Restorani u Sarajevu
Moderator: anex
-
granita
#26 Re: Restorani u Sarajevu
Noovi, Zacin, Va Piano, Pod Lipom, Kibe, Rahatlook
-
Melbourne_Australia
#27 Re: Restorani u Sarajevu
relevantan wrote:Bezobrazno visoke cijene u restoranima.....kad baš moram jesti negdje ''vani'' onda navratim do Chipasa
fakat ne deru sa cijenama, više nego povoljno......mana je što imaš samo piletinu na nekoliko načina i paste.
Ja nisam vecu provalu cuo odavno:))))) Cuj kod nas u restoranima deru
- Superhikk
#28 Re: Restorani u Sarajevu
Vala baš. Prva asocijacija na Sarajevo mi je dobra hrana sa pristupačnim cijenama. Bio u većini pobrojanih mjesta i nemam zamjerki. Jeste da nije restoran, ali obavezno uvijek svratim u Barhanu. Ljubav na prvi zalogaj u Sarajevu. U Pivnici mi ambijent najviše odgovara, hrana manje više. Pošto sam iz Podgorice, svako poređenje sa hranom, uslugom u našim restoranima, a posebno cijenama je suvišno. Budite srećni sa tim što imate. I ja ću opet uskoro. Pa da se ovjeri i taj Peppers što dobi par glasova ovdje.Melbourne_Australia wrote:relevantan wrote:Bezobrazno visoke cijene u restoranima.....kad baš moram jesti negdje ''vani'' onda navratim do Chipasa
fakat ne deru sa cijenama, više nego povoljno......mana je što imaš samo piletinu na nekoliko načina i paste.
Ja nisam vecu provalu cuo odavno:))))) Cuj kod nas u restoranima derue svasta da cujem....Nigdje ne mozes jeftinije da jedes po restoranima ko kod nas,druga je stvar sto je kokuzu sve skupo pa onda kuka..Ali iskreno kod nas bas hrana nije skupa po restoranima...A chipas nije restoran ono je kao jedna vrsta grila....Druze kod nas za 20 marona jedes u restoranu a vani za 10 eura mozes hljeba i vode dobiti u restoranu
![]()
- Saian
#29 Re: Restorani u Sarajevu
Melbourne_Australia wrote: Ja nisam vecu provalu cuo odavno:))))) Cuj kod nas u restoranima derue svasta da cujem....Nigdje ne mozes jeftinije da jedes po restoranima ko kod nas,druga je stvar sto je kokuzu sve skupo pa onda kuka..Ali iskreno kod nas bas hrana nije skupa po restoranima...A chipas nije restoran ono je kao jedna vrsta grila....Druze kod nas za 20 marona jedes u restoranu a vani za 10 eura mozes hljeba i vode dobiti u restoranu
![]()
dernjava lies in di aj of biholder, vjerujem da prosjechnom krokodajl dandiju sarajevski restorani nisu skupi, mislim da je neka vrsta standardizacije dobar pochetak da bi se ustanovilo koliko su sarajevski restorani (ne)povoljni u usporedbi s inim mjestima, mozda uzeti cijenu prosjechnog obroka u svakom od tih restorana i izracunati koji je to dio prosjechne plate u Sarajevu ili chak u Bosni, onda to isto uraditi u tvom Melburnu pretpostavljam, to bi stvari koliko toliko dovelo u neku ravan, ovo jednostavno prenoshenje apsolutne cijene obroka je prilichno naivno, da ne kazem sta gore, sto bi mozda bilo i shodno rechi, jer si napisao post u stilu nadobudnog mladog mandrila, u kojem upires prstom i ischudjavas se oholo covjeku koji je rekao da mu je nesto skupo, chak i da se sve odvija u nekoj manje rashtemanoj drzavi u kojoj stvari idu po zasluzi, a ne po babi i amidzama tvoj nastup bi u najmanju ruku bio losh stil, ovako, u Bosni i Hercegovini je potpuno pogreshan, sto je najgore, chak mislim da ono sto si htio reci i ima neko uporiste, no tvoj nastup je ideju ucinio potpuno izlishnom
-
Melbourne_Australia
#30 Re: Restorani u Sarajevu
