da, istina, taj sam zaboravio...a osoblje hehe posebna prica, ljubaznost i sve ostalomondura wrote:Najbolja, najsvjezija, i najukusnija riba i morski specijaliteti, po mom misljenju su u restoranu "Libertas", bivsi restoran "Dubrovnik", Ulica Logavina.
Restorani u Sarajevu
-
musicology
-
callmethebreeeze
dveri-super
mala kuhinja-super
kibe-super
saray-odlicaan ovaj "sarajevski fastfood" i ugodan ambijent, kod slatkog coseta. i oni imaju super "veselog bosanca".
mala kuhinja-super
kibe-super
saray-odlicaan ovaj "sarajevski fastfood" i ugodan ambijent, kod slatkog coseta. i oni imaju super "veselog bosanca".
-
Mandrak
#28 Re: Restorani u Sarajevu
Sahovski klub Bosna
-
Downunda
#29 Re:
Haj'mo se prvo dogovoriti šta je to friško, pa ćemo onda lako o tome gdje kod nas ima friška ali friška morska hrana,karanana wrote:Sto se tice ribe, preporucujem Konobu Magarac iza Robota u Hrasnom, pokraj BS osiguranja. Beton, skup beton ali beton. Preporucujem hobotnicu ispod peke, lignje, a necete se pokajati niti ako izaberete neku od friskih ribetina koje vam konobar donese na plati da izaberete.
- Topla voda
#31 Re: Restorani u Sarajevu
jebote ..bas sam se u dverima,nasred carsije...zijanio kad sam vidjeo "svinjski odrezak"...ono
iznenadjenje pravo
iznenadjenje pravo
- Spliff.Master
#32 Re: Re:
shizim wrote:shpeck wrote:...GALIJA...
![]()
![]()
![]()
![]()
- shuriken
#33 Re: Restorani u Sarajevu
i, kakav je to prizor?Topla voda wrote:jebote ..bas sam se u dverima,nasred carsije...zijanio kad sam vidjeo "svinjski odrezak"...ono![]()
iznenadjenje pravo
-
Azra_
#34 Re: Restorani u Sarajevu
evo da i ja dodam jedan, marokanski restoran u hotelu kod optike baros(zaboravih kako se zove). ambijent za 10, hrana super, imaju i "obicne" hrane, i ove "arapske"
. porcije ogromne, uvijek mi ostane...
- Krigla_Sa
#35 Re: Restorani u Sarajevu
Meni kibe,pogled na sarajevo divan,lijepo uredjeno,hrana odlicna,janjetina prva liga
,navecer dvojica cikica od stola do stola (ko je ZA muziku) zapjevaju sevdalinke .
- maybelline
#36 Re: Restorani u Sarajevu
Uh, vidim dosta starija tema, al treba mi par savjeta, pa se nadam da cete mi pomoci...
Dakle, treba mi fin, manji restoran romanticnog ugodjaja, s nekom laganom jazz/blues muzikom ili eventualno uzivo sa prosjecnim cijenama ili eventualno malo iznad prosjeka, ali da nije ono sminka pod moranje i da nije ukocena atmosfera. Za Peppers sam cula da je dobar, ali da atmosfera bas nije neka, pa zato malo oklijevam.
Dakle, treba mi fin, manji restoran romanticnog ugodjaja, s nekom laganom jazz/blues muzikom ili eventualno uzivo sa prosjecnim cijenama ili eventualno malo iznad prosjeka, ali da nije ono sminka pod moranje i da nije ukocena atmosfera. Za Peppers sam cula da je dobar, ali da atmosfera bas nije neka, pa zato malo oklijevam.
-
Lacosta
#37 Re: Restorani u Sarajevu
po mom misljenju east & west hotel central
-
Begovica
#38 Re: Restorani u Sarajevu
Global Food, Braće Begić 6, Koševsko brdo - odlična klopa, super ambijent, a i cijene razumne
http://www.globalfood.ba
http://www.globalfood.ba
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#39 Re: Restorani u Sarajevu
A je li mogu ja da ne preporucim nesto, nego da dam ostru kritiku?
