REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
Moderator: anex
- vjesticanametli
#1 REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
Da li je neko od vas pohadao njihove kurseve npr. racunovodstvo / certificirani tehnicar? Zanima me kvalitet nastave i da li ono sto nude odgovara sumi novca koju je potrebno izdvojiti za edukaciju. Eto ako ima neko info
ĐŽ
-
Neena
#2 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
Ja sam se raspitivala, ljudi koje sam pitala (a koji imaju certifikate i/ili svoje agencije) kazu samo FEB i nista vise.
O AN-NUR nisam uspjala saznati nista osim sa njihove stranice... Cim budem imala dovoljno radnog iskustva idem u FEB
Kazu da se stvarno isplati 
O AN-NUR nisam uspjala saznati nista osim sa njihove stranice... Cim budem imala dovoljno radnog iskustva idem u FEB
-
ibizza
#3 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
Dali neko zna koliko kosta knjiga EU Fondovi?Prije 2-3 dana je promovisana u hotelu Evropa,izdavac je Revicon,cini mi se.
-
maki80
#4 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
ni slučajno u An nur to je čista prevara........... ja sam samo bacio pare.........užas predavči sve čista laž
- dinoo1898
#5 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
http://www.revicon.info/home/sadrzaj/175ibizza wrote:Dali neko zna koliko kosta knjiga EU Fondovi?Prije 2-3 dana je promovisana u hotelu Evropa,izdavac je Revicon,cini mi se.
vrlo jednostavno...
- jalijas74
#6 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
Kako ces to reci oni su povezani sa Cericemmaki80 wrote:ni slučajno u An nur to je čista prevara........... ja sam samo bacio pare.........užas predavči sve čista laž
-
Android Knego
#7 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
isao sam prije par godina na jedan seminar kojeg je organizovao Revicon.
profesionalno odradjeno, bio sam zadovoljan.
dakako, nije dovoljno da se pouzdano zakljuci kakva je njihova ponuda u cjelini, nego samo pominjem svoje iskustvo.
profesionalno odradjeno, bio sam zadovoljan.
dakako, nije dovoljno da se pouzdano zakljuci kakva je njihova ponuda u cjelini, nego samo pominjem svoje iskustvo.
- Atena
#8 Re: REVICON, FEB, AN NUR i edukacija
ja ne znam kako se zove edukacijska kuća u sarajevu koja je povezana sa savezom za računovođe koji izdaje certifikate ali ja kad sam polagala primijetila sam da ljudi koji su kod njih završili obuku baš imaju konkretne zadatke koji su se pojavili na ispitu (samo drugi brojevi). ne kažem da su bolji/pametniji/profesionalniji/povoljniji, samo znam da imaju uvid u ispitne zadatke/pitanja i očigledno to i predaju na edukaciji, veoma korisno. ja mogu reći da sam pare bacila u vjetar 1.500 KM a obradili su zadatke koji su se prije pojavljivali na ispitima (u nadi da će se ponoviti-a nisu se ponovili) i to veoma površno.