Saian wrote:Melbourne_Australia wrote: Ja nisam vecu provalu cuo odavno:))))) Cuj kod nas u restoranima derue svasta da cujem....Nigdje ne mozes jeftinije da jedes po restoranima ko kod nas,druga je stvar sto je kokuzu sve skupo pa onda kuka..Ali iskreno kod nas bas hrana nije skupa po restoranima...A chipas nije restoran ono je kao jedna vrsta grila....Druze kod nas za 20 marona jedes u restoranu a vani za 10 eura mozes hljeba i vode dobiti u restoranu
![]()
dernjava lies in di aj of biholder, vjerujem da prosjechnom krokodajl dandiju sarajevski restorani nisu skupi, mislim da je neka vrsta standardizacije dobar pochetak da bi se ustanovilo koliko su sarajevski restorani (ne)povoljni u usporedbi s inim mjestima, mozda uzeti cijenu prosjechnog obroka u svakom od tih restorana i izracunati koji je to dio prosjechne plate u Sarajevu ili chak u Bosni, onda to isto uraditi u tvom Melburnu pretpostavljam, to bi stvari koliko toliko dovelo u neku ravan, ovo jednostavno prenoshenje apsolutne cijene obroka je prilichno naivno, da ne kazem sta gore, sto bi mozda bilo i shodno rechi, jer si napisao post u stilu nadobudnog mladog mandrila, u kojem upires prstom i ischudjavas se oholo covjeku koji je rekao da mu je nesto skupo, chak i da se sve odvija u nekoj manje rashtemanoj drzavi u kojoj stvari idu po zasluzi, a ne po babi i amidzama tvoj nastup bi u najmanju ruku bio losh stil, ovako, u Bosni i Hercegovini je potpuno pogreshan, sto je najgore, chak mislim da ono sto si htio reci i ima neko uporiste, no tvoj nastup je ideju ucinio potpuno izlishnom
Kao prvo moja je Skenderija a ne Melbourne..Kao drugo mozda da si drugacije napisao drugacije bi ti i odg,ali ne Bosnjo odmah kuka i ako nema osnovu za to.Opet ti kazem reci da kod nas deru po restoranima je vise nego smijesno..Jos jedna stvar:) Pogledaj sta pises,kakve veze stela i veza ima sa cijenama po restoranima,to sto se ti nisi snasao u zivotu a ne sumnjam da neces nema ama bas nikakve veze sa cijenama po restoranima..Evo recimo da sam najveci kokuk u gradu i dalje cu reci da si cijene bas pristupacne i ako ne bi bio u stanju ni sendvic priustiti..
- Comrad
#31 Re: Restorani u Sarajevu
Prije nego sto si izvalio ovaku glupost, trebao si malo provjeriti kakav je standard u tim zemljama. Isto kad mi dodje dijaspora, nazdere se, napije za 50 KM i kaze joj jest ovo jeftino, mi bi morali platiti 100 KM tamo kuci. A to sto je njima tamo prosjecna plata 5 puta veca od nase ne uzima u obzir.Melbourne_Australia wrote:relevantan wrote:Bezobrazno visoke cijene u restoranima.....kad baš moram jesti negdje ''vani'' onda navratim do Chipasa
Ja nisam vecu provalu cuo odavno:))))) Cuj kod nas u restoranima derue svasta da cujem....Nigdje ne mozes jeftinije da jedes po restoranima ko kod nas,druga je stvar sto je kokuzu sve skupo pa onda kuka..Ali iskreno kod nas bas hrana nije skupa po restoranima...A chipas nije restoran ono je kao jedna vrsta grila....Druze kod nas za 20 marona jedes u restoranu a vani za 10 eura mozes hljeba i vode dobiti u restoranu
![]()
Ne mogu se te stvari tek tako porediti. U inostranstvu sigurno ima luksuznijih restorana gdje ce te odrati golog, ali ako uzmes prosjecan restoran bubam u Austriji i prosjecan u Sarajevu, kod njih je sigurno jeftinije. Eto necu gledati restorane, ali pogledaj McD, kod nas je 2 KM ono prkno od hamburgera, a u vecini zemalja je to euro. I ako uzmes prosjecne plate, to znaci da prosjecan covjek u BiH moze kupiti 400 hamburgera, dok u Austriji moze uzeti 2000 hamburgera.