Hmmm, pa valjda mogu...
Caballero- Dzidzikovac- ni pod zivu glavu. Sve je na izgled super, divno krasno, ali prije 10ak dana nas 6 otislo tamo, od toga su 4 narucili veceru, 2 dobili dlaku u jelu (vratili OBOJE jelo i cekali drugo) te jedna dobila pogresnu narudzbu i dok je dosla prava, ovi ostali svi i dobili svoje narudzbe (te vracene sa dlakom- pa nove) i pojeli sta je bilo.
A da ne kazem da se svaki zalogaj poslije toga gledao pod svijecom- za svaki slucaj.
Žalili se konobaru- kaze upisite se u knjigu zalbe i tako i jesmo. Nadam se da je imalo efekta. Nikakvo pice izvinjenja ili ned'o Bog besplatne te narudžbe...
Dosta od mene sto se tice restorana u Sarajevu...Od sad jedem kuci...
Hmmm, pa valjda mogu...
Caballero- Dzidzikovac- ni pod zivu glavu. Sve je na izgled super, divno krasno, ali prije 10ak dana nas 6 otislo tamo, od toga su 4 narucili veceru, 2 dobili dlaku u jelu (vratili OBOJE jelo i cekali drugo) te jedna dobila pogresnu narudzbu i dok je dosla prava, ovi ostali svi i dobili svoje narudzbe (te vracene sa dlakom- pa nove) i pojeli sta je bilo.
A da ne kazem da se svaki zalogaj poslije toga gledao pod svijecom- za svaki slucaj.
Žalili se konobaru- kaze upisite se u knjigu zalbe i tako i jesmo. Nadam se da je imalo efekta. Nikakvo pice izvinjenja ili ned'o Bog besplatne te narudžbe...
-
howyesno
#40 Re: Restorani u Sarajevu
restoran Maroko, topla preporuka.maybelline wrote:Uh, vidim dosta starija tema, al treba mi par savjeta, pa se nadam da cete mi pomoci...
nalazi se u sklopu hotela Art (bivsi Europa garni), odmah uz zgradu fudbalskog saveza.
klopa vrhunska, ambijent fantazija, cijene i nisu najskromije ali su hrana i ugodjaj zaista nevidjeni
i da osoblje je straaaaasno profesionalno
-
GaRGa
#41 Re: Restorani u Sarajevu
Slazem se u potpunosti, kad sam vidjeo WC zivot mi se zgadio i porucenu hranu sam uredno vratio nije mi padalo na pamet da je probam. Inace u svijetu se kaze da je WC ogledalo kuhinje u restoranima.anjusha wrote:A je li mogu ja da ne preporucim nesto, nego da dam ostru kritiku?
Hmmm, pa valjda mogu...
Meni licno je Pivnica HS u Sarajevskoj pivari najdraza.
-
bumboo
#42 Re: Restorani u Sarajevu
Slažem se za Pivnicu. Dobri su još i:
- IMIDŽ u Semizovcu (pogotovo ljeti jer imaju fine terase na više nivoa)
- PARK PRINČEVA - pogled i ambijent je super, hrana manje-više OK
Što se tiče pizze, meni je najbolja u PICCOLO MONDO na Ilidži, negdje prekoputa Hotela Hollywood, imaju puno vrsta, a dobre su im i paste, lasagne itd... Galija je isto OK, ali im je pizza mala, a cijena previsoka.
Što se tiče pizze, meni je najbolja u PICCOLO MONDO na Ilidži, negdje prekoputa Hotela Hollywood, imaju puno vrsta, a dobre su im i paste, lasagne itd... Galija je isto OK, ali im je pizza mala, a cijena previsoka.
- senzibilni
#43 Re: Restorani u Sarajevu
joj pa zar raja ide još u restorane,vidi molimte
-
roko.car
#44 Re: Restorani u Sarajevu
novobumboo wrote:Slažem se za Pivnicu. Dobri su još i: