeTnT »

Ovde se najmanje pominju dokazi za reviziju, nego se samo pise o Saketu i to kao da je Pape.... :-)
hAZNADAR

#863 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

hrasno38 wrote:

Protiv koga....protiv onih koji me jebu u zdrav mozak zadnjih 27 godina....naravno da jesam....sta treba opet da se skrze drazvni milioni ni za sta zato sto je bosnjackim mudonjama bilo mrsko 9 godina kurcom mrdnuti po ovom pitanju. ma boli ih kurac sve ce to narod platiti ali onaj koji zivi u BiH a ne onaj konji palamudi iz inostranstva. Koga vi vise jebete u zdrav mozak. Sutra da se zakuha i opali metak ne bi vas opet BiH vidjela ni na mapi i jebeni PM72, hrasno i oni koji injesu bili 92 opet bi ostali i jebavali sami sebe u dupe....kao patriotizam....borimo se za BIH......ja sam se za razliku od vas vecine borio i nisam pobjegao ni u ni poslije rata i stvarno zelim ostatk zivota da provedem sa svojom porodicom na svojoj rodnoj grudi u miru. Ne treba mi puno para, ne treba mi bogatstvo samo mir za mene i moju porodicu. Zato i govorim ovako kako govorim jer nisam dvolicnjak sa jednom guzicom na vise stolica.
Zato imas povlasten status, visi stalez. Imas privilegiju spinovanja o dijaspori, prosipanju mrznje prema prozvanima gdje ipak kao samozvani legalista ipak ne mozes dokazati da nemaju pravo glasa. I porucivati ljudima ovdje da ti se sagnu.

ma hajde.

Znamo svi da si prije ovog zadnjeg spasonosnog ivanicevog argumenta pokusao sa mnogo drugih. Ocito nije legalizam u pitanju mr nedvolicni.
Maraschino

#864 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

vivaldi wrote:
hrasno38 wrote:Sakib Softic
sakib softic je zrtveno janje. ljudi se kunu u boyla jer prica ono sto ljudi vole cuti, ali ko god je procitao onaj njegov interju od nek dani bi ga trebao othjerati u pizdu materinu zbog ljigavosti

kaze lik
U to nema sumnje, ja nisam trošio ni novac BiH niti je to pitanje dolara
niju mu stalo para vec do istine i pravde sto je za svaku pohvalu, a onda na kraju
Slobodno to napišite, postoji još jedan potez koji se može povući, neću vam reći koji, i to do isteka roka u narednih mjesec dana, i spreman sam to pokušati. Ali me BiH mora imenovati za agenta, ne mogu ništa garantirati ali ima nešto što bi moglo donijeti nove činjenice
level - devetogodisnjak.

"postoji jos jedan stvar, ali vam necu reci ako me ne imenujete" :-) :-) :-)

pa mislim...samopromocija prije svega
Mene kako sjecanje sluzi, na inicijativu Boyla je i pokrenuta ova tuzba. Naklon do poda.
To sto se njegovi stavovi ne uklapaju u vase verzije je druga stvar.
Njega(Boyla) su izdali. Sramota. Zasto? Koji su tu talovi bili? Valjda ce se doznati nekada.
hrasno38

#865 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

Kao prvo zamolio bih adminsitratora da me banuje jer ne volim da iko pomisli da sam u nekom povlastenom polozaju!!!!

Kao drugo ovo je odlican tekst.....

http://www.slobodnaevropa.org/a/revizij ... 68020.html

S jedne strane član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović navodi kako ta obaveza leži na pravnom zastupniku Sakibu Softiću, dok Softić u medijskim istupima navodi kako će krenuti u taj postupak kad o tome odluče politički predstavnici Bošnjaka i drugih naroda iz političkog i javnog života.

To je ta ekipa koja treba da osvjetla obraz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo jos da joj se pridruze ovi iz minhenske!!!!
vivaldi

#866 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by vivaldi »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
costacurta wrote:Kad gledaš ovaj PTPC tačno čovjek ne da se zapita dal su normalni već ti postane jasno s kakvim idiotima i licemjerima živiš?
Pa eto po tome vidiš koliko su to ljudi bez vizije i ideje, patriote na baterije.
pa bolan covjek kaze ovo
Prema njegovim riječima, ono što je bilo u posljednje vrijeme u tom kontekstu jesu presude Radovanu Karadžiću i Vojislavu Šešelju pred Tribunalom u Hagu.