- Miss D
#32 Re: Restorani u Sarajevu
Treba probatiFriesian wrote:bio ja u Ranieriju.. ekstra je.. ukusna hrana a ono sto je najbitnije covjek sve sam pravi uz sto vise domacih sastojaka.. svu tjesteninu, kako bi se reklo, sam razvijaa i ambijent je vise nego ugodan..
i, svake dvije sedmice se mijenja menu
Hvala
-
Melbourne_Australia
#33 Re: Restorani u Sarajevu
Druze kakav god je standard kod nas za 20 maraka mozes da jedes u restoranu.....Pa sta hocete vi ?? ne kontam ljude nikako kod nas..Eto kokuzluk i sad bi u restoranima trebalo da bude ono bas jeftino...Daj ba vise trznite se malo...Godinama citam ovaj forum i uvijek ista prica i kukanje....I opet tvrdim da je kod nas cijena hrane u restoranima skroz ok...Pa ja sam u subotu na vlasicu u Kolibi vecerao znaci begova corba i poslije toga snicla i salata i sve to 20 maraka...Pa to nema nigdje na planeti da na planini za te pare jedes i ne zanima me standard..Po vasoj prici bi zato sto je kod nas kokuzluk sve to trebalo da bude 8 marakaComrad wrote:Prije nego sto si izvalio ovaku glupost, trebao si malo provjeriti kakav je standard u tim zemljama. Isto kad mi dodje dijaspora, nazdere se, napije za 50 KM i kaze joj jest ovo jeftino, mi bi morali platiti 100 KM tamo kuci. A to sto je njima tamo prosjecna plata 5 puta veca od nase ne uzima u obzir.Melbourne_Australia wrote:relevantan wrote:Bezobrazno visoke cijene u restoranima.....kad baš moram jesti negdje ''vani'' onda navratim do Chipasa
![]()
Ne mogu se te stvari tek tako porediti. U inostranstvu sigurno ima luksuznijih restorana gdje ce te odrati golog, ali ako uzmes prosjecan restoran bubam u Austriji i prosjecan u Sarajevu, kod njih je sigurno jeftinije. Eto necu gledati restorane, ali pogledaj McD, kod nas je 2 KM ono prkno od hamburgera, a u vecini zemalja je to euro. I ako uzmes prosjecne plate, to znaci da prosjecan covjek u BiH moze kupiti 400 hamburgera, dok u Austriji moze uzeti 2000 hamburgera.
-
relevantan
#34 Re: Restorani u Sarajevu
Melbourne_Australia wrote:relevantan wrote:Bezobrazno visoke cijene u restoranima.....kad baš moram jesti negdje ''vani'' onda navratim do Chipasa
![]()
.. *Dodje vakat, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati * .... ti jarane sa takvim stavom, se možeš dovest da ne'š imat ni za kifle u Imaretu
I deru nas, svugdje nas deru....u restoranima, kafićima, tržniom centrima, komunalnim uslugama, zdravstvom,.... i nije kukanje nego je realnost.
-
Shon Phon
#35 Re: Restorani u Sarajevu
Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali da i ja kratko dam svoj osvrt na dva novija restorana u gradu....
Jedva sam cekao da odem u Ranieri, jako volim talijansku kuhinju, pa rekoh da se pocastim. Znaci, zali Boze para. Podjimo redom: ambijent je jako ugodan, fino je napravljen raspored, fakticki na tri etaze, fine boje, koje prate slicice iz talijanskih gradova. Osoblje, tacnije konobarica je blago receno izgubljena, za mog sjedenja je dva puta razbijala, a cak nije uspjela da tacno objasni o jelu za koje sam pitao. Ruzan je osjecaj, kad vec sjedite u finom restoranu, da dobijete pice u limenci, iskreno, ne pamtim kad sam je posljednji put bilo gdje vidio. I ono najvaznije, hrana. Neko je napisao da se menu mijenja svake dvije sedmice, ali mene je zgrozila ponuda talijanskog restorana koja ima ne vise od 10 jela. Ali hajde, da se nesto izabrati. Narucene su tagliatelle sa lososom i lasagne verdura. Mislim da dugo nisam nesto neukusnije pokusao da pojedem od tih tagliatella. Vracam se na konobaricu, tako da i nisam dobio ono sto je ona rekla da cu dobiti. Ali prihvatio sam se viljuske i uspio malo prevrnuti po tanjiru i pojesti par zalogaja. Dalje stvarno nije bilo moguce. A vjerujem da se i gospodin kuhar iznenadio svojim uratkom, vjerujem da mu je poruka bila jasna. Lasagne nisam probao, ali kakve su lazanje koje su vodenaste i moras ih kusati kasikom? Sve u svemu, nece me vidjeti sigurno, osim ako ne budem morao.
