REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
vjesticanametli

#1 REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by vjesticanametli »

Da li je neko od vas pohadao njihove kurseve npr. racunovodstvo / certificirani tehnicar? Zanima me kvalitet nastave i da li ono sto nude odgovara sumi novca koju je potrebno izdvojiti za edukaciju. Eto ako ima neko info :mrgreen: ĐŽ
Neena

#2 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by Neena »

Ja sam se raspitivala, ljudi koje sam pitala (a koji imaju certifikate i/ili svoje agencije) kazu samo FEB i nista vise.
O AN-NUR nisam uspjala saznati nista osim sa njihove stranice... Cim budem imala dovoljno radnog iskustva idem u FEB :-D Kazu da se stvarno isplati :-D
ibizza

#3 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by ibizza »

Dali neko zna koliko kosta knjiga EU Fondovi?Prije 2-3 dana je promovisana u hotelu Evropa,izdavac je Revicon,cini mi se.
maki80

#4 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by maki80 »

ni slučajno u An nur to je čista prevara........... ja sam samo bacio pare.........užas predavči sve čista laž
dinoo1898

#5 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by dinoo1898 »

ibizza wrote:Dali neko zna koliko kosta knjiga EU Fondovi?Prije 2-3 dana je promovisana u hotelu Evropa,izdavac je Revicon,cini mi se.
http://www.revicon.info/home/sadrzaj/175

vrlo jednostavno...
jalijas74

#6 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by jalijas74 »

maki80 wrote:ni slučajno u An nur to je čista prevara........... ja sam samo bacio pare.........užas predavči sve čista laž
Kako ces to reci oni su povezani sa Cericem :) oni to ne smiju.
Android Knego

#7 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by Android Knego »

isao sam prije par godina na jedan seminar kojeg je organizovao Revicon.
profesionalno odradjeno, bio sam zadovoljan.
dakako, nije dovoljno da se pouzdano zakljuci kakva je njihova ponuda u cjelini, nego samo pominjem svoje iskustvo.
Atena

#8 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija

Post by Atena »

ja ne znam kako se zove edukacijska kuća u sarajevu koja je povezana sa savezom za računovođe koji izdaje certifikate ali ja kad sam polagala primijetila sam da ljudi koji su kod njih završili obuku baš imaju konkretne zadatke koji su se pojavili na ispitu (samo drugi brojevi). ne kažem da su bolji/pametniji/profesionalniji/povoljniji, samo znam da imaju uvid u ispitne zadatke/pitanja i očigledno to i predaju na edukaciji, veoma korisno. ja mogu reći da sam pare bacila u vjetar 1.500 KM a obradili su zadatke koji su se prije pojavljivali na ispitima (u nadi da će se ponoviti-a nisu se ponovili) i to veoma površno.
Post Reply