- Obje presude su politički sabotirane tako da u njima ne bude nikakvih činjenica koje bi BiH mogla iskoristiti u zahtjevu za reviziju tužbe. Pročitao sam obje presude. U slučaju Karadžića nema nikakvih tvrdnji da je on radio za Miloševića, a u slučaju Šešelja, koji je jasno radio za Miloševića, donesena je oslobađajuća presuda. Ne znam zato šta bi Softić mogao napisati u tom zahtjevu. Volio bih da nisam upravu, ali situacija je takva – ističe Boyle
i ovo
On dodaje da je od samog početka na BiH vršen politički pritisak svjetskih sila da se odustane od tužbe.

- Uvijek je bilo pritiska Amerikanca, Britanaca, Evropljana na bh. vlasti da se odustane. Čak su tražili da vlasti BiH mene uklone sa slučaja i to je učinjeno. U to nema sumnje, ja nisam trošio ni novac BiH niti je to pitanje dolara – zaključuje.
presude sabotirane, amerikanci, britanci i evropljani vrsili pritisak da se odsuatne od tuzbe, ali bi on pobjedio zle zapadnjake koji finansiraju i u kojem sude ti isti zapadnjaci :-)

ma mislim tvoje je pravo da vjerujes u sta hocesnaravno, ali je bog glavu dao i za razmisljanje
last mohicans

#867 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by last mohicans »

Nema od tuzbe ništa. Ne vjerujem da imaju neke neoborive dokaze. Opet, sadašnji ambijent u Srbiji koja korača ka EU i politika same EU to neće dozvoliti. Jednostavno jer je prekasno. Šansa se propustila na vrijeme i da opet angazuju vrsnog pravnika u liku Softića to garantuje neuspjeh. Domaći srbi bi se uskokodakali i dobili krila za nove bravure. Međutim, kad bi se ja pitao podigao bih je samo zbog njih, da im žicu vadim, makar i propala, jer ni oni nisu previše hajali i marili za referendum. Sigurno da bi ponovni proces dobrano koštao, a narod živi u jadu i čemeru.
vivaldi

#868 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by vivaldi »

dobojlija81 wrote:Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica ocijenio je da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, pozivom srpskim strankama da napuste institucije BiH, pokušava da otvori pitanje od kojeg Srpska i njeni građani neće imati koristi.

“Ukoliko bi došlo do povlačenja srpskih ministara, njihove pozicije u Savjetu ministra BiH branili bi zamjenici, što znači Bošnjaci i Hrvati. Kakve bi tada odluke bile? Sigurno ne u interesu srpskog naroda i Republike Srpske”, rekao je Govedarica Srni.

On je podsjetio da su nova pravila uvedena izmjenama poslovnika o radu Savjeta ministara i Parlamentarne skupštine BiH, nakon takozvane “Lajčakove krize”.

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/goveda ... ih/623296/
ima i ova

https://www.klix.ba/vijesti/bih/govedar ... /170208057
costacurta

#869 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by costacurta »

GeeTnT wrote:Ovde se najmanje pominju dokazi za reviziju, nego se samo pise o Saketu i to kao da je Pape.... :-)
Nažalost,
Srbija ima jak uticaj koji se zasniva na uticaju Jugoslavije, ja bi rekao da su paraziti u tom smislu, sve od jugoslavije su prisvojili i geoplitičle veze i infrastrukturu, takodjer imaju strašno jake i ŠKOLOVANE advokate i pravnike (Šešelj npr), oni su decenijama za vrijeme bivše Jugoslavije ulagali u obrazovanje. Mi smo bili samo šljakeri, seljaci, rudari i glupi Bosanci.
Sake je produkt naše nužnosti formiranja države, dobili smo državu ali nismo imali kadrove, valjalo je te rupe popuniti, mnogo je takvih primjera. Obzirom da smo za vrijeme bivše države bili tretirani ko 13. prase, sa najvećom stopmom nepismenosti i neobrazovanosti Sake je naš fakat i dokaz šta dobiješ kad preko noći "odškoluješ" advokate, pravnike, doktore, filozofe, pedagoge itd itd
Jbga,
kako god se završi UZP ostaje UZP :izet:
hAZNADAR

#870 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

vivaldi wrote:
hAZNADAR wrote:
vivaldi wrote:

pa zato sto i ivanic i govedarica i cavic isto ko i bake razsmisljaju o svojoj guzici jer ako ostanu u koaliciji nakon sto bake podigne tuzbe protiv "matice" i njih ce sljedeci izbori odnijet ko poplava
Zar je samo ta koalicija moguca za sastav`?

