Retrovizor za Piaggio-a...
- Daphna
#1 Retrovizor za Piaggio-a...
Zdravo raja...
E ovako, treba mi informacija, gdje u Sarajevu mogu pronaći retrovizore za Piaggio-a? I ako neko zna, bar okvirno, kako se kreću cijene... Hvala!
E ovako, treba mi informacija, gdje u Sarajevu mogu pronaći retrovizore za Piaggio-a? I ako neko zna, bar okvirno, kako se kreću cijene... Hvala!
-
chino
#2 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Bas sam jutros vidio da je Piaggio radnja odmah nize Katolickog skolskog centra, vjerovatno je to oficijelni zastupnik
pretpostavljam da oni imaju ratrovizore...
- Daphna
#3 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
E super, hvala... Da ne lutam po gradu 
- hotazmaj
#4 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Babic trade na Mejtasu http://motosalon.ba/site/index.php
- Daphna
#5 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Našla danas na netu, hvala! Sutra već idem tamo... A sve mi se čini da ću umjesto novih retrovizora kupiti novu kaciguhotazmaj wrote:Babic trade na Mejtasu http://motosalon.ba/site/index.php
- slavkoimamodilera
#6 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Oooooo ona ima motor!! Eeeeej motor ima!! A mi se po dvojica u taksiju guramo! 
- Daphna
#7 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
slavkoimamodilera wrote:Oooooo ona ima motor!! Eeeeej motor ima!! A mi se po dvojica u taksiju guramo!
Vi se vozate taksijem?
-
kEN0
#8 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
kako su ti otpali retrovizori?
- Daphna
#9 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Jednom je presudio tata ulazeći u garažu
a drugom ja prije par dana... Zna se kako

- hotazmaj
#10 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Ma nek si ti dobro J... retrovizor. Jbt zar je tolika razlika u cijeni???? Kad skontas utrosak materijala je identican 
- Daphna
#11 Re: Retrovizor za Piaggio-a...
Ah... Iskustvo čini svoje, pa naučiš i padati
Ma ja se iznenadila pravo kad mi frajer reče cijenu... Ali kontam, ima dosta motora sa samo jednim (desnim) retrovizorom, veća potražnja vjerovatno pa odmah i cijena raste. Ko će ga znati
I samo bih da pohvalim momka sa kojim sam danas razgovarala u Babiću (Mirza ja mislim), jako fin i prijatan momak. Za sat vremena pronašao sve što me interesovalo i nazvao me da mi saopšti... Svaka čast
profesionalno!
Ma ja se iznenadila pravo kad mi frajer reče cijenu... Ali kontam, ima dosta motora sa samo jednim (desnim) retrovizorom, veća potražnja vjerovatno pa odmah i cijena raste. Ko će ga znati
I samo bih da pohvalim momka sa kojim sam danas razgovarala u Babiću (Mirza ja mislim), jako fin i prijatan momak. Za sat vremena pronašao sve što me interesovalo i nazvao me da mi saopšti... Svaka čast