Restorani za proslavu dipl. i mag.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Smile :)

#1 Restorani za proslavu dipl. i mag.

Post by Smile :) »

Molim za prijedloge za proslavu (varijanta ručka) magistriranja i diplomiranja! :) Svi prijedlozi dobro došli, i naravno okvirno ako znate cijene. Lokali u gradu, ne izvan.
Hvala :-D
p.s. da li je ko bio u Bečkom restoranu Hotela Evrope, kako se kreću cijene?
paradjik

#2 Re: Restorani za proslavu dipl. i mag.

Post by paradjik »

poz..

ja sam nedavno isto trazio, pa ti mozda mogu pomoci..
s obzirom da sam gledao da je restoran sto blize faksu, mogu izdvojiti slijedeće:

Restoran Lights - nalazi se pored trznog centra na grbavici, uređen je u orijentalnom stilu, cijena za ugovoreni meni, za kompletan ručak, bez pića, oko 30KM po osobi

Restoran Vetro - drugi sprat, Importane centar, restoran je moderno uređen, cijene normalne, oko 20-25KM po osobi za ugovoreni meni

Restoran BOSS - nalazi se iza Holiday Inn-a, također moderno uređen, nešto skuplji u odnosu na pomenute

Restoran Felinni - nalazi se preko puta suda, iznad BBI centra, također fino uređen, jeftiniji u odnosu na BOSS, imaju jako dobro tortu od jagode:D

Kako god okreneš, bolja varijanta je da samo rezervises mjesto, a da hranu svako pojedinacno naručuje, jer ne mozes znati sta se kome jede i sta ko voli, a i izadje znatno jeftinije nego da pravis neki fiksan meni..

Ukoliko treba, vjerovatno imam negdje brojeve od ovih, pa mogu poslati na pp

Nadam se da sam bio od pomoci

poz
Smile :)

#3 Re: Restorani za proslavu dipl. i mag.

Post by Smile :) »

Hvala na prijedlozima, ali treba mi nešto u blizini Ekonomskog fakulteta! :)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4 Re: Restorani za proslavu dipl. i mag.

Post by KatarinaKosaca »

Onda Lovac. Blizu je Ekonomije (Petrarkijina ulica , do Bošnjačke gimnazije), imaju nekoliko odvojenih prostorija-restorana, te u ovisnosi o broju ljudi daju jednom društvu. Klopa i usluga je super. Cijene ne znam, bila sam gost na proslavi jednog diplomskog
Bullet Tooth Tony

#5 Re: Restorani za proslavu dipl. i mag.

Post by Bullet Tooth Tony »

Dzulagin dvor - bili bas nedavno , isto ekonomija ,fazoni , imaju plate i pice
Post Reply