Do sada su mogli ucjenjivati sto puta izlaskom iz koalicije i to uraditi.
pa ulazak u vlast je bio obostrani interes - bake se rijesio mileta, a oni se dokopali funkcija, jer su popusili na entitetskom nivou. stranacki interesi su ih sastavili na isti nacin kao sto bi ih ovo rastavilo i to da se razumijemo nije vise pretpostvaka jer je cavic prvi najavio da ce istupiti, a i pdp, a govedarica indirektno
Razumijem potpuno, ali savjet ministara radi svakako sa njima ili bez njih.
Pa i glasanje za nezavisnost svojevremeno je bila uredno provedena i pored izlaska srpskih predstavnika. I prihvaceno u svijetu.

Ukoliko Ivanic i Govedarica izadju - ulaze drugi kao zamjena - barem ja tako kontam da to funkcionise. Ispravi me ako grijesim.

Ako ne grijesim - Bakir se u tom slucaju ne treba previse sikirati jer ima drugih koji bi rado usli.
GeeTnT

#871 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by GeeTnT »

costacurta wrote:
GeeTnT wrote:Ovde se najmanje pominju dokazi za reviziju, nego se samo pise o Saketu i to kao da je Pape.... :-)
Nažalost,
Srbija ima jak uticaj koji se zasniva na uticaju Jugoslavije, ja bi rekao da su paraziti u tom smislu, sve od jugoslavije su prisvojili i geoplitičle veze i infrastrukturu, takodjer imaju strašno jake i ŠKOLOVANE advokate i pravnike (Šešelj npr), oni su decenijama za vrijeme bivše Jugoslavije ulagali u obrazovanje. Mi smo bili samo šljakeri, seljaci, rudari i glupi Bosanci.
Sake je produkt naše nužnosti formiranja države, dobili smo državu ali nismo imali kadrove, valjalo je te rupe popuniti, mnogo je takvih primjera. Obzirom da smo za vrijeme bivše države bili tretirani ko 13. prase, sa najvećom stopmom nepismenosti i neobrazovanosti Sake je naš fakat i dokaz šta dobiješ kad preko noći "odškoluješ" advokate, pravnike, doktore, filozofe, pedagoge itd itd
Jbga,
kako god se završi UZP ostaje UZP :izet:
..mi o Saketu, a oni o Legiji i Arkanu... forum o Skaki.

Milina...
belfy

#872 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by belfy »

meni sada nije jasna samo jedna stvar. ako je presuda za genocid tu, onda mora biti neko ko je isti napravio. ako nije Srbija, onda cemo morati valjda tuziti sve ostale drzave svijeta da otkrijemo pocinioca...jel to?

zasto bi onda u ovom slucaju RS trazila da Srbija ne bude moguci presudjeni pocinioc? zato da bi oni bili? zato jer ce se to onda podnijeti kao "gradjanski rat"? kako onda slaviti "Dan Republike" koji je proglasen prije toga i braniti isti sa argumentima "gradjanskog rata"?

jel ovo sada begova corba ili teleca...?
vivaldi

#873 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by vivaldi »

hAZNADAR wrote:ulaze drugi kao zamjena
jedino snsd
zenit dozic

#874 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by zenit dozic »

Ne tjerajte vodu na dodikov mlin.
razuman_covjek

#875 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by razuman_covjek »

OBAVEZNO pokrenuti reviziju tuzbe. Sada treba pokazati zube jer zapamtite ukoliko se bude Srbima popustalo onda nas nema nigdje. Oni nece stati na ovome. Takav je to narod. Jesu li oni odustali od progona nasih drzavljana laznim optuznicama? Ne koriste li svaku priliku da gurnu prst u oko Bosnjacima? Ne moramo gledati kako ce MZ reagovati jer se oni nece puno nasekirati kada se ni za referendum nisu nasekirali. Odustati od revizije tuzbe bi bio amaterski politicki potez. Nemamo nista izgubiti koliko god se srbocetnici trudili da dokazu suprotno. Da bar Bake cita forum pa da me poslusa. :D
Post Reply