Drugi restoran koji se u posljednje vrijeme spominje jeZacin. Tamo sam prvi put bio prije neke 3 sedmice, organizovali smo porodicni rucak. Onda cemo prvo opet o ambijentu. Takodjer ugodan ambijent, svijetlih boja, sa zanimljivo osmisljenim kuhinjskim prostorom, ne mogu bas reci interakcijom gosta i kuhara. Ali sigurno je da kuhinja mora biti cista i u redu. Osoblje koje nas je sluzilo je bilo jako ljubazno, sa finim pristupom gostu, sa odredjenom dozom humora, ali ne pretjerano. Jedino sto mi je zasmetalo je precest dolazak za sipanje vina, iako za to nije bilo potrebe. I za kraj hrana i pice. Ne pijem vino, ali restoran posjeduje veliki broj vina, vjerujem za svaciji ukus i dzep. Ono sto je nepotrebno skupo je meza, par komadica sira i suhog mesa na dascici, ne preporucujem. Sto se konkretne hrane tice, probao sam tjesteninu, koja je bila puno ukusnija od prethodno navedene i biftek koji je bio jako dobar. Od ostalih konzumenata ostalo mi je upecatljivo da su svi hvalili wok, bez obzira u kojoj su ga varijanti narucili.
A mene zanima da li je neko bio u skoro otvorenom restoranu/konobi, gdje je nekad bio kafic Gong, ulica Tabasnica, na Cobaniji?
Jedva sam cekao da odem u Ranieri, jako volim talijansku kuhinju, pa rekoh da se pocastim. Znaci, zali Boze para. Podjimo redom: ambijent je jako ugodan, fino je napravljen raspored, fakticki na tri etaze, fine boje, koje prate slicice iz talijanskih gradova. Osoblje, tacnije konobarica je blago receno izgubljena, za mog sjedenja je dva puta razbijala, a cak nije uspjela da tacno objasni o jelu za koje sam pitao. Ruzan je osjecaj, kad vec sjedite u finom restoranu, da dobijete pice u limenci, iskreno, ne pamtim kad sam je posljednji put bilo gdje vidio. I ono najvaznije, hrana. Neko je napisao da se menu mijenja svake dvije sedmice, ali mene je zgrozila ponuda talijanskog restorana koja ima ne vise od 10 jela. Ali hajde, da se nesto izabrati. Narucene su tagliatelle sa lososom i lasagne verdura. Mislim da dugo nisam nesto neukusnije pokusao da pojedem od tih tagliatella. Vracam se na konobaricu, tako da i nisam dobio ono sto je ona rekla da cu dobiti. Ali prihvatio sam se viljuske i uspio malo prevrnuti po tanjiru i pojesti par zalogaja. Dalje stvarno nije bilo moguce. A vjerujem da se i gospodin kuhar iznenadio svojim uratkom, vjerujem da mu je poruka bila jasna. Lasagne nisam probao, ali kakve su lazanje koje su vodenaste i moras ih kusati kasikom? Sve u svemu, nece me vidjeti sigurno, osim ako ne budem morao.
Drugi restoran koji se u posljednje vrijeme spominje jeZacin. Tamo sam prvi put bio prije neke 3 sedmice, organizovali smo porodicni rucak. Onda cemo prvo opet o ambijentu. Takodjer ugodan ambijent, svijetlih boja, sa zanimljivo osmisljenim kuhinjskim prostorom, ne mogu bas reci interakcijom gosta i kuhara. Ali sigurno je da kuhinja mora biti cista i u redu. Osoblje koje nas je sluzilo je bilo jako ljubazno, sa finim pristupom gostu, sa odredjenom dozom humora, ali ne pretjerano. Jedino sto mi je zasmetalo je precest dolazak za sipanje vina, iako za to nije bilo potrebe. I za kraj hrana i pice. Ne pijem vino, ali restoran posjeduje veliki broj vina, vjerujem za svaciji ukus i dzep. Ono sto je nepotrebno skupo je meza, par komadica sira i suhog mesa na dascici, ne preporucujem. Sto se konkretne hrane tice, probao sam tjesteninu, koja je bila puno ukusnija od prethodno navedene i biftek koji je bio jako dobar. Od ostalih konzumenata ostalo mi je upecatljivo da su svi hvalili wok, bez obzira u kojoj su ga varijanti narucili.
