Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hamolj wrote:Moje mišljenje ja da su spodobe poput Nikšića, Smuljagića i Kradončića molile Boga da revizija bude odbačena samo da bi mogli kenjati. Teško se nama s takvima...
Znas li da je taj isti Suljagic gubio clanove porodice dok se sadaka kupila za Bakira po bijelom svijetu?
Znaci on je supak, a Munira je ok, jer jebiga, nije svaka zrtva ista makar i ubijena od istih dzelata i u istom pokolju... Pa tako reci... Ni zrtva nije dobra ako nije uz SDA. Odakle inace finansirati silna udruzenja. Ta, ne zivi se od have, nego od telekoma i elektroprivrede.
Ocito je da zrtve imaju cijenu.
Izrazenu u markama.
A mogao je i pušku uzeti umjesto što se krio po bazama u UN-a ? Niko od nas nije nikog izgubio samo je Suljagić. Čitava moja porodica je prošla kroz četničke logore, mnogi članovi porodice su mi ubijeni i sad mi dođe ovakva jedna gnjida poput Suljagića i raduje se tome što je revizija propala. Ovo nije poraz Bakira Izetbegovića nego svih Bošnjaka jer smo ponovo pokazali kakvi smo šupci od ljudi. Niko od njih nije ni pokušao učiniti bila šta u vezi revizije, ali bitno je da su se nakon toga javili. Nabijem ih sve redom na spolni organ !
sad već ulazite u domen SF-a
nigdje nije Šamarđija likovao,ali ono što jeste nedvosmisleno uradio je da je upro prst tamo đe i treba u Don Neonka Izmetbey
Prvo sam mislio da se zezaš ali tvoji su postovi odron nepismenosti i zatupljenosti.Tipični SDA glasač iz favela oko Sarajeva.
Upravu si nisam ja pismen kao naprimjer vasa excelencija .Vrati se u 92 pa ces primjetiti da su nam bas tu inteligenciju prvo ubijali profesore doktore intelektualce itd .Evo ja ti se javno izvinjavam za svoj pravopis . A to ko je seljak je samo u BOSNI zastupljeno zasto se tako ne dijele u hr i srb .Seljaci su posteni ljudi ovo ti kaze neko ko je odrastao na asfaltu.
Meščini da su sve tvoje profesore pobili...nemoj se brukati,uzmi koji čas,imaš i na internetu osnovna pravila.
Ma ovo ti je vise produkt SDA skolskog sitema, nije on kriv sto su ga poducavali nastavnici sa zavrsenim kursom i partijskom iskaznimcom, diplomci Aperiona, Kiseljaka i ostalih univerziteta.
Ne seri. Moja nastavnica je bila Nikola Tesla za bilo koga od vas ovdje sa foruma.
Koliko znam, moj post se nije odnosio na tebe
Tako da to ne seri ostavi za familijarnu upotrebu .
Fudo387 wrote:Bakir ima odlicnu sansu da te lokalne bezveznjakovice, wannabe ljevicare, vjecno sasvim slucajno prisutne, za sva vremena posalje na deponiju. Reakcijama na citav slucaj bolje nisu ni zasluzili. Pokusati na ovome ubirati politicke poene, bukvalno stati na stranu krvnika, moze samo teski gmaz.
Znaci Fudo, ja skupim tebe i jos par jarana ti i nalazem vam da imam sigurnicu na kladionici, sto posto, moj covjek u timu, sve ovjereno.
Ti i jarani roknete lovu, kad ono ispostavi se da su mog covjeka napicili sa kapije stadiona.
Bi li ti sve najgore o meni ili bi stao uz mene i branio me .
Fudo387 wrote:Bakir ima odlicnu sansu da te lokalne bezveznjakovice, wannabe ljevicare, vjecno sasvim slucajno prisutne, za sva vremena posalje na deponiju. Reakcijama na citav slucaj bolje nisu ni zasluzili. Pokusati na ovome ubirati politicke poene, bukvalno stati na stranu krvnika, moze samo teski gmaz.
Znaci Fudo, ja skupim tebe i jos par jarana ti i nalazem vam da imam sigurnicu na kladionici, sto posto, moj covjek u timu, sve ovjereno.
Ti i jarani roknete lovu, kad ono ispostavi se da su mog covjeka napicili sa kapije stadiona.
Sta ti je ovo?
Kladionica, jarrraaaaneeee, nooovcaniceeee....?
Jesi dobar ti?
prog321 wrote:ne bi trebalo biti pitanje podrške Bakiru.
ali opozicija je napravila kardinalnu gresku i pretvorilo je sve u to.
ma hajte molim vas ta i trebamo biti inkluzivni i podržati hAljinu decu s posebnim potrebama
VREĆA ZLATA, pardon PRAVDA ZA BAKIRA!
ta vidite da hudni ne znaju brez buđeta živit
nisam na budzetu i boli me k ko je u vlasti.
vidjet cemo poslije izbora ko je u pravu.
ja vjerujem svojim procjenama da ce lijevica biti pometena.
pa sacekajmo
SDP ponovo krvozedan vlasti u punom kapacitetu angazira sendvic brigadu pojacanu novim uhljebljenicima koji su nas prije odluke Suda obavjestavali kako nas je ustvari Alija mucio u opsadi Grada, a sad cipelare posrnulog covjeka sve zarad novog Hadzica, boljeg tendera, deblje koverte jace burazerske ekonomije. Crvenkasta bagra kao i uvijek bez srama i obraza i uvijek «prvo partija pa drzava». Poslatoizbanovicavilapoljineuposleniksda.....da dzaba ne naglasavate...
Last edited by KatarinaKosaca on 10/03/2017 20:20, edited 1 time in total.
Sta ti je ovo?
Jesi dobar ti?
Nisam, Ridjobradi ih skupio u vijecnici, nikome nije zucunuo da zna da je Softic dobio od suda da vise nije punopravni agent koji moze zastupati BiH.
Je li ti na momente propustas dijelove price nako ili imas problem da skontas da ih sve skupio kao ikebane.
prog321 wrote:ne bi trebalo biti pitanje podrške Bakiru.
ali opozicija je napravila kardinalnu gresku i pretvorilo je sve u to.
ma hajte molim vas ta i trebamo biti inkluzivni i podržati hAljinu decu s posebnim potrebama
VREĆA ZLATA, pardon PRAVDA ZA BAKIRA!
ta vidite da hudni ne znaju brez buđeta živit
nisam na budzetu i boli me k ko je u vlasti.
vidjet cemo poslije izbora ko je u pravu.
ja vjerujem svojim procjenama da ce lijevica biti pometena.
pa sacekajmo
a nesporazum je...što se toga tiče u pravu si...nego se ja zajebavam nako
još na otvaranju ove teme sam napisao da je sve ovo Baketov smišljeni PR potez i da od revizije nema ništa
KatarinaKosaca wrote:SDP ponovo krvozedan vlasti u punom.kapacitetu angazira,sendvic brigadu pojacanu novim uhljebljenicima koji su nas prije odluke Suda obavjestavali kako nas je ustvari Alija mucio u opsadi grada,,a sad cipelare pisrnulog covjeka sve zarad novog Hadzica, boljeg tendera, deblje koverte jace burazerske ekonomije. Crvenkasta bagra kao.i.uvihek bez srama i obraza i uvijek «prvo partija pa drzava». Poslatoizbanovicavilapoljineuposleniksda.....ddzaba ne naglasavate...
Kato--prvo da te jedared
Imaju pravo što ga cipelare, ovo je malo šta mu se treba radit
KatarinaKosaca wrote:SDP ponovo krvozedan vlasti u punom.kapacitetu angazira,sendvic brigadu pojacanu novim uhljebljenicima koji su nas prije odluke Suda obavjestavali kako nas je ustvari Alija mucio u opsadi grada,,a sad cipelare pisrnulog covjeka sve zarad novog Hadzica, boljeg tendera, deblje koverte jace burazerske ekonomije. Crvenkasta bagra kao.i.uvihek bez srama i obraza i uvijek «prvo partija pa drzava». Poslatoizbanovicavilapoljineuposleniksda.....ddzaba ne naglasavate...
Kato--prvo da te jedared
Nek izadje i demantuje Najsa i Tromp
Nije on tih gabaratima tj. nema muda za takvo šta.
nigdje nije Šamarđija likovao,ali ono što jeste nedvosmisleno uradio je da je upro prst tamo đe i treba u Don Neonka Izmetbey
Bakir je kriv, tu nema dvojbe. Glup je zato što je svu odgovornost preuzeo na sebe. Sad je li tako htio ili ostali nisu htjeli to ne znam, ali je krajnje licemjerno od njih javiti se nakon što je sve prošlo. Mogli su se buniti dok su trajale pripreme, davati savjete, bilo šta uraditi hinje jedne retardirane. Hinje šutjele i molile Boga da propadne da bi dobile svojih 5 minuta medijskog prostora. Želim vam što duži život i što težu bolest gamad neotesana.
Fudo387 wrote:
Sta ti je ovo?
Jesi dobar ti?
Nisam, Ridjobradi ih skupio u vijecnici, nikome nije zucunuo da zna da je Softic dobio od suda da vise nije punopravni agent koji moze zastupati BiH.
Je li ti na momente propustas dijelove price nako ili imas problem da skontas da ih sve skupio kao ikebane.
Jadni, neinformisani.
Slucajno zalutali.
Tja, nista novo.
Kato--prvo da te jedared
Nek izadje i demantuje Najsa i Tromp
brzo cu ja u banovice....smetam u borbi za jos jednu najvecu pobjedu poslije 45. Mojne Muha, svi su u Vijecnici bili za revizoiju, svi su danas slavni.pravnici. sta je hedino poganije od SDA? SDP!