REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
sarajevo999999

#5376 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sarajevo999999 »

channel10 wrote:Koliko je ovaj narod ovdje retardiran, tek sad vidis nakon ovih komentara gdje se udara po Bakiru. Nije ni cudo sto taj insan non stop uzima vlast, pored ovako TeliGeTnog naroda.

Covjek samo uradio ono sto je trebao svaki probosanski politicar uraditi na njegovom mjestu.
Stvar je u tome kako je to uradio, aljkavo i preko kurca.

Jos da ti kazem, poslije nas ce doci nove generacije samim tim i novi probosanski politicari. E on je iskoristio taj dzoker za sva vremena. Sta mislis da poslije ovih SDA karina nema svijeta.
Bakir i ekipa jos jednom pokazali da su dobri jedino u ispijanju kahve uz povremeno glađenje brade i uzdaha Eh kakve je Pesta kupleraje imala...
Kazniti na izborima!
detroit-mercy

#5377 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

512MB wrote:Poslije ovoga treba maksimalno zategnut odnose MAKSIMALNO, rasturit koaliciju i HDZ-u uzet sve nazad sta im se dalo a ove punoglavce vratit nazad u rs. Ko god od danas bude zbog icega pregovarao sa fasistickom bagrom Covicem, Ivanicem i Crnadkom treba ga ne smjenit nego objesit naglavacke na prvu banderu.
I naravno na sljedecim izborima sve glasove dati SDA jer "oni znaju" kako treba :mrgreen: .
Ko ovi podnijeli tuzbu a ovi se ko bune, dobro oproban recept za dugorocniju vladavinu.
Samo me interesuje sta je sljedce :skoljka: .
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#5378 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Nurudin »

wewa wrote:
Nurudin wrote: Ne znam, ne čitam Avaz
ovo po logici ili si s nama ili protiv nas?

ni oguljinu od krompira ne bih zamotala u avaz. iz postovanja prema krompiru.
Nije, nego su potezi sa aplikacijom ustavnom sudu oko 9.januara imali dobre rezultate
kao i angažman oko objave rezultata popisa. Meni su to bili dobri potezi , čak i ovo može da bude dobar
potez ako ostane na fonu rušenja Dodik-Čovića
channel10

#5379 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by channel10 »

sarajevo999999 wrote:
channel10 wrote:Koliko je ovaj narod ovdje retardiran, tek sad vidis nakon ovih komentara gdje se udara po Bakiru. Nije ni cudo sto taj insan non stop uzima vlast, pored ovako TeliGeTnog naroda.

Covjek samo uradio ono sto je trebao svaki probosanski politicar uraditi na njegovom mjestu.
Stvar je u tome kako je to uradio, aljkavo i preko kurca.

Jos da ti kazem, poslije nas ce doci nove generacije samim tim i novi probosanski politicari. E on je iskoristio taj dzoker za sva vremena. Sta mislis da poslije ovih SDA karina nema svijeta.
Bakir i ekipa jos jednom pokazali da su dobri jedino u ispijanju kahve uz povremeno glađenje brade i uzdaha Eh kakve je Pesta kupleraje imala...
Kazniti na izborima!
Oni ce svakako biti kaznjeni na iducim izborima, bilo revizije ili ne. Pad je davno poceo.
sarajevo999999

#5380 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sarajevo999999 »

[*]
tandmand wrote:
Fudo387 wrote:Sud je replika holandskog bataljona unprofora iz '95.
Nije dobio odobrenje od "jasusiakasija" da djeluje.
Kao što će neki reći da je Alija kriv za Srebrenicu a ne oni koji su počinili genocid, sada će isto reći da je Bakir kriv za reviziju a ne Ivanić i Čović koji su rekli њет.
Ako je znao da nece proci, sto je prokockao sansu. Zasto nije ostavio priliku za neka druga vremena nekim drugim ljudima?
Kazniti na izborima!
SmokingMan

#5381 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by SmokingMan »

E moj Bakire jebao tebe tvoj neovlašteni serviser.
VjecitiStudent

#5382 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by VjecitiStudent »

Nažalost, očekivano, jer SDA je jedino sposobna da organizovano i uspješno pokrade svoj narod i ništa više.
ultima_palabra

#5383 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:
Ma, nije to poenta.

Zamislimo da je na njegovom mjestu bio Suljagić. I podnio zahtjev.

Kako Ivanić, i Dodik i bilo ko drugi iz RS-a, nikad ne bi potpisali zahtjev, znači li to da je Bosna i Hercegovina, u svakom slučaju i svim okolnostima , u startu lišena prava koje joj po zakonu pripada, a to je zahtjev za revizijom postupka?
Ovo je vrlo ozbiljno pitanje.
Pa to smo znali i ranije... samo su nas ubijedili da je moguće odraditi fintu sa Softićevom punomoći, a ispostavilo se da nije.
Fudo387

#5384 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:
512MB wrote:Poslije ovoga treba maksimalno zategnut odnose MAKSIMALNO, rasturit koaliciju i HDZ-u uzet sve nazad sta im se dalo a ove punoglavce vratit nazad u rs. Ko god od danas bude zbog icega pregovarao sa fasistickom bagrom Covicem, Ivanicem i Crnadkom treba ga ne smjenit nego objesit naglavacke na prvu banderu.
I naravno na sljedecim izborima sve glasove dati SDA jer "oni znaju" kako treba :mrgreen: .
Ko ovi podnijeli tuzbu a ovi se ko bune, dobro oproban recept za dugorocniju vladavinu.
Reviziju presude, ne tuzbu, na sta je BiH svakako imala pravo.
Ovi koji su je sabotirali su placeni da to rade, sto su bijelosvjetski pederi uvazili stavove dojucerasnjih koljaca, to je drugi par opanaka.
DonieBrasco

#5385 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by DonieBrasco »

detroit-mercy wrote:I naravno na sljedecim izborima sve glasove dati SDA jer "oni znaju" kako treba :mrgreen: .
Hoce na zalost ovi iz Ilijasa, Breze, Vogosce svi ce glasati za SDA, izbjeglice iz Srebrenice i naravno određene Sarajevsko-Tuzlasnke familije i uhljebi na buđetu FBiH.
Fudo387

#5386 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

sarajevo999999 wrote:Ako je znao da nece proci, sto je prokockao sansu. Zasto nije ostavio priliku za neka druga vremena nekim drugim ljudima?Kazniti na izborima!
Mozda zato sto je postojao krajnji rok za pokretanje revizije.
Last edited by Fudo387 on 09/03/2017 15:20, edited 1 time in total.
tandmand

#5387 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

Banksy wrote: Ma, nije to poenta.

Kako Ivanić, i Dodik i bilo ko drugi iz RS-a, nikad ne bi potpisali zahtjev, znači li to da je Bosna i Hercegovina, u svakom slučaju i svim okolnostima , u startu lišena prava koje joj po zakonu pripada, a to je zahtjev za revizijom postupka?
Da, upravo tako. Reviziju je i trebalo predati da bi se stvari istjerale na čistac. Sada je sve jasno. Tačnije, oni koji su žrtve genocida, UZPa, nikad nikakvu pravdu neće moći ganjati a da im ti isti koji su činili zločine ne daju dozvolu za to. Revizija je mogla biti ne znam kako izvedena i pripremljena ali tu su Ivanić i Čović da kažu jedno veliko "NE, NE MOŽE, NE PREKO NAS".
Last edited by tandmand on 09/03/2017 15:18, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#5388 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by It_is_a_Leclerc »

VjecitiStudent wrote:Nažalost, očekivano, jer SDA je jedino sposobna da organizovano i uspješno pokrade svoj narod i ništa više.
I ne samo SDA. Bili su to i SDP, DF, SBB, NVO ovaj i onaj.. Ma svi i odreda na tom derneku u Vijećnici.

I niko, ali baš niko, nije smio reći caru da je gol.
Point.

#5389 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Point. »

Kazniti SDA a kazniti i hinje iz hrvatskog reda i majoriziratibih na svakom koraku gdje se moze. Sve zbog ponovnog zabijanja u ledja tog konstitutivnog manjinskog naroda.
detroit-mercy

#5390 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

DonieBrasco wrote:
detroit-mercy wrote:I naravno na sljedecim izborima sve glasove dati SDA jer "oni znaju" kako treba :mrgreen: .
Hoce na zalost ovi iz Ilijasa, Breze, Vogosce svi ce glasati za SDA, izbjeglice iz Srebrenice i naravno određene Sarajevsko-Tuzlasnke familije i uhljebi na buđetu FBiH.
Jah a Saraj'vo listom za naprednu opciju :mrgreen: ko i obicno :mrgreen: .
wewa

#5391 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by wewa »

Nurudin wrote:
wewa wrote:
Nurudin wrote: Ne znam, ne čitam Avaz
ovo po logici ili si s nama ili protiv nas?