A mene zanima da li je neko bio u skoro otvorenom restoranu/konobi, gdje je nekad bio kafic Gong, ulica Tabasnica, na Cobaniji?
- Friesian
#36 Re: Restorani u Sarajevu
nema na cemu Miss.. Ranieri je iza Holiday Inna, u onoj crvenoj zgrade na kraju do - cini mi se - Kuvajtske ambasade.. kranjceviceva je uglavnom, ne znam broj..
kako neko rece - Ja odavno vecu glupost nisam cuo.. nemoj me pogresno shvatiti jer se ne zelim raspravljati najvise iz razloga jer se ukusi razlikuju, ali na osnovu toga sto sam nekoliko puta posjetio Italiju i na osnovu toga sto sam sa kolegicom, koja je 10 godina zivila u Italiji, otisao prvi put tamo stekao sam dojam kakav imam i danas.. ne znam da li si bio ikad u toj zemlji i u kojem dijelu si bio ali talijanska kuhinja se razlikuje od regije do regije.. ovo je hrana kakva se moze probati na Siciliji (i slike su samo sa Sicilije i vulkana Etna) i autenticna je hrani koja se moze pojesti i tamo.. cak smo htjeli upoznati i kuhara, sjedio je s nama, razgovarao i kroz pricu gdje je sve sticao svoje iskustvo ne bih uopste postavljao sumnju u njegove kvalitete.. to je moje iskustvo, ali naravno ne mora se podudarati sa necijim drugim.. kako rekoh - ukusi su razliciti..
kako neko rece - Ja odavno vecu glupost nisam cuo.. nemoj me pogresno shvatiti jer se ne zelim raspravljati najvise iz razloga jer se ukusi razlikuju, ali na osnovu toga sto sam nekoliko puta posjetio Italiju i na osnovu toga sto sam sa kolegicom, koja je 10 godina zivila u Italiji, otisao prvi put tamo stekao sam dojam kakav imam i danas.. ne znam da li si bio ikad u toj zemlji i u kojem dijelu si bio ali talijanska kuhinja se razlikuje od regije do regije.. ovo je hrana kakva se moze probati na Siciliji (i slike su samo sa Sicilije i vulkana Etna) i autenticna je hrani koja se moze pojesti i tamo.. cak smo htjeli upoznati i kuhara, sjedio je s nama, razgovarao i kroz pricu gdje je sve sticao svoje iskustvo ne bih uopste postavljao sumnju u njegove kvalitete.. to je moje iskustvo, ali naravno ne mora se podudarati sa necijim drugim.. kako rekoh - ukusi su razliciti..
-
Shon Phon
#37 Re: Restorani u Sarajevu
Gospodine Friesian, kultura dijaloga nula bodova! Italiju sam posjetio nebrojeno puta i znam o cemu pricam. Istina, nisam nikad bio na samom jugu, ali sam dosta gledao i citao bas o toj juznjackoj kuhinji. Nista od toga ne procitah u meniju. Dakle, kao sto rekoh, ne pamtim kad sam pojeo (ustvari probao pojesti) nesto neukusnije iz talijanske kuhinje, koliko god to nekome smetalo 
-
Shon Phon
#38 Re: Restorani u Sarajevu
I da, zaboravih napisati, doduse ovaj put sa geografskog aspekta... Ako ste gospodine Friesian vec toliko puta bili u Italiji, trebali bi znati da se Krivi toranj nalazi u Pisi, Coloseum u Rimu, Duomo u Milanu, a ti gradovi se definitivno ne nalaze na Siciliji, kao ni Venecija (buduci da su to neke od slika koje krase restoran). Iskreno, meni ne smeta sto vi iznosite svoje misljenje, kao sto rekoh ukusi su razliciti, ja sam samo dao svoj osvrt.
-
Ko to smat
#39 Re: Restorani u Sarajevu
Cuj deru poo restoranima a niko ne spominje cevapdzije po carsiji pa mu cevapi 7 maruna.Ovaj kuka za dijasporu najo se za 50 maraka.Pa ima valjda pravo za svoje pare da se najede.Mislim.Restorani u Sarajevu su najeftiniji osim onih u Makedoniji bio sam cak i tamo e jedino su tamo jeftiniji nego u Sarajevu.
- Friesian
#40 Re: Restorani u Sarajevu
samo ne znam na osnovu cega si zakljucio da je kultura dijaloga nula
ali eto, previse pametnih ljudi na ovom forumu.. ne znam kako nam onda drzava propada..
-
Shon Phon
#41 Re: Restorani u Sarajevu
Buduci da si tako pametan, valjda mozes sam zakljuciti. Uzivaj u narednim obrocima i sve najbolje u 2013. godini
Kraj.
- Friesian
#42 Re: Restorani u Sarajevu
ja ni u jednom svom komentaru nisam sebe uzdisao nad ostalim clanovima u polju kulture, inteligencije, itd.. ali jedino pametno u tvoja 4 komentara sto sam imao priliku procitati je ovo posljednje 'Kraj'
sretna Nova...
sretna Nova...
-
Shon Phon
#43 Re: Restorani u Sarajevu
Zamolio bih ostale clanove ako imaju neki argumentovan prijedlog ili komentar za fin restoran i dobru klopu da ga podijele ovdje.
Takodjer me interesuje da li neko zna na koji kalup ce biti Teta Sminka?
Takodjer me interesuje da li neko zna na koji kalup ce biti Teta Sminka?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#44 Re: Restorani u Sarajevu
Vidim, satraste se vi pricajuci o restoranima. 
-
VjecitiStudent
#45 Re: Restorani u Sarajevu
Losos, iz drevne sicilijanske kuhinjeFriesian wrote:nema na cemu Miss.. Ranieri je iza Holiday Inna, u onoj crvenoj zgrade na kraju do - cini mi se - Kuvajtske ambasade.. kranjceviceva je uglavnom, ne znam broj..
Sta je gore, lazljivi kuhari ili naivni gosti?Shon Phon wrote:
...
Narucene su tagliatelle sa lososom i lasagne verdura.
...
- Friesian
#46 Re: Restorani u Sarajevu
Otkud to 'drevne'?? Italijanska kuhinja je poznata po eksperimentiranju i otud se losos i nasao tu.. Kreni od pizze koja je bila hrana za siromahe, a vidi sad dokle je uznapredovala i koliko vrsta ima.. Ne pricamo o francuskoj kuhinji kod kojih u svakom dijelu drzava jedna vrsta jela mora da se pravi na isti nacin.. 
- CaneBos
#47 Re: Restorani u Sarajevu
Je li iko primjetio ili sam to samo ja, da McDonalds naplacuje po 0.50KM svaku minijaturnu kesicu kecapa ili majoneze koju uzmete extra kad narucujute??!!
I o kakvom McDonaldsu pricamo onda?? to je valjda posebno krojeni McDonalds za BiH gradjane! wtf!

I o kakvom McDonaldsu pricamo onda?? to je valjda posebno krojeni McDonalds za BiH gradjane! wtf!
-
excalibur00
#48 Re: Restorani u Sarajevu
Kuhinja moje Mame,definitivno najbolja hrana,repertoar Bosanska jela.Cijene vise nego prosjecne,porcije ogromne,kvalitet neosporan osoblje ljubazno. Zar ima nesta bolje od begove corbe,sogandolme,domace salate i ukusnih kolaca.Meni sadrzi preko 70 jela sto slanih sto slatkih,kao i dnevnih ponuda po snizenim cijenama. SUPER
-
mumy
#49 Re: Restorani u Sarajevu
gdje je toexcalibur00 wrote:Kuhinja moje Mame,definitivno najbolja hrana,repertoar Bosanska jela.Cijene vise nego prosjecne,porcije ogromne,kvalitet neosporan osoblje ljubazno. Zar ima nesta bolje od begove corbe,sogandolme,domace salate i ukusnih kolaca.Meni sadrzi preko 70 jela sto slanih sto slatkih,kao i dnevnih ponuda po snizenim cijenama. SUPER
-
delirium.sa
#50 Re: Restorani u Sarajevu
U inostranstvu se negdje naplaćuje, negdje ne.CaneBos wrote:Je li iko primjetio ili sam to samo ja, da McDonalds naplacuje po 0.50KM svaku minijaturnu kesicu kecapa ili majoneze koju uzmete extra kad narucujute??!!
I o kakvom McDonaldsu pricamo onda?? to je valjda posebno krojeni McDonalds za BiH gradjane! wtf!![]()