ni oguljinu od krompira ne bih zamotala u avaz. iz postovanja prema krompiru.
Nije, nego su potezi sa aplikacijom ustavnom sudu oko 9.januara imali dobre rezultate
kao i angažman oko objave rezultata popisa. Meni su to bili dobri potezi , čak i ovo može da bude dobar
potez ako ostane na fonu rušenja Dodik-Čovića
kakve rezultate? sto je 9. januar radni dan? sto nam je EU zavrnula ruku da objavimo rezultate popisa? kakve to ima veze s cinjenicom da je narod gladan, da nam zdravstvo i obrazovanje propadaju, da nam mladost ode?

mislim da bi plasticni fikus iz fisa imao, u najmanju ruku, jednake rezultate.

Bakir je najkonkretniji u oblasti gradjevinarstva i kadroviranja. tu su mu rezultati besprijekorni, nema sta.
zagortenej

#5392 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by zagortenej »

Bakir je imao iskren nijet, nije do njega.
detroit-mercy

#5393 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

tandmand wrote:
Banksy wrote: Ma, nije to poenta.

Da, upravo tako. Reviziju je i trebalo predati da bi se stvari istjerale na čistac. Sada je sve jasno. Tačnije, oni koji su žrtve genocida, UZPa, nikad nikakvu pravdu neće moći ganjati a da im ti isti koji su činili zločine ne daju dozvolu za to. Revizija je mogla biti ne znam kako izvedena i pripremljena ali tu su Ivanić i Čović da kažu jedno veliko "NE, NE MOŽE, NE PREKO NAS".
A to ko dosad nismo znali za sta se Ivanic i Covic zalazu :mrgreen: .
Naslovnica

#5394 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Naslovnica »

Niste valjda iskreno očekivali da će od ovoga nešto da bude?!?!
:-)
Fudo387

#5395 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

It_is_a_Leclerc wrote:
VjecitiStudent wrote:Nažalost, očekivano, jer SDA je jedino sposobna da organizovano i uspješno pokrade svoj narod i ništa više.
I ne samo SDA. Bili su to i SDP, DF, SBB, NVO ovaj i onaj.. Ma svi i odreda na tom derneku u Vijećnici.

I niko, ali baš niko, nije smio reći caru da je gol.
Sve bi bilo drugacije da su zvali Fikreta.
detroit-mercy

#5396 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:
Reviziju presude, ne tuzbu, na sta je BiH svakako imala pravo.
Ovi koji su je sabotirali su placeni da to rade, sto su bijelosvjetski pederi uvazili stavove dojucerasnjih koljaca, to je drugi par opanaka.
Men' se cini da smo mi bez kurca u svatove posli :skoljka: .
Fudo387

#5397 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:Men' se cini da smo mi bez kurca u svatove posli
Me' se cini da smo mi imali sve argumente za pokretanje revizije, te da su isti prilozeni.
channel10

#5398 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by channel10 »

Lukavi Plan wrote:
channel10 wrote:
Oni ce svakako biti kaznjeni na iducim izborima, bilo revizije ili ne. Pad je davno poceo.
Uzet će SDA 2 puta više glasova kakav pad, ne podcjenjuj IZ i seoske hodžice.
Post ti necu uzeti za zlo, s obzirom da znam ka kucas sa ipak drugih terotorija, koje nisu naklonjene reviziji.

Sarajevo9999999, znas li ti uopste da je bio neki rok ovdje? I ovakvi dodju da trune ovdje i pljuju po... A da ne spominjemo ove pacove sto izlaze iz rupa. Prepoznace se po broju postova na ovom forumu. Zamolio bi ih za jedan link, ako moze ikako.

Odoh sad zeljezo prebacivati iz jednog coska sobe u drugi.....
Kolinda

#5399 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Kolinda »

Izgleda da je većina ovdje već zaboravila da je Ivanić pokušao sazvati sjednicu predsjedništva na ovu teme ( naravno iz svojih interesa) pa je onda Čović pokušao isto ( koji su interesi ne znam ) a tko je jedini bojkotirao pa Bakir na način da nije htio ni pokušati razgovarati sa kolegama na tu temu. Što bi bio zaključak razgovor ne znamo ali barem bi donijeli neki stav a ovako je ispalo da je Bakir privatno podnio reviziju ...
madner

#5400 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by madner »

Bakirova mudra politika prema HDZu je dala sjajne rezultate.
Post Reply